Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boldins

Pryszcze i trądzik na plecach ,ramionach,twarzy i dekolcie!

Polecane posty

HEJ! Od kilku miesięcy stwarza mi problem te swędzące pryszcze! chciała bym się z tym uporać ,ponieważ zbliżają się wakacje, Raczej nie wygląda to za ładnie! Wiem że pojawiały się już te tematy ,przepraszam! ale wole żeby ten temat był bardziej dopasowany do moich potrzeb! Ponieważ namawiałam mame żeby poszła ze mną do dermatologa ,to ona powiedziała że to wszystko przechodziła i że to tylko marnotractwo kasy!!! Newet moja pani doktor to mówi ,że powinnam stosować jakieś masci! Dlatego wychodzę z pytaniem czy znacie jakieś domowe sposoby jak się tego pozbyć?

Gość fydyryyrfyfy
Tak właśnie.

Gość fydyryyrfyfy
Pomoze.

rogowacenie kołomieszkowe?? Prawdopodobnie masz jw a to jest nie uleczalne i genowe. I matka ma racje. pierdolisz Autorko idź do dermatologa sama. Też miałam tak z rodzicami, mówili że trądzik jest normalny. Nareszcie trafiłam do dobrego lekarza i po trzech miesiącach zero pryszczy. Teraz walczę z okropnymi bliznami i dziurami. Ty walcz z tym od początku, bo potem będzie dramat

Polecam Tetralysal, świetny antybiotyk do łykania. Brałam 6 miesięcy i po trądziku gigancie nie ma śladu. :)