Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adssdasadds

Ślub za kilka miesięcy, a ja nie wiem kogo poprosić na świadka...

Polecane posty

Gość adssdasadds

Naszła mnie taka refleksja, że nie ma takiej osoby, którą mogłabym nazwać prawdziwym przyjacielem (w tym wypadku przyjaciółką). Mam kilka dobrych, a nawet bardzo dobrych znajomych, ale żadna z tych osób nie zna mnie naprawdę bardzo dobrze. W liceum miałam przyjaciółkę, niestety pod koniec szkoły nasze drogi jakośsięrozeszły (czego do dzisiaj żaluję, ale cóż, zdarza się). Czym więc kierować sięprzy wyborze świadka...?

Gość adssdasadds
Dodam, że jestem dość nieufna, dlatego nigdy nie dopuszczam nikogo w 100%, nie zdradzam wszystkiego itd. Byćmoże stąd wynika fakt, że brakuje mi zaufanej osoby.

Gość ethejg
znam to... też nie mam przyjaciółki... poprosiłam o świadkowanie przyjaciółke z dzieciństwa i teraz żałuje bardzo, w niczym mi nie pomaga, ślub mógłby być odwołany a ona o niczym by nie wiedziala....

Gość ethejg
znam to... też nie mam przyjaciółki... poprosiłam o świadkowanie przyjaciółke z dzieciństwa i teraz żałuje bardzo, w niczym mi nie pomaga, ślub mógłby być odwołany a ona o niczym by nie wiedziala....

Gość lolitkalolo
Świadek to przecież nie musi być osoba zaufana.

Gość adssdasadds
Nie wiem kogo wybrać. Czy jedną z tych kilku dobrych znajomych (wtedy istnieje ryzyko, że sięna mnie któraśobrazi). A może lepiej kogoś z rodziny?

Gość ethejg
to zalezy czego oczekujesz od świadkowej?