Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meellyrose

Bolące piersi

Polecane posty

Gość meellyrose

Hej. Dodaje temat na forum, ponieważ nie pokoi mnie sprawa bolących piersi. Przed miesiączką to u mnie normalne, ale teraz ból jest potworny. Nie mogę nawet położyć się na brzuchu, a miesiączka ma przyjść dopiero na początku czerwca.. możecie mi pomóc w znalezieniu przyczyny moich bolących piersi? prosze

Gość jak mnie ząb bolał to wyrwałem
:classic_cool:

Gość jak boli to rośnie
:)

właśnie mam podobny problem.. też mnie bolą i skurcze łapią, nigdy wcześniej tak nie miałam. podpinam się pod pytanie.

Gość niki2126
A jakie masz piersi? tzn typ małe, duze, miękkie czy raczej twardsze? ja tez tak miałam i byłam u kilku lekarzy w moim przypadku diagnoza jednoznaczna. silnie gruczołowate piersi wiec bardziej wrażliwe na ból i otarcia. Ale powinnaś iść do lekarza. mi robili uzg i mammografie

Gość meellyrose
mam małe piersi, a zawsze były miękkie i nigdy nie odczuwałam bólu podczas chodzenia po schodach czy ogólnym chodzeniu. Dodam, sprawdziłam sobie dni płodne w kalendarzyku, bo ostatni weekend spedzilam z chlopakiem w hotelu a z kalendarzyka wynika ze byly to dni plodne, zabezpieczalismy sie jedynie prezerwatywa. Wiem, ze jest za wczesnie na ciaze i nie ma co panikowac, ale pomyslalam ze to moze byc rowniez kluczowe w moim problemie

Gość meellyrose
a teraz zrobiły się twardsze

Gość miałem modelkę którą
bolały duże piersi z powodu zjedzonego kurczaka. kurczak nafaszerowany hormonami i taki dawał efekt u niej. może tak być u Ciebie?

Gość niki2126
hym..to chyba Ci nie pomogę. najłatwiej iść do lekarza przynajmniej wszystko jest jasne a badania okresowe i tak powinno się robić :)

Gość meellyrose
Nie wiem, nie mam pojęcia. Może faktycznie.. kurczaki w tych czasach są 'niezdrowe' Chyba pozostaje mi wizyta u lekarza.. czego bardzo nie lubię