Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa wodna:):)

o co mu chodziło????

Polecane posty

Witam was formułowicze:):) pierwszy raz pisze tutaj i mam nadzieje ze wyjasniecie o co chodzilo mojemu znajomemu.. napisze w skrocie. mojej przyjaciolki brat miał remont w klubie i potem trzeba było ten klub doprowadzic do porzadku. wiec poszłysmy mu pomoc. w trakcie rozmowy z nim zapytał sie mnie : kamilo jadła cos? odp tak. a on: na pewno? odp tak jadłam Bartku. Po skonczonej pracy pow ze mnie odzwiezie bo tam gdzie mieszkam ma jeszcze jakas sprawe załatwic. ok nie ma sprawy. w trakcie jazdy znowu zapytał sie mnie: kamilo jadłas cos ? odp tak. On : na pewno cos jadłas? odp tak jadłam. i nastala cisza.. wiem ze nic przez ten czas nie jadł bo cały czas przebywał z nami i nawet nie było kiedy zjesc. czas gonil! kurde tak siedzialam z nim w tym aucie i pomyslalam sobie ze moze to był taki podekst chcial mnie gdzies zaprosic. bardzo dobre mam z nim relacje. jak myslicie ?

Gość hmm czy to idiotka kolejna..
Nie masz co robić tylko domyślać się o co chodziło jakiemuś kolesiowi? Jakby chciał Cię zaprosić, to by Cię zaprosił. Może chciał się z Tobą przekomarzać. Nie masz większych problemów? Kryzys, paliwo za niebotyczne ceny, ogłupiająca edukacja a ty sie przejmujesz jakimś kolesiem i to zupełnie bez sensu?

Gość thewinneris
nigdy nie zadawaj się z kolesiami mówiącymi kalamburami ;)

Gość tyyy ....
cwana babo juz polujesz na mało swiadomyh kolesi pewnie marzy ci sie stado bahorów i kolesktóry bedzie je wszystkie nanzył i utrzymywał

Gość och tak tak
Chodziło mu o to, że chciał cie wyruchac, czy to nie oczywiste? A tak na serio, daj spokój z pisaniem takich bzdur i domyslaniem sie co jakis typek by chciał. Kurde dziewczyno nie masz innych problemów???

Gość tyyy ....
taaa napewno

Tato mnie kocha :) Przynajmniej 3 razy dziennie :O