Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie poznaje naprawde

bezwzgledny facet

Polecane posty

jak mozna tak niszczyc osobe psychicznie , ta obojetnosc i bezwzglednosc jest tak razaca ze czlowiek zaczyna sie bac ... dochodzi do tego jego ironia chamstwo , we wszystkim co robi jest strasznie wredny ... nie moge nawet przestac myslec bo po prostu boje sie

Gość już wszystko wiem
A co my możemy poradzić na twój masochizm???

rozpisuje na portalach spolecznosciowych o mnie okropne rzeczy , moje imie i nazwisko ..a wszyscy jego znajomi ida w ogien za nim kompletnie nie znajac mnie ... a on mnie zodtawil, zawsze on mnie wykorzystywal do swoich celow, jak jakas laska go olala to wracal do mnie ,ale i tak rzucal , jestem juz tak zmiazdzona tym wszystkim, ostatnio przezylam najgorsza tragedie i naprawde takie rzeczy co on mi robi to odbieraja mi sily, a za niedlugo mielismy sie spotkac ( chcialam z nim pogadac o pewnej sprawie czy moglby mi pomoc choc raz pomoc, bo ciagle to ja mu pomagalam )ale juz wiem ze to co on robi , upokarza mnie na tych portalach to jest ..... szkoda slow ...:(

Gość już wszystko wiem
z tym śmiało możesz iść na policję

Autorko nie bój się i uciekaj od niego jak najdalej ,nie szukaj dla niego usprawiedliwienia ,tylko zostaw go bo to psychiczny ,taki się nie zmieni ,zapamiętaj bycie razem to musi być radość i jeszcze jedno masz to na co godzisz się ,poczytaj o chorobach psychicznych charakteropata ,psychopata,pozdrawiam.

a ja nie moge czekac nastepnego roku aby sie z nim spotkac i zapytac o cos ( i tak juz wiem ze nie pomoze ) ... dzwonilam do niego, ostatnio czesciej, bo naprawde zalezy mi aby jak najszybciej sie spotkac, to on na portalach pisze o mnie i na mnie bardzo przykre i nieprawdziwe rzeczy i jeszcze wszyscy mowia ze trzymaja za nim ( jego znajomi i znajome) ktore ze mna ani slowa nie zamienily ...a on wie ze ja zostalam calkiem sama ;(

przepraszam ze tak na niego w pierwszym poscie napisalam, pisze bardzo ogolnikowo, bo nie chce za bardzo wchodzic w szczegoly, ja go nadal kocham, ale wczoraj jak zobaczylam na jednym z portali swoje imie i nazwisko... poplakalaam sie , wiem ze juz nie odezwe sie do niego , bo za bardzo mnie skrzywdzil ;( umarla mi mama i zostalam calkiem sama , i straszne jest to co przeczytalam , co o mnie pisali jego znajome kobiety ktore nie wiedza jaka prawda jest , bo wiedza tylko wersje jego a mojej nie znaja, niektorzy ludzie wogole nie maja w sobie wspolczucia , niektorzy nie przezyli tego co ja i poprostu sie tylko nasmiewaja....

Gość już wszystko wiem
no to kochaj go dalej! na głupotę nie ma lekarstwa

juz nie chce nawet sie z nim spotkac , oskarza mnie ze mu na jakies wszystkie maile gg mu zablokowalam ... ja nawet probowalam dowiesc kto to zrobil, bo on nawet nie wiedzac kto, nie majac dowodow , oskarza mnie ( to bylo jakis czas temu ) ale wyczytalam ze pisze pewbie ze to ja... a ja z tym nie mialam nic wspolnego ... po co mialabym mu maila blokowac(on tak mowil) jak stracilabym sobie kontakt z nim... wiem ze za duzo do niego dzwonilam ... tylko na komorke sie kontaktowalismy, jak przezylam tragedie to dzwonilismy do siebie , on nie przyjechal do mnie w tym ciezkim czasie... i tak co jakis czas sie odzywal ale tylko wtedy kiedy ja dawalam sobie spokoj.... niedawno tez za duzo dzwonilam,ale tylko dlatego bo nie moge dluzej zwlekac aby sie spotkac ( myslalam ze choc raz mi w czyms pomoze) jestem zdruzgotana ... musialam sie wyzalic , nie mam nikogo, nie chce wdawac sie w jakies dyskusje , ale bardzo sie zawiodlam jak tam o mnie tak pisza jego znajomi i znajome , wszyscy to widza , czy moglabym to zglosic do tego portalu aby to usuneli ??? ja boje sie cokolwiek napisac , bo on zawsze mi straszne rzeczy robi, a jego znajome kobiety pisza ze w kupie sila ... ja nie wiem, juz bardziej skrzywdzic mnie nie moze ;(

juz sie do niego nie odezwe , za bardzo mnie skrzywdzil...