Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitsu111

Jak golić okolice intymne??

Polecane posty

Gość Mitsu111

Dziewczyny, jaki jest wg was najlepszy sposób na pozbycie się owłosienia w sferze bikini? JA zazwyczaj uzywam po prostu maszynki jednorazówki, ale to co się dzieje potem - tragedia :o Jakieś szczypiące krostki i odrastające włoski, kłujące niczym kaktus, nie mogę normalnie siedzieć ani chodzić :o Wosk czy depilator też odpada, bo to tortury - raz na próbę przejechałąm depilatorem i aż się wpół zwinęłam z bólu. Jak jeszcze można się pozbyć owłosienia z tych sfer?? Moze jakiś krem do depilacji skuteczny? cokolwiek!

Gość dsfdsfdffdsfds
Zapalniczka, jakiś dezodorant i jedziesz :classic_cool:

Mam ten sam problem :o chyba przejdę na jakiś krem :)

Gość kurzafix
czy warto walczyć z wiatrakami ?

Gość Mitsu111
adsada: No włąśnie też myślę o czymś takim, ale zastanawiam się czy kremy do depilacji nie podraznią takich wrażliwych sfer? :o Ludzie, doradźcie coś, idzie lato...

Gość BondiłejL
Dziecko nie gól się tam to nie po chrześcijańsku!

Mitsu111 ja parę lat temu użyłam kremu i było okey :D ale był mało wydajny więc zrezygnowałam. Ale będzie trzeba wrócić do tego.

Ja mam maszynki dobrej firmy, to przede wszystkim. Do tego pianka, może być nawet męska do golenia xDD osobiście mogę polecić żel do depilacji z Joanny. Melonowy lubię

Gość Mitsu111
No to chyba wypróbuję też. A jak się nazywał ten krem? Veet może, czy jakoś tak?

Gość ja stoduje paste cukrową
troche boli, ale znacznie mnie niz depilator, czy wosk

Gość dziewczynanglika
wosk wosk i jeszcze raz wosk! Naprawde! Fakt ze boli ale tylko pierwszy raz, pod warunkiem ze nie ogolisz tylko po miesiacu pojdziesz znowu to nie bedzie bolalo. Spokoj na miesiac, w srodku wszystko gladkie i czysciutkie, nic nie kluje, zadnych krostek. Przestancie golic dziewczyny, skora tam na dole jest zbyt delikatna na tortury z maszynka i odrastaniem.

Gość lolppp
krem jest ok .Nie mam podrażnień,krostek.Kupuje w Rossmanie od kilku lat i sobie chwale, bo jest wydajny .

Mi się nic nie torturuje, skóra gładka i miękka :)

Gość lolppp
kiedyś użylam wosku i narobilam sobie siniakow,krwiakow na kilka tygodni.Musialam iść do lekarza i już wiem,że nie mogę stosować tgo rodzaju depilacji.

Gość avaro
Mitsu111 ja robię ,,zabieg" mojemu mężczyźnie zawsze kremem do depilacji. Używał maszynki ale strasznie podrażniała skórę i te odrastające włoski.... A po kremie ma spokój na dłuższy czas i te włoski są mniej drażniące później.

Mitsu111 chyba był to Veet. Użyłam go wtedy na nogi i bikini i pamiętam, że po trzech depilacjach nóg się skończył :D

Gość dziewczynanglika
ja uzywam veeta na rece i bardzo chwale, 3 minuty i po sprawie. Ja dalej jestem za woskiem, od 2 lat nie musialam golic bikini, teraz to juz wystarczy mi chodzic co 6 tyg bo coraz wolnie odrasta.

Gość avaro
sorks nie doczytałam dokładnie że kobietka jesteś:P no więc oprócz tego że mężczyzna go używa to ja tez :P Mało wydajny niestety,kupuję go w rossmanie.

Mi osobiście Veet nie pomógł... Mam wrażliwą skórę, stąd u mnie Sudocrem po goleniu :D W każdym bądź razie uczulenia dostałam od niego okrutnego ;/

Gość Mitsu111
Super, to przy najbliższej okazji lecę do rosmanna po krem i wypróbuję, mam nadzieję, że się sprawdzi :) A pastę cukrową też mam w domu - mama jej sobie używa, ale jak pisałam - ona wyrywa włoski, więc to też na pewno musi boleć...

Gość Kosmetyczka Kunegunda
Dziewczyno musisz te swoje łono polać benzyną i podpalić. I sprawa załatwiona.

Gość avaro
co się nie zrobi aby być piękną :> heh Tylko nałóż trochę i zobaczy czy nie dostaniesz uczulenia...

Gość jhuhjlhhhhh
są tańsze kremy do depilacji w rossmanie niż veet i moim zdaniem o wiele lepiej działają - veet jest trochę przereklamowany.