Gość DawidPsycholgia Napisano Maj 20, 2012 Witam Forumowiczy! Mam na imię Dawid, mam 26 lat, jestem studentem psycholgii. Moje problemy ze sobą zaczęły się gdy nie przeszedłem do 3 klasy liceum. Ciągłe naciski ze strony otoczenia jak i rodziców wprowadziły mnie w ciągły stres, a co było konsekwencją poważna depresja. Każdego dnia miewałem myśli samobójcze, miałem dość wszystkiego, siebie i otoczenia. Wstyd przyznać, ale miałem plan jak skończyć ze sobą. Ale coś jednak mnie tu trzymało, postanowiłem porozmawiać z rodzicami o tym wszystkich. BARDZO mi pomogli za co dziękuje do dzisiaj. Zapisali mnie do psychologa, kilkanaście wizyt nie pomogło (nie chciałem brać żadnych leków, chciałem wyleczyć się naturalnie). Rodzice zapisywali mnie do najlepszych hipnotyzerów w kraju, nawet jednego szamana. Wszystkie informacje które zdobywałem od nich zatrzymywałem. Na wszystkie wizyty rodzice wydali ponad 4000zł. Po wszystkich wizytach opracowałem własny sposób na radzenie sobie z problemami takimi jak: *Stres *Depresja *Uczucie osamotnienia, odrzucenia *Palenie papierosów *Niska samoocena *Ciągły zły humor *Chcesz lepiej się czuć *Osiągać lepsze wyniki w pracy i szkole *Zacząć żyć pełnią życia Moja metoda jest w pełni bezpieczna, testowana. Prowadzę stronę internetową na której znajdziecie więcej informacji:http://www.bezstresu.cba.pl Oto moja krótka historia. Pozdrawiam [b]Dawid[/b] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach