Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość agacia 0359852987598
ja mam obsesję na punkcie wzrostu faceta, aż samej mnie to wkurza ale nie jestem w stanie tego obejsc. W zyciu nie umowie sie z gosciem nizszym lub rownym wzrostem bo czuje sie przy nim glupio. A jakby byl mniejeszy ode mnie to czuje sie jak jego ochroniarz mimo ze jestem szczupla kobieta. Mimo ze gosc super z charakteru itd to nie da rady po prostu...

Gość prawdziwy facet 187
im większy facet tym bardziej słabsza psychicznie kobieta proste

Gość ruda ładna taka jedna
bo facet ma być wysoki i tyle. Nawet jak aktorów ludzie widzą to mówią , fajny przystojny tylko szkoda że taki mały hehe, wzrost u gościa to podstawa :)

Gość ciekawe czemu u mnie na
kierunku najwieksze wziecie maja kolesie po 17pare cm? I jeszcze laski piszcza ze to "ciacha"..

Gość ciekawe czemu u mnie na
to jest fakt, zlewaja chudych, czy to koles ma 170 czy 190, tez to zauwazylem, pomimo tego wszystkiego co tu beda pisac tak niestety jest

Gość dla mnie to jest proste
dla malutkiej laski wystarczy gość co ma 175cm wzrostu, ale dla laski co sama ma 170cm to gość musi mieć te 10 więcej:)

JA nie wiem w jakich ty okolicach to obserwowales ale ja nie widze jakies przewagi dryblasow. Ja jestem w facetem ,ktory co prawda ma 190cm ale dla mnie to nie bylo kryteriem wyboru.

Gość Bum-tarara!
dla mnie to jest proste dla malutkiej laski wystarczy gość co ma 175cm wzrostu, ale dla laski co sama ma 170cm to gość musi mieć te 10 więcej Musi to na Rusi:P. Ja mam 179cm, facet z którym się spotykam ma 177cm i co? -Ano GÓWNO mnie obchodzi co tam sobie kto myśli:) I niech się gapią, obserwują...tylko tyle jak widać im pozostało:D🖐️))

Gość nonno i fajnie
Bu tarara, dobrze że tak myślisz, ale to nie zmienia faktu że wygląda to mega śmiesznie :D Jak was ktoś zaczepi to ty musisz was bronić :D:D

Gość marek z marek i
dobre, rzeczywiście najpierw ocenia się rozmiary przeciwnika więc faktycznie bardziej będą mieli respekt przed nią niż przed nim hehe

Gość dobry jest slyszalem
ciekawe ale jak koes ma budowe pudzianowskiego i do tego wazy ze 120 kg , a takich ludzi tez znam i mimo iz maja 175-177 to i tak kazdy przd nimi spierdala. Mam takiego sasiada

Gość Elizabelka
Dla mnie wyglada mega smiesznie jak facet nie ma fajnej przystojnej twarzy. Albo waska klatke i ramiona, to tez jest paskudne :o

Gość ja bym zwariowała, ale
Mega śmiesznie to może wygląda tutaj, w Polsce, gdzie większość Polaków to po prostu ZAKOMPLEKSIONE BURAKI, dla których zawsze to facet musi być STARSZY, musi być WYŻSZY, LEPIEJ WYKSZTAŁCONY, bardziej MAJĘTNY, MĄDRZEJSZY itd. itp. Za zachodzie nikt by się nie obejrzał za taką parą. Tam wiedzą co oznacza TOLERANCJA! Szkoda, że w Polsce nigdy tego nie zaznamy:o

Gość to jest fakt w PL
jest wlasnie takie obserwowanie jak kto wyglada, jak dana para do siebie pasuje itp.. Mieszkalam 2 lata w lombardii we wloszech, tam sa pary facet 160- kobieta 180, facet przystojny-kobieta brzydka, paskudny chuderlawy facet-piekna dziewczyna i nikt sie temu nie dziwi, takie pary sa na porzadku dziennym, w klubie w mediolanie bawia sie karly wsrod normalnych ludzi, wszyscy traktuja ich jak normalnych, ludzie chodza w podartuch spodniach tez nikt na to uwagi nie zwraca. W pl sobie tego nie wyobrazam

Gość ja bym zwariowała, ale
Właśnie o tym mówię...W Niemczech facet z wąsem idzie w miniówce i kozaczkach i nikt się za nim nie ogląda, babka jedzie metrem zimą w japonkach:D a tutaj? Tutaj zaraz na pierwszych stronach brukowców by byli ;) Co za buractwo:o

Gość takie tam duperele nic więcej
nie wyobrażam sobie mieć niższego faceta skoro chadzam wyłącznie na wysokich obcasach :)

Gość jigybijhbjkbkjbkbhkjh
za 10 lat bedzie to samo w Polsce. To wykladnia rozwoju spolecznego a przede wszystkim zamoznosci spoleczenstw . Jak u nas beda wszyscy mieli chajs to im tez caly swiat bedzie wisial i bedzie ogolny luz, nikt nikogo nie bedzie komentowac.

Gość Moj facet ma 170 cm
wzrostu... :D

Gość to ja was zagne
ja mam 178 a mój facet 168 cm wzrostu :P i jest cudownie, nie zamieniłabym go na żadnego wyższego :)

Gość !! offerma !!
możecie mi siorbać

Gość jtyykj6dejkeyxt
mnie sie tacy podobaja, ale dobrze zbudowani chudzi, tyczkowaci z reguly nie, nawet jak bardzo wysocy to taki atawizm chce sie miec obok siebie seksualne zwierze, wielkiego, gorujacego nad toba faceta

Gość Dzowczyna jestemmmm
Facet to musi być wysoki i nie ma o czym mówić. Niesprawiedliwe to ale prawdziwe.

Gość Dzowczyna jestemmmm
I wysoki to taki od 185 cm w górę.

Gość wcale nie musi
wiecej znam przystojnych przecietnego wzrostu (175-180) niz tych wyzszych. A i sama biegam teraz za takim 175 :D

Gość balalalllallallllalalala
Ja mam 177cm i uwielbiam szpilki, koturny i wszelakiego rodzaju obcasy, najlepiej jak najwyższe :) Dlatego dla mnie faceci zaczynają się tak najwcześniej od powiedzmy 186cm.

Gość nie ma reguły
mój były 165cm, ja 158cm, taki mały ale ile szczęścia dawał-)) też bym nie zamieniła na żadnego innego-)

"Ja jestem w facetem ,ktory co prawda ma 190cm ale dla mnie to nie bylo kryteriem wyboru. " te co są z facetami z dużą kasę też piszą że to nie z powodu kasy. ludzie to dowcipni naprawdę bywają :D