Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DawidPsycholgia

Dawid (po przejściach)

Polecane posty

Gość DawidPsycholgia

Witam Forumowiczy! Mam na imię Dawid, mam 26 lat, jestem studentem psycholgii. Moje problemy ze sobą zaczęły się gdy nie przeszedłem do 3 klasy liceum. Ciągłe naciski ze strony otoczenia jak i rodziców wprowadziły mnie w ciągły stres, a co było konsekwencją poważna depresja. Każdego dnia miewałem myśli samobójcze, miałem dość wszystkiego, siebie i otoczenia. Wstyd przyznać, ale miałem plan jak skończyć ze sobą. Ale coś jednak mnie tu trzymało, postanowiłem porozmawiać z rodzicami o tym wszystkich. BARDZO mi pomogli za co dziękuje do dzisiaj. Zapisali mnie do psychologa, kilkanaście wizyt nie pomogło (nie chciałem brać żadnych leków, chciałem wyleczyć się naturalnie). Rodzice zapisywali mnie do najlepszych hipnotyzerów w kraju, nawet jednego szamana. Wszystkie informacje które zdobywałem od nich zatrzymywałem. Na wszystkie wizyty rodzice wydali ponad 4000zł. Po wszystkich wizytach opracowałem własny sposób na radzenie sobie z problemami takimi jak: *Stres *Depresja *Uczucie osamotnienia, odrzucenia *Palenie papierosów *Niska samoocena *Ciągły zły humor *Chcesz lepiej się czuć *Osiągać lepsze wyniki w pracy i szkole *Zacząć żyć pełnią życia Moja metoda jest w pełni bezpieczna, testowana. Prowadzę stronę internetową na której znajdziecie więcej informacji:http://www.bezstresu.cba.pl Oto moja krótka historia. Pozdrawiam [b]Dawid[/b]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować