Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

wpędziłam byłego do psychiatryka :(

Polecane posty

chciał się zabić, już podciął sobie żyły, ja zadzwoniłam do jego matki i teraz pojechało tam pogoowie i wgl i on napisał mi, że jak trafi do psychiatryka i wyjdzie to sie odegra :(

Gość annia.....................
Bardzo dobrze zrobiłaś.

Gość jasne...
:D🖐️

Gość fred tasmański
Zdumiewające! Jak to możliwe z tak kontrowersyjną urodą? :classic_cool:

no bo on ma już 3 próbę samobojczą.. :( za 1 razem go puścili, za drugim trzymali na obserwaji 2 dni a teraz pewnie go zamkną ;( Bo ja z nim rozmawialam i później przerwalam rozmowę i zadzwonilam po jego mame a ona po pogotowie i poszla go szukać, chwile temu kumpela powiedziala mi, że jechała w tamtą stronę karetka..

nie wiem czemu.. wiem, że był pijany, żalił sie, że nie ma laski, kasy mu brakuje, szkola do kitu, komp mu sie zasół, sprzeedal komorke żeby mieć na rachunek i teraz mma grata i wgl :/

Gość facet\1991
dałas mu dupy chociaż?

jak ja miałam PS to nie przez takie pierdoły, co się dzieje z tą młodzieżą. wiesz.. może w końcu się on czegoś nauczy, a nie głupota w głowie.

Gość uhubuyu
a pukał cie długiego miał?

Gość bvcbvbvbbbbbbbbggry67675675676
lu czemu chciałas strzelic samobója?

przede wszystkim to przez samotność, odrzucenie i nienawiść do samej siebie.

on też nie ma prawie nikogo. Ma może 4 kumpli, mnie i moją kumpele .. a i tak większość dnia spędza sam :/

mam chłopaka a ratuje życie byłemu :/ napisał mi, że jest na Kopernika (jeśli jest ktoś z krakowa to wie gdzie to. Tam jest szptal normalny i poradnia psychiatryczna) i że zaraz mu szyją rękę a potem do psychiatry :/ już raz tak bylo :(

Gość assajkslas
Dziecko drogie, przeciez to prywatna sprawa a Ty opisujesz to wszystko dajac swoje zdjecie, a co za tym idzie wskazujac tego chlopaka. Jak ktos zna Ciebie to zna i jego, chcesz pisac takie rzeczy to pisz anonimowo a nie tak. Z glowa cos masz?

Gość merroii
odczep sie od niej

Gość assajkslas
Do mnie to bylo? ja mam swoje lata i rozna glupote widzialam, ale nie powiesz mi ze normalne jest ujawnianie (nawet posrednie) danych osoby kotra ma problemy z psychika. No chyba ze tez jestes gimgowno ktore nic nie rozumie A Tobie autorko ten chlopak napewno podziekuje jak si edowie co tu wypisywalas o nim

Gość gffygygfgdtey
Komp sie popsół i to dlatego.

PRzeciez nawet nie powiedziałam jak ma na imie :/ ani Gdzie dokładnie mieszka ani nic .. Poza tym wszystko się wyjaśnilo. Nie zamknęli go, zszli tylko i w domu siedzi.. On mi nie podziękował ale jego mama tak.

Gość assajkslas
owszem, nie podalas jego imienia, ale masz tu widoczne swoje zdjecia, wiec jesli ktos rozpozna Ciebie to chyba nie bedzi emu trudno skojarzyc o kim tu mowa. Pomysl czy chcialabys zeby sytuacja byla odwrotna i twn chlopak pisalby o Tobie a w linku mial swoje foty. A swoja droga, mlody jest, moze na ludzi wyjdzie jeszcze. Tyle osob walczy o zycie a ten sie z byle powodu chce zabic.

Gość mabtooo
Wyczuwam tu patologie .i dziewczyny i tego chłopaka.

JA nie mam żadnej patologi :/ Niby jaką ? Z nim już coraz lepiej .. A niby czemu u mnie jakaś patologia :o ?