Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna kwestia do wyjaśnienia

Czy kobiety uprawiające seks bez związku to głównie te super wydepilowane?

Polecane posty

Waszym zdaniem kobiety uprawiające seks bez związku lub seks przygodny to głównie te super wydepilowane, które zawsze golą całe łono, całe nogi, pachy golą bardzo często i często golą też ręce?

Często takie cnotki katoliczki należą do niezbyt wydepilowanych

Poza tym jak kobieta nie uznaje seksu bez związku a jest singlem to nie musi się regularnie depilować, a taka co uznaje musi być gotowa na każdą ewentualność

Gość hundreddd
e tam, nie depiluje sie wcale a lubie zaszalec a raczej lubilam jakis rok temu

Gość do hundreddd
jestes prowokacja i klamiesz :)

Gość hundreddd
nie widziales zarosnietej baby to pewnie dla ciebie jestem prowokacja :)

Gość hundreddd
lat mam 24 i pisalam przeciez ze nic nie depiluje.....NIC! ale z romansami itp ostro przystopowalam bo poznalam tego jedynego ;)

Gość do hundreddd
i nosisz spodniczki, krotkie spodenki, bluzki na ramiaczkach? facetom naprawde owlosienie nie przeszkadza? moze jestes bardzo ladna? a dlaczego sie nie depilujesz?

Gość hundreddd
normalnie sie ubieram, jak jest goraco to krotkie spodenki, bluzki bez rekawow jak najbardziej. zaden jeszcze nie narzekal z tych z ktorymi sie spotykalam, sami byli o wiele bardziej owlosieni niz ja a nie wymagalam od nich depilacji ani nic. a nie depiluje sie bo uwazam to za strate czasu-wlosy nie przeszkadzaja w higienie, nie sa nieestetyczne i nie ma wg mnie sensu ich usuwac

Gość do hundreddd
a na wesele tez bys sie nie ogolila? a co do szalenstw - zdarzal ci sie rowniez seks analny bez zwiazku?

Gość do hundredd
i twojemu facetowi nie przeszkadzają chomiki pod pachami????? nie wierzę, po prostu nie wierzę. Na samą myśl mi się niedobrze robi

Gość do hundreddd
a mi by to pewnie nie przeszkadzalo jakby owlosienie nie bylo wielkie i dziewczyna byla ladna

Gość hundreddd
czyje wesele? moje? ;) nie ogolilabym bo nie uwazam wlosow za defekt kosmetyczny, nie widze potrzeby ich usuwania. drugie pytanie bardzo intymne ale odpowiem ze nie uznaje seksu analnego w ogole

Gość hundreddd
chomiki pod pachami i bober miedzy nogami, to cala ja ;) faceci, ci ktorych spotykalam, generalnie maja to gdzieś. mnie nie przeszkadzaja ich "chomiki", nie mam takich problemow

Gość do hundreddd
a nigdy nie trafilo ci sie ze faceta podniecalo twoje owlosienie albo mialas takie wrazenie? a przy kolegach zdarza ci sie podnosic rece do gory albo poprawiac wlosy ze oni widza ze pod pachami masz zarost?

Gość hundreddd
hehe a co ich obchodzi moj zarost? swoj maja wiekszy i bardziej imponujący ;) pewnie widzą go czasem, nie mysle o tym. nie mialam faceta ktorego by krecilo owlosienie, to chyba jakis fetysz by był.

Gość do hundreddd
a zaliczasz sie do w miare modnych, nowoczesnych dziewczyn? :)

Gość do hundreddd
a nigdy nikt, ani siostra, ani kolezanka nie mowily ze moglabys sie zaczac golic?

Gość no wydaje mi
sie ze raczej odwrotnie taka, która nie jest w związku, nie depiluje sie bo nie planuje seksu, a jak sie jej zdarzy spontaniczna przygoda, to raczej nie jest super wyepilowana

Gość do no wydaje mi
wiekszosc kobiet nie pozwoli sobie na przygode jak nie sa wydepilowane

Gość no wydaje mi
ja sobie pozwoliłam mam odmówic sobie przyjemnosci, bo goliłam nogi tydzien wcześniej, a nie dzien wcześniej?

Gość hundreddd
kolezanki siedza cicho, siostry nie mam,brat to olewa, ale MAMA! z mama jest problem ;) zawsze jak tylko zobaczy moje "nietoperze"(tak nazywa wlosy pod pachami) zaczyna biadolic ;) dziwne, juz bardziej spodziewalabym sie reakcji od mlodszych osob

Gość hundreddd
jesli kobieta chce przezyc tylko "przygode" to raczej jej wszystko jedno jak wypadnie przed facetem i nie bedzie sie starala. tak to widze

Gość do no wydaje mi
a pachy tez mialas nieogolone? a w ogole szkoda ze dziewczyny dzis nie czekaja z seksem na zwiazek, tylko na przygody sobie pozwalaja. fajnie by bylo miec dziewczyny, ktora nie ma przygod za soba. a juz przygodny anal to w ogole hardcore

Gość no wydaje mi
hundreddd - dokładnie to własnie te w związkach chą sie podobac swojemu facetowi i sie dla niego depilują.

Gość do hundreddd
a stringi zdarza ci sie nosic? a do klubow chodzisz?

Gość no wydaje mi
był lekki odrost, ale nie chomiki z chomikami chyba bym sie nie zdecydowała przeciez facet woli wybzykac laske z parodniowym odrostem pod pachami niz w oóle nie zamoczyc

Gość hundreddd
nie nosze stringow bo sa niewygodne...no moze raz na dluuugi czas, mam kilka par. do klubow chodze rzadko, jak mnie ktos siła wyciagnie :) ale jak juz sie tam pojawie to sie dobrze bawie ;)