Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,MefistofelesSs,,,

W jaki sposob zainteresowac na dluzej soba mezatke?

Polecane posty

Znacie jakies sposoby, aby zainteresowac na dluzej mezatke? Nie chodzi mi o wspolna przyszlosc, tylko "przyjazn". Podoba mi sie pewna kobieta, jest starsza ode mnie, nasz kontakt ogranicza sie na razie do wspolnych rozmow, wypadow na piwo, spacerow, zartow, aluzji do seksu... buziakow na dzien dobry i do widzenia. Lubimy ze soba spedzac czas, jednak chcialbym pojsc o krok dalej. Robie co prawda pewne posuniecia w tej materii, ale ona jest zdystansowana. Zrobila sie mala proznia. Co robic, aby ona oszalala na moim punkcie, tesknila?

Haha, to nie wchodzi w gre ;) Jakies inne rady?

Gość liczy sie cos czego faceci nie
starsza:)) kiepsko kobiety wola starszych , pomimo wszystko zawsze tak było a jesli trafi na młodszego to i tak nie do konca bedzie szczęsliwa jednak bardziej atrakcyjni są starsi od nich mężczyzni, tego sie parterom nie mówi ,wypowiadam sie jako kobieta po 2 zwiazkach z młodszymi i to nie tylko moje zdanie, znajome również tak twierdzą. Dla psychiki kobiet partner starszy jest zawsze (nawet jesli jest to sprzeczne )dojrzalszy odpowiedzialny ,przy takim towarzyszu kobieta czuje sie bezpieczna. Młodszy może dac siłę, energię ale poczucia bezpieczeństwa ,stabilności nie zapewni nawet jesli będzie Zeusem,

Gość hehe :D
jeśli chcesz by oszalała na Twoim punkcie, to musisz ją dobrze zerżnąć, innego sposobu nie ma.

Gość suuper :))))))))))))))
oo właśnie polak sie odezwał :)))))))))) zerżnąć mogę sie dąc ale nie tobie parchaczu

Ech, dlaczego to wszystko jest takie trudne?

Gość nbnbngjfgfgfg54
Przecież ma męża i daje Ci do zrozumienia że na spacerkach się miłość kończy... i nie chce więcej. Nie naciskaj!

Gość Pomysłówka
idź się lecz, może przejdzie ci pociąg do mężatek :O:O

Gość gość z przezyciami
kolego Ona wie, jezeli zaczniecie sie bzykac to czar prysnie, ona zostanie na lodzie bo stary ja kopnie a za jakis czas ty tez sie nia znudzisz. Jest tez inna opcja ze zakocha sie w tobie do szalenstwa i to Ona zostawi rodzine dla Ciebie, i juz bedziesz mial klopot bo zyc razem a bzykac sie to calkiem co innego. Chcesz to troche odpusc tak zeby Jej zalezalo. i moze moze. napisz jak poszlo. pozdro

Dnia 20.05.2012 o 18:47, Gość liczy sie cos czego faceci nie napisał:

starsza:)) kiepsko kobiety wola starszych , pomimo wszystko zawsze tak było a jesli trafi na młodszego to i tak nie do konca bedzie szczęsliwa jednak bardziej atrakcyjni są starsi od nich mężczyzni, tego sie parterom nie mówi ,wypowiadam sie jako kobieta po 2 zwiazkach z młodszymi i to nie tylko moje zdanie, znajome również tak twierdzą. Dla psychiki kobiet partner starszy jest zawsze (nawet jesli jest to sprzeczne )dojrzalszy odpowiedzialny ,przy takim towarzyszu kobieta czuje sie bezpieczna. Młodszy może dac siłę, energię ale poczucia bezpieczeństwa ,stabilności nie zapewni nawet jesli będzie Zeusem,

Kobiety wolą starszych? Chyba tylko te mniej atrakcyjne, wiadomo starszemu zawsze się spodoba jaka by nie była 😉

Gość ania

pierniki to dobre na swieta raz w roku  i tyle a panie wola mlodszych. Starszy ma wiecej kasy a reszte ma mlodszy co starszy kiedys mial. 

Gość gosc

Daj jej spokój autorze.

Gość ania

a mezatke gosciu sobie odpusc nie chcesz od niej nic wiecej oprocz seksu ona ryzykowalaby malzenstwo. Poszukaj sobie wolnej ,moze zostanie twoja zona. Po co sie bawisz sie  uczuciami innych to cios ponizej pasa.