Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bones.

Czy na głodówce stracę 8 cm w udach , przez miesiąc ?

Polecane posty

Gość Bones.

Muszę koniecznie schudnąć do 20 czerwca , mam bal gimnazjalny .. I no cóż , postanowiłam jeść jabłka i pić wodę , herbatę i kawę. Mam 168 i jakieś 52 cm w udach . Chcę mieć 44 , tyle ile miałam dwa lata temu. Czy schudnę te 8 cm w udach przez miesiąc ? Resztę ciała mam dość szczupłą - pas 61 cm , biodra 86 . I proszę powstrzymać się od głupich odpowiedzi i kazań o efekcie jo-jo . Bo gdy dobrze się z tej głodówki wychodzi , nadal prowadzi zdrowy ryb życia , wcale nie trzeba przytyć od razu x2 tyle , ile ważyło się przed .

Gość Bones.
proszę o odpowiedź , to naprawdę ważne..

Gość sgfdkhk
mam podobny problem tylko ze mnie wystarczy 6-7 cm :D mysle ze sie uda, ale z drugiej strony mysle ze jestes zbyt mloda na takie drastyczne diety, lepiej zwieksz po porstu dawke sportu, cos na pewno zleci

Gość Bones.
Sportu dużo uprawiam .. W poniedziałek biegam 6 kilometrów. We wtorek godzina jazdy rowerem W środę godzina gra w tensia ziemnego . W czwartek godzina basenu . I w piątek zależy na co mam ochotę.. Nie chcę tego wysiłku zwiększać , bo mam obawy , że nogi zamiast mi schudnąć , umięśnią się.. Kurczę , chciałabym na ten bal założyć wymarzoną sukienkę i czuć się chudo .. więc od jutro głodówka i mam nadzieję , że do 20 czerwca będzie te 44 cm ..