Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otttomnanana

czy kotlety panierowane w jajku i bułce z piersi kurczaka tez rozbijacie, tak

Polecane posty

Gość otttomnanana

jak schabowe?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak, bo lubie
takie cienkie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hgvkhgvkhgvkhgvkh
nie, ale kroję na cieńsze plastry.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość beatasmarkata
ja tłuczę ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak ,ale tylko z jednej strony
są wtedy miękkie i soczyste bo rozbijasz długie włókna,przyznam,że moje kotlety nie mają równych....panier możesz zrobić podwójny-są wtedy jeszcze bardziej chrupiące

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kokoszaaa
Nie tłukę bo mięso jest mięciutkie, ale kroję na dośc cienkie plastry

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tesciowa jeszcze raz
Lekko rozbite w grubej panierce, smazone na glebokim tluszczu, takei sa najlepsze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pitupitutralala
...żeby było syte i ociekające tłuszczem do obrzygu XD

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tłukę, ale też niekoniecznie. pierś z kuraka jednak jest na tyle soczysta, że nawet w kawałku da się zjeść :) za to lubię do środka trochę sera żółtego wpakować.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×