Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Kasia15478697 - wzrost ma bardzo dużo do rzeczy. Jak dziewczyna może mieć wysokiego, to wiadome, że niskiego nie weźmie. Nawet jak niski będzie śmiały, taki owaki , sratatata. Nie pisałaś, że jesteśmy niscy,ale na tle innych facetów jesteśmy. Z czym do ludzi?

karzel sam powinienes zaczac pisac scenariusze bo wyobraznie masz bujna ... sama juz nie wiem czy lepiej sobie wmawiac ze kobiety leca na kase czy na wzrost chyba jednak lepiej na kase bo ta zawsze mozna probowac zdobyc ...

Gość karzeł 176 cm
nie sluchajcie tej "modelki", to jakis mod robi sobie jaja.

Gość Zuzanna Amelia & 27
23:00 [zgłoś do usunięcia] !offerma /..../ Offerma - wiesz , ze chyba pierwszy raz napisales cos co mi sie autentycznie podoba.

rano pisaliscie ze kobiety leca tylko na takich ktorzy maja min 180cm wzrostu, wieczorem twierdzicie ze trzeba miec juz 190. jutro jak rozumiem pisac bedziecie ze kazdy kto nie ma dwoch metrow wzrostu nie ma po co wychodzic z domu bo narazi sie na osmieszenie? Samotnik a ile masz lat?

Gość karzeł 176 cm
na zdjeciu to moze i wygladac gorzej ten wyzszy ale zapewniam cie ze jak sie pojawi tych 2och w realu i dupa bedzie musiala uniesc do niego glowe to juz jej kisiel po nogach do butow pocieknie. Je to podnieca ze koles nad nia goruje, ze patrzy na niego do gory a nie kurwa w bok albo nawprost. Stan sobie za typem 2 metry i zobaczysz jego lopatki albo kark to odrazu poczujesz sie jak gowno (bo to sczegolnie czuje sie stojac za nie na wporst) a taka dupa czuje podniecenie. Taki kolo to dla niej jak gora nie do zdobycia, jak jakis jebany bog

wzrost nie ma znaczenia tak naprawde juzprędzej sylwetka , wystarczy wyjsc i przejsc sie po miescie i widac jacy kolesie mają branie a jacy nie i nie ma co pisac o charakterze bo nie wierze ze ci co mają panny to posiadają super charaktery i osobowosci

Ja już szkoły pokończone. Byłem rok na studiach, ale nie dawałem rady. Po dwudziestce jestem, młodziak co nie "korzysta z życia".

"Taki kolo to dla niej jak gora nie do zdobycia, jak jakis j**any bog" muszę te bzdury opowiedzieć jednemu mojemu koledze. mam 202 cm i powodzenie całkiem marne a o "uważaniu go za boga" przez jakąkolwiek laskę to w ogóle można zapomnieć.

Gość karzeł 176 cm
180 to gowno, nie ma wiekszej roznicy miedzy 175 a 180, jakbys to mial to by ci to moze 5% powodzeni dodalo. Moj kumpel ma 181 i mieszka w akademiku i uwazany jest za raczej niskiego no moze ledwo sredniego, tam ludzie maja po 185,186,188, 190 , 191, jestes paru 2 metry nawet jest kolo 2 metry 10 cm na dodatek jest uwazany z twarzy za przystojnego. Jak ja tam ide z tym swoim 176 to czuje sie jak w lesie z sekwojami w californi

Gość Zuzanna Amelia & 27
23:10 [zgłoś do usunięcia] Kasia15478697 rano pisaliscie ze kobiety leca tylko na takich ktorzy maja min 180cm wzrostu, wieczorem twierdzicie ze trzeba miec juz 190. jutro jak rozumiem pisac bedziecie ze kazdy kto nie ma dwoch metrow wzrostu nie ma po co wychodzic z domu bo narazi sie na osmieszenie? No bo rozumiesz, przez cala dobe wymagania wzrosly. Oni po prostu nie stoja w miejscu tylko daza do coraz lepszych wynikow. Chwali sie, chwali sie.....

Frodo i jesli dobrze pameitam brakuje Ci zaledwie pare centymetrow? co to jest tych pare centymetrow? w innym miejscu to rozumiem ;) ale wzrost? masz 20 lat kupa czasu przed Toba. i nie daj sobie wmowic ze 180 cm otwiera Ci wszystkie drzwi ...

"jutro jak rozumiem pisac bedziecie ze kazdy kto nie ma dwoch metrow wzrostu nie ma po co wychodzic z domu bo narazi sie na osmieszenie?" jutro to 2,30 co najmniej :D

a ja uważam sie za bardzo atrakcyjna a moj mezczyzna ma 177 cm :)

Gość karzeł 176 cm
j robie najlepsze czasy na olimpijskim a i tak najwieksze cioty co ledwo rekami ruszaja w wodzie ale za to sa wysocy maja powodzenie. Na ciebie kurwa laske zrobi laska ze wogole spojrzy . Inna sprawa ze unas srednia wzrostu lasek to 172-175 cm

czyli zalezy Ci na tej jednej ... pomysl czy jest na pewno Ciebie warta skoro dla niej licza sie tylko centymetry? nie wazne jest to jak sie w Twoim towarzystwie czuje, czy dobrze Wam sie gada ... wazny jest dla niej tylko wzrost i nic wiecej ... ja bym chyba takim kims sobie glowy nie zawracala ...

Gość ja sie zastanawiam gdzie
takie oszolomy przebywaja bo jeszcze ani jednego nie spotkalem :D

Gość Zuzanna Amelia & 27
Kolorowych Cream. Niech Ci sie przysni piekna dziewica.

Gość no no zakoncz projekt
na dzisiaj jutro tez jest dzien 🖐️

Gość karzeł 176 cm
nikt cie nie widzi wiec spierdalaj.