Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infinita

PÓŻNO PIERWSZE DZIECKO ?PROBLEM Z ZAJŚCIEM W CIAŻE

Polecane posty

Gość infinita

WITAM,CIEKAWA JESTEM CZY SĄ JAKIEŚ KOBIETY ,KTÓRE TAK JAK JA ODKŁADAŁY URODZENIE DZIECKA , MAM JUŻ 33 LATA,MAM TO DO CZEGO DĄŻYŁAM, SKONCZYŁAM STUDIA,MAM DOBRĄ PRACE. I MYSLE TERAZ CZY NIE JEST ZA PÓŻNO CZY 1 DZIECKO W TYM WIEKU MOZE URODZIC SIE ZDROWE?,MOŻE ZNACIE JAKĄŚ KOBIETKE KTÓRA W TYM WIEKU ZASZŁA??A MOŻE SAME TO PRZESZŁYŚCIE??DODAM ŻE ROK SIE STARAM Z MĘŻEM I NIC Z TEGO:-( BADANIA MAM DOBRE,WIĘC MOŻE CHODZI O WIEK??

Gość Weź sobie gówniaro
MASZ TO CO CHCIAŁAŚ CZĘSTO TAK JEST,ŻE NAJPIERW SĄ INNE WAŻNIEJSZE(???) PRIORYTETY,A DZIECI MIEĆ NIE MOGĄ,BO SIĘ BUDZĄ ZA PÓŹNO. BARDZO CI DOBRZE.

Gość Weź sobie gówniaro
MOŻE NIE KAZDY CYKL MASZ JUŻ Z OWULACJĄ? KOMÓRKI CI ZANIKAJĄ I PLEMNIK NIE MA CO ZAPŁODNIĆ?

Gość Weź sobie gówniaro
JA ZASZŁAM W CIĄŻĘ W WIEKU 22 LAT--OWSZEM BYŁO CIĘZKO,BO WPADŁAM I NIE BYŁAM PRZYGOTOWANA--ALE TERAZ MAM JUZ DZIECKO ODCHOWANE I KASĘ TEZ ZDĄZYŁAM ZAROBIĆ. MACIERZYŃSTWO TO PRIORYTET,RESZTA TO UŁUDA🖐️

Gość infinita
MYSLE ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH TRZEBA LICZYC NA SIEBIE,DLATEGO ODKŁADAŁAM CIAŻE,NIE CHCIALAM ABY MOJE DZIECKO WYCHOWYWAŁY BABCIE ,NIANIE ITP...WIEM ZE DZIECKU MOGE DAC WSZYSTKO I TO BYL MÓJ PRIORYTET.PISZESZ ŻE MASZ DZIECKO ODCHOWANE TY CZY TWOJA MAMA? ZASTANÓW SIE?Z DRUGIEJ STRONY MASZ RACJE,NAJLEPIEJ WPAŚC I CO MA BYC TO BĘDZIE

Gość infinita
OWULACJE MAM,WSZYSTKO REGULARNIE PODOBNO JAK U 18-TKI TAK MOWI LEKARZ,WYDAJE MI SIE ZE CHODZI O STRES,BOJE SIE W TYM WIEKU GRRRRRR

Ja powiem tak majac 24 lata urodzilam córkę chora- MPD. A majac lat 36, no prawie 37 zdrowego jak rydz syna i ma juz 2,5 roku a córeczka 15 lat. Wiec uważam, ze do 40 stki mozna spokojnie rodzic i nie jest powiedziane , ze czym kobieta starsza tym gorzej:(. Powodzenia!!

Gość infinita
A POZATYM ODCHOWAĆ MOŻNA TRZODE ,DZIECKO SIE WYCHOWUJE:-)

Gość Weź sobie gówniaro
w tym wieku w drugą ciążę łatwiej zajść niż w pierwszą. No cóz...życzę powodzenia tylko;) Jeżlei uda ci się urodzić to jeszcze na porodówce poczujesz,ze dziecko to największy skarb dla kobiety, zadne pieniądze,podróze,majątki nie są warte nic w porównaniu z dzieckiem. Ciąza to jest magia. dla mnie dziecko jest największą wartością i celem jaki mam w zyciu. reszta to tylko dodatki, pa,

Gość infinita
DZIĘKI AJA,MOŻE NIE MA CO SIE DENERWOWAC W TAKIM PRZYPADKU,ALE TYLE SIE MÓWI ŻE PO 30-TCE RODZA SIĘ CHORE DZIECI,,ZNAM TEŻ KOBIETY KTÓRE RODZIŁY DZIECI W WIEKU 39 LAT ,ALE JUZ 2 Z KOLI TO JEST PODOBNO INACZEJ HMNN

Gość infinita
ZAZDROSZCZE WAM KOBIETKI ,MACIE " Z GŁOWY" CZLOWIEK CHCE BYC MĄDRY A TAK NAPRAWDE JEST GŁUPI

Gość Weź sobie gówniaro
ROK STARAŃ TO JESZCZE NIE TRAGEDIA. PODOBNO PO 2 LATACH PRÓB PODEJRZEWAĆ MOŻNA,ŻE COŚ JEST NIE TAK. TAKŻE--NIE SPINAJ SIĘ TAK BARDZO,BO IM BARDZIEJ SIĘ CHCE TYM ODWROTNE REZULTATY WYCHODZĄ. BĘDZIE DOBRZE, POWODZENIA;) ;) ;)

Gość infinita
DZIĘKI ,ZOBACZE 30 CZY PRZYJDZIE @ POZDRAWIAM

Gość mila9876
Moja mamuśka urodziła mnie mając 36 lat, byłam jej pierwszym dzieckiem. Nie starali się o mnie długo, bo zaraz po ślubie zaskoczyło. Potem zdecydowała się jeszcze na dwoje. Cała trójka jest zdrowa, mądra i wszystko z nami w porządku. Ja z bratem studiujemy. Młodsza siostra wzorowa uczennica gimnazjum. Więc nie masz się co martwić :) 33 lata to odpowiedni wiek na dziecko. I nie jest to jeszcze późne macierzyństwo.

No jasne, że nie ma co się martwić:) mojej kol. mama ur. w wieku 42 lat po 19 latach i dziewczynka jest piękna , zdrowa i świetnie się rozwija :)

Gość A TO GUZIK PRAWDA
ze po 30 sa problemy mozna miec nawet po 20 albo tuz przed 30 i miec problemy mam znajoma zaszla w wieku 34 lat w drugim cyklu kuzynka to samo 25 urodzila chlopczyka to tylko w pl panuje dziwny stereotym ze do 30 a potem juz nie:O ba najlepiej do 25 lat ja mam 30 lat a sama sie staram kilka lat