Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

imieniologia- powiem ci kim jestes

Polecane posty

Gość pscolka maja
Maja:P

Natalia- osoba o tym imionu jest niezruwnowarzona psychicznie. Wychodzi codziennie rano z domu o poiontej, rzeby pozamieniac sonsiadom wycieraczki. Jest osobo lekko myslonco, czesto najpierw cos muwi albo robi, a potem mysli, dlatego nic jej w rzyciu nie wychodzi. Nie morze sie ustatkowac, bo nikogo nie potrafi w so bie rozkochac, z reszto jest biedna jak mysz koscielna, wienc kto by tako chcial, bzydka, uboga ado tego pewnie jeszcze groba. W loszku jestes jak pijawka, z partnera wyssiesz wszystko.

Gość martaa95
o mnie coś napisz

Gość ja tez kcem!
a co z moim??? Natalia!

Gość ja tez kcem!
dzieki! hahaha... bosssssko!

Maja- dupodaja co tutej dorzo muwic, sama wiesz jak jest. W loszku jestes jak chiena cmentarna, rzerujesz na zagobionych chlopach, uwodzisz ich, a oni jak te glopy ido za Tobo I zdradzajo swoje rzony. Dasz im wszystkie otwory, a potem rzocisz muwionc, ze nic dla ciebie nie znaczyl I chcialas sie tylko zabawic. W szkole mnialas dwie kolerzanki na kturych uczylas sie calowac, bylas na tyle ostrorzna, ze na glowy zalozylyscie sobie prezerwatywy, rzeby nie zajsc w ciarze.

Uwaga jek zuce chaslo: maciory pzy korycie, to zanczy ze baby mi wlazly do sklepu o nie mogie pisac, tera jedna jest.

Majka dopodajka wyszlo wyszlo. Napisalam ze calojesz sie z kolerzankami, chyba proste nie? marta- to typowa kojonka, szkoli sie na prawniczkie, pzed matko udaje swiento jebliwo cnotkie niewydymkie, nie pijonco, nie palonco, a gdy tylko oposci prug dzwi to od razu wstempoje w nio szatan. W akademiku nie ma chlopa co by jej nie bral od tylu, choc marta preformoje na jezdzca. Lobi lizac sie po cycach, a potem to wonchac.

No to niech bendzie moje imnie- oznacza osobe posiadajonco same super lewatywy, jest inteligetn,a chomorzasta, zabawna, dowcipna, smieszna, komiczna, powarznie mysli o rzyciu, donzy do slawy, nie warzne jak, warzne aby muwili, jej motoo rzycio we to picie to rzycie robota to glopota. Lobi byc w cetrum zainteresowania, lobi o sobie pisac I muwic. Jest pienkno istoto o slowikowej urodzie. Posiada wiele talentuw: spiewanie, pisanie wierszuw, sporty, malarstwo. Nie jest jej opca psychika zwierzont, tresora I take tam. We szkole ruwnierz byla uzdolniona, swietna polonistka, wybitny sportowiec (we wszystkim piersze miejsca), no ogulnie ideal (i to nie jest zart). Moja imienniczka jest idealna pod karzdym wzglendem.

Wiedziałam.... :) robota to głupota. - dobre hasło :P

hej Fiel moje imie znasz, wiec jakbys mogła bez podawania go powiedziec co oznacza ? :d co tam nowego u was?

Zamknij morde. Smaroj golf- ale ja nie pracoje we bioze, musiales mie z kim pomylic. ps. Zapraszam do odwiedzania naszego bloga 3fiel5.bloog.pl I zapraszajcie nas na fejsbuuku!

Zwiazdo, imnie twe ot tylu znaczy woda, a to znaczy ze lobisz sie myc we wodzie, lobisz imprezy na mokro I lobisz robiec chlopom wode z muzgu. Czensto o soba o twoim imieniu jest nerwowa co utrodnia ci katakty z ruwiesniczkami. Gdy ktos cie wkorzy zaczynasz wierzgac jak kon u machasz rencami na oslep. Szokasz ksiencia zbajki, chcesz rzeby byl podobny do jezusa z charakteru a wyglondem ma pzypominac cherkolesa. I masz piente achillesa od za ciasnych butuw.

Dzisiej od rana nadchodzi mie taka refloksja, czy grobe baby od razu rodzo sie grobe? Czy to. Sie dzieje stopniowo pytam, bo zacztnam sie obawiac o siebie...

Gość wierze że
poproszę o imię Grzesław

Gość prosze opisz moje
Sylwia

Gość feeeeeeeeeee
fiel....pierdolisz jak potłuczona :-D skąd ty sie w ogole wzielas? co to za projekt? bo to projekt, prawda? tacy ludzie nie istnieją :-O zebys jeszcze pisala z sensem, ale te twoje wypociny to istna grafomania:-D PŚP i goodbye 🖐️

Gość marrrrika
KAROLINA

Narazie zawieszam dzialalnosci bo maciury pzy korycie. a o co z tym projektem chodzi bo nie rozumjem?

Narazie zawieszam dzialalnosci bo maciury pzy korycie. a o co z tym projektem chodzi bo nie rozumjem?

Gość gość
a Iwona