Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość niewiemczemu
Naprawdę nie wiem czemu niższy wzrost u faceta idzie w parze z brakiem pracy, brakiem pewności siebie, brakiem zainteresowań, lizusostwem wobec kobiet, brakiem kasy nawet na kawę, kiepskim ubiorem, śmierdzącym oddechem, tłustymi włosami, brakiem fantazji w seksie, myslę że to analogiczne do grubszych kobiet, nie mają pewności siebie a reszta sama leci. wniosek: BYĆ PEWNYM SIEBIE I ZNAĆ SWOJĄ WARTOŚĆ BEZ WZGLĘDU NA WARUNKI FIZYCZNE to pisałam Ja 38 letnia samotna od 5 lat kobieta która uważa że jest za gruba żeby ktokolwiek mógłby się nią zainteresować, po kilku raNDKACH Z FACETAMI PONIŻEJ 175 KTÓRZY BYLI JESZCZE MNIEJ PEWNI SIEBIE NIŻ JA!

frodo the niziołek Nawet nie spróbowałeś, a już wiesz, że olałaby Cię? No właśnie, kolegów, więc nie wiem w czym problem. Przynajmniej postaraj się zrobić coś w tym kierunku, nic nie stracisz, a możesz zyskać i to bardzo wiele.

Gość karzeł 176 cm
Czasem jak jade autobusem i widze taka wzdychajaca do dryblasa szmate to mam ochote pojechac z nia do konca do petli i ten leb tepy naprostowac.

Gość tarczyn
A ty samotnik cwelu startowałeś do jakiejś dziewczyny choć raz?

Gość karzeł 176 cm
tyle ze ja akurat mam sporo kasy, a z jakich zrodel to wara wam do tego. Ale na dziwki nie pojde, co to za przyjemnosc placic za seks kiedy wiesz ze za kase ona zrobilaby to nawet z psem?

Gość karzeł 176 cm
w sumie to z tego wszystkiego mam już odchyły gejowskie, podobają mi się wysocy i wysportowani goście, czy to źle?

Gość karzeł 176 cm
spierdalaj gnido z tymi podszywami, oby ci ojciec zdechl.

Tarczyn, nie startowałem bo nie mam do tego prawa. Po co mam startować do jakiejkolwiek dziewczyny skoro ona może sobie wybrać jakiegoś wysokiego przystojniaka a nie takiego brzydala jak ja. Ile to ja się już przez całe życie nasłuchałem jaki to ja brzydki, małpa itp... Niby szkoły pokończone a i tak dalej to słyszę od obcych dziewczyn.

frodo the niziołek My się chyba nie dogadamy... Ja naprawdę Ci radzę, zaproś ją do kina, na spacer choćby. Nie przekonam Cię dziś do tego, że NIE WSZYSTKIE kobiety lubią wysokich, ale może kiedyś to zrozumiesz. Powodzenia życzę i dobranoc :)

"niższy wzrost u faceta idzie w parze z brakiem pracy, brakiem pewności siebie, brakiem zainteresowań, lizusostwem wobec kobiet, brakiem kasy nawet na kawę, kiepskim ubiorem, śmierdzącym oddechem, tłustymi włosami, brakiem fantazji w seksie" jeżeli tak jest to się nie ma co dziwić że laski takich nie chcą. ale to nie z powodu wzrostu tylko wszystkich powyższych. a wy się ciskacie jak kretyni. gdybyście byli wesołymi, bogatymi, wysportowanymi, rozrywkowymi playboyami to 174 cm wzrostu nie było by problemem.

Gość karzeł 176 cm
nie mam zadnych skrupulow. Kobiety (to slowo ma wydzwiek wylacznie pejoratywny) moglbym jak nazista gazowac w komorach, i dorosle i dzieci. Do tego doprowadzily mnie one, jak bylem jeszcze niedojrzaly i nie znalem prawdy to bylem naiwny, kobieta wydawala mi sie taka ksiezniczka, niewinna osoba itp. Teraz uwazam ze sa gorsze niz drobnokomorkowy rak pluca

Nawet jeśli rzekomo dziewczyna nie przepada za wysokimi i wiem to, to i tak nic mi po tym... Nie podejdę do takiej i tak.

"Ile to ja się już przez całe życie nasłuchałem jaki to ja brzydki, małpa itp... " jeżeli tak jest to faktycznie nie ma sobie co złudzeń tworzyć. no ale nie z powodu wzrostu bynajmniej.

Nie tworzę złudzeń, aluzji itp. Jest jak jest i nie zmieni się. A ostatnio to słyszę jaki to ja "ciapaty".

Gość offerma jeszcze pol roku
i obejdziesz cala polske :D

Kuzynka co ma wysokiego chłopaka chciała mi go przestawić na urodzinach (nie moich), a ten stwierdził, że nie potrzebuję znać takiej małpy jak ja. Znowu ta cholerna małpa, eh...

" a ten stwierdził, że nie potrzebuję znać takiej małpy jak ja." tego to ja nie rozumiem. w jakim towarzystwie wy się obracacie że z takimi prymitywami macie do czynienia? ty żałujesz że nie chciał cię poznać taki prostak i przejmujesz się jego zdaniem?

Gość Wzrost modelki
ja mam 184, 21 lat i jestem studentka, bylam zajebista laska, ale przez tarczyce mi sie troszke przytylo (ale twarz nadal sliczna :) i od 3 lat jestem z chlopakiem 175 (ale mocnej postury, z kaloryferkiem :) i w sumie poza tym ze nie moge zalozyc obcasow(i tak bym nie mogla) i ze boje sie ze na slubie bedziemy dziwnie wygladac to nic mi nie przeszkadza;d a i on jest bardzo pewny siebie i w sumie on mnie wyrwal;d

Gość karzeł 176 cm
jesteś dziadem który jęczy nad swoim losem ,zamiast przyprawic siny ryj takiej jednej i drugiej to ty sie smieciu prosisz ich o uwage