Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość hfhyjfjhtft

Spedzilem dzis specjalnie przy plocie w ogrodzie godzine i patrzylem na przechodzace pary i widac EWIDENTNIE ze jak idzie jakas parka to koles zawsze jest dryblas po 185 wzwyz, jak jest jakis 175, 177 , 170 itp to zawsze sam popierdala bez zadnej kobiety. Nikt juz mi nie wcisnie ze jest inaczej, widzialem dzis dziesiatki par i to jest REGULA, az mi sie w pewnym momencie smiac chcialo bo zauwazylem ze im ladniejsza tym wiekszy dryblas przy niej idzie. Czesto ma ryja jak gruszka i budowe jak jakis wymoczek ale jak jest dryblas 195 cm to obok niego wymuskana sliczna "niunia" idzie. Kurwa dlaczego tak jest??????

Gość facet z kulturka
im większy facet tym bardziej słabsza psychicznie kobieta proste

Gość ..mastes
mam 189cm frajerze więc bardzo dobrze te suczki robią

Gość hfhyjfjhtft
mam 176. Jak na "kafeteryjne standardy". Jestem pewnie karlem bo tu kazda kobieta ma 180 a facet powinien miec 2 metry wzwyz

Gość hfhyjfjhtft
a leca na ciebie, bo w to watpie. Jestes wyjatkiem wsrod dryblasow i dlatego siedzisz na kafeterii :D

Gość fghjj9888888
im większy facet tym bardziej słabsza psychicznie kobieta proste dokladnie.

fuuuuj... 195? Tacy faceci nie są w moim typie, jestem kobieta 165, i wolę maks 170...ewentualnie 180 ale nie wyższych lubię patrzeć facetowi w oczy:)

ja byłam z wysokim, wcale nie chciałam zeby był taki wysoki, nawet na weselu się cięzko tańczyło razem, a jak szliśmy obok siebie to mnie często nie słyszał bo miał uszy wysoko wysoko :D, też mam 165

Gość tyyy ....
kazda kobieta szybko by sie ulotni badz spławi kolesia z 12 cm fiutkiem bez jaj dla nih najwazniejszy jest wyglad duzy kutas z mega wielkimi jajkami i tupetem no i oczywisie kasa, jaknie ma kasy to niema zanczenie kiedy babka kasiasta, wtedy najwaznejszy jest fiut - jak najwiekszy i jak najlepszy :)

kiedy babka kasiasta, wtedy najwaznejszy jest fiut Nie, kiedy babka kasiasta to szuka jeszcze bardziej kasiastego. Dorośnij. Rozmiar w tamtych rejonach nie ma znaczenia...no chyba że jest chorobliwie mały(np.2 cm-5?:D)

Nie wiem skąd ci się wzięła ta reguła i komu się przyglądasz, ale mi osobiście nie podobają się tacy wysocy faceci, pomijając fakt, że sama jestem malutka, to takie wyrośnięte coś uważam za mniej atrakcyjne niż zwykły średniego wzrostu facet. Ale i tak zgodzić się muszę z tym, że najważniejsza jest kasa

Gość musiłka
wczoraj tez byl taki temat. nie macie juz o czym pisac?

Gość lamka 2
Ja mialam faceta 162 i nie zamienilabym go na innego.

Dziwne, ja w swoim środowisku niczego takiego nie obserwuję a i sama zadowoliłabym się facetem nawet mojego wzrostu, czy kilka cm wyższym, byle był to fajny chłop :D

Gość musiłka
moj ma 170 i ja rowniez i jest zajebiscie

Gość kaszpirowska
heh przynajmniej staja na wysokosci zadania :D a tak powaznie moj maz ma 175 i jakos mi to nie przeszkadza

Gość tak jasne jak zwykle wszystkie
wola "dobrze zbudowanych przystojniakow o maks przecietnym wzroscie" tylko pozniej wychodzisz gdzies na miasto i jakos takich par nie widac.

Gość tak jasne jak zwykle wszystkie
Ja mam 177 i nieraz uslyszalem od dziewczyn 160 cm ze jestem niski wiec jakby to skonfrontowac z Waszymi wypowiedziami tutaj to powstaje mega zonk :D

Ja to nie rozumiem jak wogole mozna mowic o facecie 175cm ze jest niski? Mam kilku znajomych tego wzrostu i na niskich nawet w 1 % nie wygladaja. Jezeli 175 niski to 163-165 to jaki? A wbrew pozorom takich facetow nawet mlodych jest pelno..

Gość Dlaczego tak jest???
Ano medialny szum i wszechpierdolenie ze teraz normalna para to 195cm = laska 150. Poogladajcie te wszystkie seriale reklamy i inne gowno to zobaczycie.

Gość Dlaczego tak jest???
mialo byc nie = tylko + ze teraz normalna para to facet 195 plus laska 150

Gość musiłka
wczoraj padlo stwierdzenie ze im wyzszy tym kobieta czuje sie bardziej bezpieczna :/ nie wiem co tu ma wzrost do bezpieszenstwa.

Gość cos mi sie wydaje ze autor ma
racje Wystarczy wyjsc na miasto i poogladac parki

Gość gbhgbhjbjh
up

Gość prawda to jest
bo taka prawda że facet poniżej 180 to kurdupel. A laski kurduplów nie lubią bo jak tu wyjść na obcasach? Oczywiście są takie co mają takich gościów ale wygląda to po prostu śmiesznie :D nara