Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość karzeł 176 cm
idz stad, sama nie jestes z pewnoscia ladna, a zdanie takich kobiet mnie malo interesuje.

Karzel 176 to sredni wzrost wiec jesli masz dobra budowe ciala nie masz sie czym marwtic.

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł a na jakiej podstawie to stwierdzasz? na podstawie literek? niezły zjeb z ciebie musi być :D weź lepiej przejdź na facetów skoro z kobietami ci wybitnie nie wychodzisz, wyświadczysz nam przysługę śmieciu.

Gość karzeł 176 cm
Budowa ciala sie dla was nie liczy, liczy sie tylko wzrost.

Gość Ewelina ... ,,,,
a ja bym wolała wyższego niż 176 cm :):) karzeł jest zdecydowanie za niski, niech spierdala zreszta i tak jest nikim dla kobiet

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł zainwestuj lepiej w buty na obcasie, najlepiej kup jakieś szpilki 15 centymetrowe i w nich latach po 3city 🖐️

Gość Ewelina ... ,,,,
frodo the niziołek ale jak kurwa nie chcieć wyższego jak ci niżsi są tacy pojebani????

Co prawda mam ale moj ex mial np 178 wzrostu. Dla mnie nie liczy sie wzrost bo osbiscie jesli juz to zwracsam uwage na budowe ciala.

Gość karzeł 176 cm
To sie wyczuwa. Masz w sobie duzo nienawisci, jestes zakompleksiona. Ale nie martw sie wielu facetow nie wybrzydza, liczy sie dla nich po prostu szpara, kobietom (przypominam ze ma to jedynie pejoratywny wydzwiek) nawet paskudom jest latwiej. Mozesz sie dzis polozyc i spokojnie zasnac.

Gość Ewelina ... ,,,,
frodo the niziołek no i co z tego?? ja lubię takich 190cm, no przecież nie przestawię sobie gustu.

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł ciekawe gdzie chadzasz, mam nadzieję że dobry bóg pozwoli mi zobaczyć twe paskudne oblicze i napluć na ciebie, nędzna kreatura, karykaturo mężczyzny

Gość karzeł 176 cm
ale to bedzie ostatnie co zobaczysz w swoim krotkim zyciu. nie zal ci?

Gość Ewelina ... ,,,,
frodo the niziołek a chuj z nim, nic mnie nie obchodzą jego uczucia, wszystkim się nie dogodzi, a mi się podobają wysocy i koniec kropka, a on gdyby się ogarnął i przestał być pizdą to by sobie jakąś laskę może przygruchał, oczywiście nie za wysoką :D

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł a co jak cię zobaczę to jebnę na zawał??:D żałosny jesteś

Gość karzeł 176 cm
Ewelinko poloz sie juz spac, jutro trzeba wczesnie wstac i nalozyc gruba tapete.

Gość Ewelina ... ,,,,
a chuj z wami zjeby 🖐️ jeden damski bokser, a drugi pizdowaty :D :D kurwa ogarnijcie się, bo życie wam ucieka przez palce 🖐️

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł a co też malujesz pyska? ja tam się o powodzenie wśród mężczyzn nie muszę martwić 😴 a na ciebie to żadna nie spojrzy, nawet morświn 😴

Gość karzeł 176 cm
no wlasnie, oni przy tobie zasypiaja.

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł hahaha! chciałbyś :D i sam idź teraz spać, bo piszesz jakieś pierdolety wyssane z dupy ;)

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł pewnie masz do tego wszystkiego małego. w sumie od sterydów maleją kutasy, więc pewno masz w spodniach jakąś igiełkę 😴

Gość Ewelina ... ,,,,
albo w ogóle nie masz bo ci zanikł :D

Gość ale chrzanią
Frodo the niziołek, ta dziewczyna, w której jesteś taki zauroczony musi być strasznym pustakiem, skoro może cię z góry nie chcieć, bo wokół ma pełno wysokich facetów i mogą się jej oni bardziej podobać z tego powodu.

Gość ja i o mnie
witam a ja mam 175 i jestem kobietą a mój facet ma 187 obydwoje jesteśmy wysocy:) ja mam tak jeżeli facet nie ma powyżej 180 to w ogóle na niego nie zwrócę uwagi...