Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hobbsxxxxxx

wstydze sie swojego domu...

Polecane posty

Gość hobbsxxxxxx

mieszkam za granica i bardzo denerwuje sie, kiedy musze zabrac faceta, z ktorym sie spotykam, do Polski. Mieszkam w typowym komunistycznym bloku, owszem odmalowanym, i w domu mamy ladnie, ale w porownaniu z tutejszymi warunkami dla rodzin (domy z ogrodem itp) to warunki sa slabe, chociaz mieszkanie jest ladnie urzadzone. Moi rodzce nie maja np lozka w sypialni, tylko rozkladana kanape, co w Anglii tez nie wystepuje, i zawsze bylo mi glupio przed bylym facetem z tego wzgledu.. teraz, jak kogos poznam, bedzie jeszcze gorzej, bo to kolejny 1szy raz... Zaznaczam, ze nie chodzi o to, ze ten ktos cos skomentuje, zawsze wybieram milych, taktownych facetow, nie chodzi tez o to, ze boje sie, ze sie do mnie uprzedzi i zmieni zdanie... po prostu mi wstyd, nie wiem dlaczego. Poza tym moi rodzice sprzedali samochod, bo jest im "niepotrzebny", wiec czuje sie juz zupelnie uboga. Czy ktos tez tak ma?

Gość dissertation
Przesadzasz :)

Gość hobbsxxxxxx
Rodzina mojego chlopaka ma 20 wielbladow, a ja, nawet kot nam zdechl...

Gość zielone gacie
Przeciez nie wszedzie jest jak w Anglii i Anglia nie wyznacza jakichs standardow zycia czy piekna. Wyluzuj, twoj chlopak jesli jest normalny to bedzie zaciekawiony innoscia i tyle.

Gość hobbsxxxxxx
I wszyscy w mojej miejscowosci sa tacy nie tolerancyjni, jak szlismy na spacer to tak sie za nim ogladali ze nie wiem co, jakby nigdy faceta w turbanie nie widzieli, straszny jest ten nasz kraj. Jeszcze ktos nam na drzwiach sprajem napisal "ty czarna kur..wo" to ze chodzi w dlugiej koszuli to nie znaczy ze mozna go tak obrazac.

Gość qbsw kaN MKLJEwl
nie martw sie, ja mojego meza ze stanow przywiozlam do PL i moi rodzice maja identyczne mieszkanie, tyle ze pozabieralam go do moich znajomych domow i po prosgtu wytlumaczylam ze w PL tak sie zyje i on to rozumie bo podrozowal tez po chinach i korei i widzial jeszcze gorsze klitki

Gość wiem wszystko,.
Pewnie ze przesadzasz.A co w innych duzych miastach na calym swiecie to tez ludzie mieszkaja w domkach z ogrodami czy w blokach?W New York to dopiero ludzie w klitkach mieszkaja.Nie wszedzie i nie wszyscy maja aparatamenty lub wille z ogrodem.Przesadzasz i tyle.Najwazniejsze ze w mieszkaniu nie ma syfu i jest slchludnie a ze mieszkanie nie duze i w bloku........no coz tak zyja ludzie na calym swiecie w wiekszych miastach.

Gość prowo prowo prowo parowy!
przynajmniej, jak mowisz, masz ladnie w meiszkaniu, a pomysl, ilu polakow ma meble z czasow prl i grzyba na scianie. Poza tym dziwnie czesto sprowadzassz nowych facetow do polski by ich zapoznac z rodzicami.. moze lepiej poczekac i pokazac polske i swoj dom temu jedynemu, np narzeczonemu, a nie wszystkich chloptasiom

Gość hobbsxxxxxx
Dzieki za odp!Chyba rzeczywiscie panikuje... 2 wypowiedzi powyzej to nie moje oczywiscie. Na razie zabralam tylko 1 osobe, bylego narzeczonego, do domu, nie wiem czemu tak zabrzmialo, jakby to byly jakies tlumy :) no a teraz szykuje sie 2gi

Gość hobbsxxxxxx
Nie myslcie sobie ze zapraszam kazdego chlopaka z ktorym spie, troche przyduzo ich bylo.