Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaa95

seks

Polecane posty

Gość martaa95

czy uwazacie ze seks w wieku 17 lat to przesada majac stalego chlopaka z ktorym jest sie 2 lata, ktory kocha, dba, jest wierny. jelsi oboje sa w sobie zakochani. czy to cos zlego ze licealisci uprawiaja seks?

Gość geelly
to coś dobrego :)

Gość pscolka maja
Tak, to cos zlego. Idz sie uczyc dziecko, a nie myslec o robieniu dzieci:O

Gość Ratunkuuu
rozumiem ze klient ci nie odpowiada galerianko, to mu to powiedz

Gość martaa95
maja ty stara prukwo, będąc w moim wieku też już pewnie uprawiałaś sex :classic_cool:

Gość KAroooola1990
Ja uważam że dziewczyna z rocznika 95 nie powinna uprawiać jeszcze seksu. Teraz jesteś szczęśliwa ale jeśli kiedyś wam się nie ułoży i nie będziecie razem ciężko może być ci znaleźć kochającego partnera, jeśli ten będzie wiedział że nie jesteś już dziewicą. A raczej wam się nie ułoży bo miłostki w tym wieku z reguły nie są na całe życie, tylko zwykłą młodzieńczą "pierwszą miłością". Też miałam chłopaka w moim wieku, przez prawie 3 lata od 15 roku życia i też się kochaliśmy, uprawialiśmy seks.. Myśleliśmy że to jest już ta jedyna miłość. Ale jak jesteśmy młodzi to tylko wiele rzeczy nam się tylko wydaje taka piękna. Tym bardziej że chłopcy w tym wieku często zgrywają dojrzałych i odpowiedzialnych przed dziewczyną żeby ta im tylko "dała". A za plecami potrafią być niesamowicie chamscy i niewierni. Lepiej poczekaj by kiedyś ktoś komu NAPRAWDĘ będzie na tobie zależało nie przeżywał tego że oddawałaś się komuś innemu, kto cię skrzywdził i wszystko CO NAJLEPSZE dałaś właśnie temu innemu a nie jemu.

Gość martaa95
jesteśmy dojrzali oboje, jesli sie ludzie kochaja i ufaja sobie to mysle ze można robić kolejne kroki

Gość taara2452
To po co w ogóle o to pytasz. Skoro z góry i tak wiesz że zrobisz swoje. Nie ma dojrzałych ludzi w twoim wieku. Są mniej lub bardziej odpowiedzialni ale na pewno nie w pełni ŚWIADOMI I DOJRZALI, a już na pewno nie faceci w tym wieku. Ale to i tak dopiero zrozumiesz mając co najmniej z 4-5 lat więcej niż masz teraz.

Gość BondiłejL
a mamusia wie że już dajesz?

Gość martaa95
nie daje nie dałam. tylko rozmawiam i dyskutuje na ten temat

Gość BondiłejL
to nie dawaj :D

Gość jakie to ma znaczenie?
Opinia forum się liczy? To jest Twoje życie i możesz robić tak jak zechcesz. Niestety, fora mimo miliona mózgów nie są wyrocznią :) Raczej reprezentują poziom tych co najgłośniej krzyczą :) Pozdrawiam.

Gość Kiniaaa97
Wal się śmiało mała. Najlepiej bez ogumienia bo wiesz wtedy najlepsze doznania. I spust do środka. Tylko ważne żebyś umyła ją w środku potem żeby wymyć plemniki. JA TAK ROBIĘ I JESTEM SZCZĘŚLIWA Z MOIM CHŁOPAKIEM. MAMY OBOJE PO 15 LAT I UWAŻAM ŻE DOJRZELIŚMY DO SEKSU :)

Jeśli Wam się wszystko pomyślnie układa, to jak najbardziej ok :D

Gość pscolka maja
Stara nie jestem:P a jak na pscolke przystalo moge bzykac ile chce... i zapylac przy tym kwiatki:P

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie to nie jest przesada . ja jak zaczełam współżyc miałam 18 lat czyli byłoam tylko rok starsza od Ciebie i to było w sam raz

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I facet z którym to zrobiłam ( facet bo miał 33 lata wiec był sporo starszy ,ale nie załuje ,ze akurat z nim ) nie okazał sie miłoscia mojego zycia ,ale i tak nie załuje :) potem pojawiali sie inni partnerzy ...

Gość martaa95
Czy analnie to będzie duże fopa?

Tak, tak... Dawaj dupy na prawo i lewo... Nazbieraj sobie syfow za mlodu zeby pozniej swojego "jedynego" miec czym w przyszlosci hojnie obdarowac:classic_cool: A najlepiej swoje pytanie z forum zadaj swojej mamie lub tatusiowi:) Ale beda dumni, ze ich corcia juz daje dupy jakims frajerom:D

Gość Ania97f3
Możesz robić seks, tylko pamiętaj żeby bez gumki ! :) Gumki powinno się używać od 20 roku życia do 20 roku życia można bez tak mówi mój chłopak bo mu powiedział kolega starszy z 3 klasy gimnazjum:)

Oj dziecko, dziecko... A tak na powaznie- lepiej porozmawiaj z mama o antykoncepcji, zanim sama nia zostaniesz:classic_cool:

Gość porannarosaa
ooo widze ze tu same cnotki niewydymki sie wypowiadają które czekają z sexem az do ślubu... a prawda jest taka ze statystycznie 70 % dziewczyn traci dziewictwo przed pełnoletnością. Dziewczyna jest z chłopakiem 2 lata, wiec chyba lepiej jak zrobi to nim niz z jakimś przypadkowo poznanym fagasem na dysce w kiblu. Napewno nie będzie żałować tego co zrobiła, bo dwu letni związek napewno jest juz pozbawiony krępacji i ufają sobie na wzajem, wiec i pewnie jej facet nie potraktuje jej po wszystkim chamsko skoro żył z nia bez seksu 2 lata. Ja straciłam dziewictwo w wieku 16 lat z facetem z którym byłam wtedy 4 miesiące a po "Tym" jeszcze 3 lata. i obecny facet jakoś nie widzi w tym nic złego, nawet uważa ze jestem porządna skoro miałam tylko jednego przed nim.

Gość wrednamalpa26
swój pierwszy raz przeżyłam mając 15 lat i od 12 lat jestem z tym samym facetem więc jeśli się kochacie nie widzę przeszkód do tego byście się kochali

Jeśli czujesz się gotowa i dobrze się zabezpieczysz (nie jakiś kalendarzyk) czemu nie. Najważniejsze w życiu to ocenić ryzyko, rozważyć konsekwencje i zabezpieczyć się przed niekorzystnymi konsekwencjami swoich czynów. Ciąża to chyba największe ryzyko którego się obawiasz. Jak je wykluczysz, będziesz fajne. Po 2 latach to nie jest jakaś szybka czy nieprzemyślana decyzja. Jak kogoś kochasz i pożądasz, to seks jest naturalną konsekwencją.