Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość real fac3t

Dlaczego kobiety z którymi wiążą się zawodowi uwodziciele nie są zbyt ładne?

Polecane posty

Gość real fac3t

Czyżby nie stać ich było na lepsze? Całe to uwodzenie to mit ....

Gość Anna Loggia
Zawodowi uwodziciele też do najładniejszych nie należą :D Do takich metod uciekać się muszą jedynie desperaci, kobieta znająca swoją wartość też się na takie sztuczki nie nabierze. Proste :classic_cool:

Gość ciekawam bardzo
zawodowi uwodziciele? tzn zarabiaja na uwodzeniu? ktos moze przyblizyc ten temat?

Gość rvriedvdv
uwodzą, potem spisują jak to robili i jaki osiągnęli rezultat, a następnie sprzedają tę wiedzę na różnych seminariach z podrywu.

Gość ciekawam bardzo
ale jaja ;) ktos serio za to placi? czego to sie czlowiek na stare lata dowiaduje

Gość Anna Loggia
A ci z YT po prostu rozśmieszają mnie do rozpuku. Pajace 🖐️

Gość rvriedvdv
Anna - Ty się śmiejesz, a oni trzepią kasę:)

Gość ciekawam bardzo
o ja.. a na tych filmikach to sa ci uwodziciele czy ich uczniowe? pierwszy filmik....gosciu jakis nieporadny, to tak ma byc?? uwodziciel z taka postura, wygladem, glosem?

Gość ciekawam bardzo
drugi filmik- gosciu sie ekscytuje ze wyroznia sie z tlumu "katana z wysoka stojka". to jakies zarty??? kto ma niby zauwazyc ta stojke? inni uwodziciele? bo chyba nie kobiety. fajne, smieszne, ogladam dalej :)

Gość Anna Loggia
@ rvriedvdv Bo działają na zasadzie "tonący brzytwy się chwyta", żerując na naiwności osób niepewnych siebie. W rzeczywistości facet, który jest nieśmiały, nie ma obycia, w życiu nie zmieni się pod wpływem najlepszego nawet kursu. Najczęściej pomaga dopiero znalezienie spokojnej, dobrej dziewczyny, która rozumie problem i pomoże takiemu zagubionemu człowiekowi odnaleźć się w relacji damsko-męskiej.

Gość ciekawam bardzo
drugi film 3:56 facet kaze golic klate! hahahhahahhahahha

Gość Anna Loggia
No mówię Ci przecież: na to nabierze się chyba tylko jąkający się pryszczaty koleś, który nie ma odwagi nawet spojrzeć na dziewczynę. Gwoli jasności: nie przekreślam nikogo, a mój ukochany był właśnie takim zdziczałym samotnikiem, który na kilometr pachniał brakiem ogłady. Ale widziałam, że to zarazem, mądry i dobry chłopak i dałam mu szansę, chociaż wszyscy byli w szoku. Dzisiaj jesteśmy bardzo szczęśliwą i dobraną parą. Życie daje nam szlify, a nie jakieś błazeńskie porady chłopaczków z włoskami na żel :P

Gość Anna Loggia
Chyba problem tkwi w tym, że ludzie udają innych, niż są w rzeczywistości. Przez to ciężej wyłapać tych wartościowszych i osoby szukające podobnych sobie pozostają samotne. Sami sobie komplikujemy życie.

Gość czymałeś w loduwce ?
Wiążą się dla mnie jest jednoznaczne- żenia się. No to ci napiszę czemu, odpowiedź z pierwszej ręki od mężczyzny, z którym byłam ok 13 lat, żonatego , niestety. Zona niebrzydka i do upojenia prawa, ja , może trochę ładniejsza i niepoukładana. Otóż tan supermen ( pod każdym względem - (pracowitości, męskiej urody, sylwetki, charakteru optymistycznego ) powiedział, że przynajmniej, gdy on zdradza, ma święty spokój, że ona nie.

Gość marynarzyk___
heheh te najbardziej swiete zony sa czesto najbardziej niegrzeczne a ich mezowie najbardziej naiwni

Gość jghjhgh
marynarzyk chyba czegos nie zrozumiales :o kobiety ktore naprawde maja kregolsup moralny sa przewidywalne, wiadomo, ze taka sie do zdrady nie posunie wiec dla ich mezow ruchaczy nie stanowia zagrozenia

Gość czymałeś w loduwce ?
ja nie napisałam o kretynach tylko o ludziach z klasą , którą sama mam nadzieję tez posiadać. Ona ładna, dumna, dobra, mrówka. On - wyjątkowo męski z sylwetki i twarzy ( typ grecki, jeśli cos wam to powie) I ja, sowizdrzał z natury, zakochany, taki pasikonik zielony co gra całe lato. Teraz jest wiosna, a ja już boję się zimy. Oni ( po trudnych rozmowach )pewnie nie.

Gość marynarzyk___
rozumiem o co chodzi. znam kobiety ktorych maz jest pewien na 100% a tymczasem rysuje sufit rogami. i wszyscy dookola podziwiaja wierna zonke ktora stoi murem za mezem. naiwne towarzystwo

Gość marynarzyk___
czymałeś w loduwce ?-----zona to zona, chocby maz ja zdradzal, to zawsze to kochanka jest na drugim planie