Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szablon flash

Kto orientuje się we flashu i html-u?

Polecane posty

Gość szablon flash

I powiedziałby mi jak zmienić jedną rzecz w gotowym, kupionym szablonie flash? Wszystko sobie dostosowałam tylko jednej rzeczy nie potrafie zrobic ;/

Gość ja bym chciał komuny
Zmień temat na "Mąż zdradził mnie z moim własnym bratem", dopiero potem pisz, o co Ci chodzi. Inaczej marne szanse, że ktoś obluka Twój temat.

Gość troche się orientuje
Z czym masz problem? :classic_cool:

Gość szablon flash
Nie wiem czy da się to do końca opisać :D. Mam galerię na stronie. Tutaj zdjęcie z kodem, który odpowiada za galerię: http://www.fotoszok.pl/show.php/1054828_kod.jpg.html a to widok na stronie, kiedy wejdzie się do gelerii: http://www.fotoszok.pl/show.php/1054829_kadry1.jpg.html Pojawiają się kategorie, po wejsciu w które są do wybory zdjęcia w danej kategorii (miniatury, a po kliknięciu - 100% powiększenia). Ja chciałabym zamiast kategorii były zdjęcia, po kliknięciu w które przekierowuje się na kolejną stronę. Podpowiesz moze jak to zrobic?

Gość szablon flash
powiedzmy, że w galerii zdjęcia stanowiłyby printscreeny stron www, a po kliknięciu w te obrazki wchodziłoby się na poszczególne strony

Gość szablon flash
mam nadzieje ze robienie obrazków instruktażowych nie zajęło mi tyle czasu że dwoje życzliwych, chetnych do pomocy już sobie poszło? :(

Gość wytłumacz trochę jaśniej
co chcesz zrobić. posiadam pewną wiedzę w tym temacie, ale nie chce mi się przegrzewać mózgownicy w ten upalny wieczór. wytłumacz mi to jak dziecku, to może coś pomogę ;)

Gość szablon flash
No więc tu: http://www.fotoszok.pl/show.php/1054829_kadry1.jpg.html widać co pokazuje mi się kiedy wejdę w galerię zdjęć na mojej stronie. Pierwsze zdjęcie - od razu po wejściu w galerię, drugi - po wejściu w kategorię w galerii (np. nature) i kliknięciu jakiegoś zdjęcia. Ja chcę, żeby usunąć wszystkie zdjęcia z poszczególnych kategorii galerii. Chcę zostawić te kategorie zdjęć (nature itp) - podmienię je sobie na własne obrazki, po kliknięciu na które chciałabym przejść do innych adresów www. Dokładnie zamiast liścia, babki, auta itp - byłyby zdjęcia layoutów stron www (podmienie je sobie, to akurat nie jest problem), ale dalej, po kliknięciu w której zamiast wchodzic w nastepne zdjęcia przechodziłoby się do tych stron www, które istnieją w sieci.

jeśli dobrze rozumiem chcesz zmienić funkcjonalność galerii tak żeby wyświetlane obrazki były linkami do innych stron? to co pokazałaś jako "kod galerii" jest tylko plikiem xml z danymi dla pliku .swf który jest odpowiedzialny za to jak wygląda i co robi galeria. niestety żeby zmienić jej funkcjonalność musiałabyś mieć dostęp do pliku .fla z którego ten flash powstał.

Gość szablon flash
Mam do niego dostęp, ale nie umiem nic z nim zrobić :}. Zapytałabym, czy może mogłabym Ci posłać stronę na jakiegoś maila, ale nie jestem fanką podrzucania komuś czegoś do zrobienia za darmo. Może z jakąś drobną opłata mogłabym liczyć na pomoc?