Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanulkka

Wierzycie w milosc?

Polecane posty

Gość Hanulkka

Z rana wzielo mnie na pytanie- wierzycie w milosc? Czekacie na milosc,ktora gory przenosic bedzie,dziki poryw serca czy raczej szukacie kogos z kim bedzie Wam dobrze,bezpiecznie? Oczywiscie idealem byloby poznac osobe,ktora zaspokoi obie tez rzeczy,ale na co raczej stawiacie- namietnosc czy zrozumienie. Wierzycie w prawdziwa milosc czy raczej tylko milosc?

Gość Samotnik3546677777
Wcale nie wierzę w miłość.

Gość ajdhaskf
Miłość tylko dla ludzi atrakcyjnych.

Gość Hanulkka
Samotnik dlaczego nie wierzysz? Wataha jakiej milosci oczekujesz? Z tym szalenstwem i usychaniem do siebie czy raczej kogos kto uzupelni czas swoim spokojem i uczuciem?

Gość Samotnik3546677777
Bo tka jak napisał/a ajdhaskf....

Gość Hanulkka
Przeciez kazda potwora znajdzie swojego amatora:p wiec czy milosc tylko dla atracyjnych jest?...

Gość rudenkaa23
A owszem, lepiej zeby tylko Ci atrakcyjni sie łączyli.

Gość Samotnik3546677777
Takie polsko wiejskie powiedzonka typu "Przeciez kazda potwora znajdzie swojego amatora" to akurat nie w moim przypadku.

Gość i mi też się zdarzyło
A ja wierzę ...jesteśmy juz 20 lat razem i ciągle się kochamy ..bardzo❤️ I,aż nie chce mi się wierzyć ,że to juz tyle lat:)

Gość miłość to miłość
gory przenosic bedzie, dziki poryw serca, ktoś z kim bedzie Wam dobrze, bezpiecznie Można tę listę jeszcze mocno rozszerzać.... Ale już wybieranie z listy nie jest miłością, a kalkulacją niedowiarków.

czystej milosci nie winnej i na zawsze wiec raczej spokojnej a dlaczego pytasz ?

Gość Pruussttt
Miłość jest- tylko czemu tak krępuje. Widzisz i nie możesz się ruszyć - a wszystko to z powodu tego że jest miłość.

Gość Hanulkka
Zreszta ostatni moj partner byl raczej... Niefajny. Ale byla chemia,to byl szok,bo byl kompletnie nie w moim guscie. Ale sie wyrobil,wyprzystojnial w zwiazku (zdaniem innych),a ja wzroku oderwac nie moglam

Gość AlanekKranek
"Każda potwora znajdzie swojego amatora" tak to chyba tylko w polsce mówią...

Gość miłość to miłość
"czystej milosci nie winnej " A jakiej? Takiej bardziej piwnej czy też może wódecznej?

Gość Hanulkka
Pytam,bo bylam w 2 zwiazkach dluzszych,oba z porywem serca,namietne,gorace i po latach cos sie wypalalo... A mam kolezanke. Byla z facetem,ot tak,bo fajny byl,ale nie iskrzylo. Jest z nim 9 lat,zaraz biora slub i choc mowi,ze na poczatku zalowala,teraz wie,ze nie porywy serca sie licza,ale szczere wypracowane uczucie,niekoniecznie z epicka otoczka.

Gość miłość to miłość
ostatni moj partner byl raczej... Niefajny Ale sie wyrobil,wyprzystojnial w zwiazku Radzieckim?

Gość Hanulkka
W zwiazku ze mna:p zaczal bardziej dbac o siebie,scial dlugie kudly,zaczal sie ubierac lepiej,namowilam go na chodzenie na basen. Wyrobil sie:D

Gość miłość to miłość
Hanulkka, ile ty masz lat, że walisz takie teksty? Czy twoja koleżanka jest ze swoim facetem już od przedszkola?

Gość AlanekKranek
Hehe Związek Radzecki. Sojuz nieruszymyj riespublik swobodnych.

Gość miłość to miłość
a jak się już wyrobił to co? poszedł był sobie od ciebie?

Gość miłość to miłość
"bylam w 2 zwiazkach dluzszych,oba z porywem serca,namietne,gorace i po latach cos sie wypalalo..." Dłuższych niż.......? Jak nazwiesz to co się wypalało?

Gość Hanulkka
Ja jestem pod 30,nie wiem co z moimi tekstami jest nie tak,pytam tylko;) facet byl sie wyrobil,potem jeszcze kilka lat bylismy ze soba,ale cos sie skonczylo,a ze budowalismy zwiazek na zauroczeniu itd to jakos to przygaslo i poszlismy w inne strony teraz zastanawiam sie tylko jakiego zwiazku szukac,z kims rozsadnym czy znowu dac sie porwac sercu (bo w wyposrodkowanie nie wierze chyba)

Gość AlanekKranek
Ta.. Porwać sercu, chyba zauroczeniu. Spłotiła nawieki Wielikaja Ruś

Gość Krauzerr
Miłość miłość - bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało NARAZ. Staranie się o osobę do której coś się czuje nie wiedząc czy ona też tego chce. Dajesz nr telefonu, rozmawiasz, okazujesz zachowaniem to co czujesz, nawet rozmowa mówi. Lecz dla czego samemu trzeba się starać!!! Może to nie ma sensu.

Gość Hanulkka
No to zauroczeniu dac sie porwac,jak zwal tak zwal. Pytanie czy omijajac ten punkt da sie tez stworzyc zwiazek,bo samo w sobie to powodzenia nie gwarantuje:p

Gość AgaZMiasta
Dlatego pisząc, że polegając na zauroczeniu masz na myśli miłośc tylko dla atrakcyjnych tak jak ktoś tu napisał? Ty atrakcyjna, on atrakcyjny i tylko tacy mogą się kochać?

Gość miłość to miłość
Piszesz jakby pod tym "pod" kryło się z 15. Mylisz dwa jakże dalekie od siebie pojęcia. Związek i miłość. Piszesz, że byłaś w dwóch związkach. Pytasz równocześnie jaka miłość przyniesie ci więcej korzyści. Jak cię już dopadnie miłość to nie będzie żadnych kalkulacji. Ty póki co kalkulujesz w jakim związku najlepiej czekać na ową miłość.