Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiam popołudniem

Facet 30 lat i więcej bez kobiety nie jest normalny.

Polecane posty

Gość do darker
to jaka ty chcesz miec dziewczyne i w jakim wieku?

" Skąd ty możesz wiedzieć komu i ilu się tyłka użyczało?" Jak jakaś panna bliżej 30-stki i po, twierdzi, że szuka poważnego partnera na stałe to od razu wiadomo, że w młodości ciągnęło ją do tych mniej poważnych. Wyszalała się i czas poszukać sobie statecznego jelenia.

Gość Ja tam nie mówię,że należy
unikać zobowiązań i chodzić na dziwki,jak jest szansa na szczęśliwe życie z właściwą osobą,ale żeby przeżywać te współczesne związki to dopiero trzeba mieć w bani narąbane,czy ona kocha mnie,czy on mnie podnieca jeszcze i takie pierdy,lepsze burdele.

ale ty mONdry jesteś :) Bo przecież nie mogło być tak, że była w jednym/dwóch związkach które po prostu nie wyszyły i nie miało to nic wspólnego z "szaleniem".

Ach, no zapomniałam, że kobiety to interesowne dupodajki. Kariera świadczy o samodzielności, o tym, że kobieta potrzebuje partnera a nie dominującego samca. BSA, a Ty niby skąd wiesz? Widze, że faceci na kafe lepiej wiedzą jaki mam rozmiar cycków🖐️

"Faceta to akurat wali czy masz pracę i czy do czegoś tam sobie doszłaś" ale mówimy o dochodzeniu do orgazmu? :P to jest bardzo ważne!! "Jak jakaś panna bliżej 30-stki i po, twierdzi, że szuka poważnego partnera na stałe to od razu wiadomo, że w młodości ciągnęło ją do tych mniej poważnych. Wyszalała się i czas poszukać sobie statecznego jelenia." są jeszcze 30-letnie dziewice :P

Krwawa - sprawdź czy go nie ma w szufladzie, wcześniej twierdził, że śpi u mnie pod łóżkiem :D

Gość Ja tam nie mówię,że należy
Gdyby to chodziło o bawienie sie niezobowiązującym seksem,ale tu prawie od razu schizofrenicznie wprowadza się miłość.

Gość erferfre
wcześniej twierdził, że śpi u mnie pod łóżkiem" no co ty buhahhaah :D jak to? :classic_cool:

"Bo przecież nie mogło być tak, że była w jednym/dwóch związkach które po prostu nie wyszyły i nie miało to nic wspólnego z "szaleniem"." Jak ma 21-22 lata to możliwe. Im starsza tym to śmieszniejsze się to staje. "są jeszcze 30-letnie dziewice" Wklejałem nie tak dawno temu link do artykułu o nich. 5 kobiet i każda opowiadała swoją historię. Myśl przewodnia: Czekam na swego księcia. Jak się na nie patrzyło to nie dziwne, że dziewice.

Gość buhaha hahha haha
[Nazwij dziewczynę 21-22 lata nastolatką to w papę od niej dostaniesz] pisałeś że DO 22 lat :O wiec nastolatki też się łapią 🖐️ [Nie przypominam sobie abym miał jakiekolwiek kontakty z polskimi niedobitkami hitlerjugen.] to kto cie napierdalal? koledzy z klasy? 🖐️

"Kariera świadczy o samodzielności, o tym, że kobieta potrzebuje partnera a nie dominującego samca." To ty sobie lepiej dziewczynę znajdź.

a co jest śmiesznego w tym, że kobieta ma 30lat, rozpadł się jej związek i chciałaby jednak w końcu kogoś poznać?

Gość Moorland daj se spokój
bo im starsze prawiczki tym głupsze i nic nie kumają, dla nich każda kobieta chce ich wykorzystać i każda 30 latka jest już "zużyta", brak slow na takich śmieci, chociaż trochę mi ich szkoda, całe życie sami, wiecznie olewani

"a co jest śmiesznego w tym, że kobieta ma 30lat, rozpadł się jej związek i chciałaby jednak w końcu kogoś poznać? " Nic śmiesznego. I co to znaczy 'w końcu'? Tydzień po zerwaniu? :D

Gość Biczybicz
To muszę szybko jakąś zgwałcić bo mam już 29 lat, tylko jak to zrobić żeby mnie nie wystawiła potem policji? Może poderżnąć ją i zakopać w lesie? Czy autor wątku jest normalny?

I tak prędzej bym znalazła dziewczynę niż Ty. Sory, ale nie potrzebuję faceta który będzie ze mną tylko dlatego, że a)nie dawalam dupy b) sądzi, że jako niedoświadczona zgodze się na wszystkie jego wady których nie akceptuje żadna dojrzała kobieta Podejrzewam, że większość myślących dziewczyn podobnych do mnie nie potrzebuje takiego.

"dla nich każda kobieta chce ich wykorzystać" Tak jakby było co wykorzystywać :D Jakiż proces myślowy musi zachodzić u kogoś takiego? Coś w tym stylu: 'Jestem sobie kobieta i zamierzam wykorzystać 30-letniego nieudacznika. Na pewno ma to czego potrzebuję. To jest mój plan i uważam, ze jest to świetny plan' "i każda 30 latka jest już "zużyta", brak slow na takich śmieci" Mężczyźni wolą młodsze. Ale jak wygląda niczym Gwentyh Paltrow czy Liv Tyler to biorę w ciemno. "chociaż trochę mi ich szkoda, całe życie sami, wiecznie olewani " Tak to jest jak się nie błyszczy na uczelni.

Zużyta? Kurwa, to tylko pokazuje jak traktujecie drugą osobę. Raz, że nie widzicie w nim człowieka tylko samą pochwę a dwa, przeraźliwie generalizujecie na podstawie wydumanych wniosków, obrażający tym samym większość.

Gość taki jeden nienormalny
jesteście zdrowo walnięte czytam to i czuje się jak na kabarecie :D te wszystkie durne teorie i wyobrażenia :D

Gość bo 30latki to juz prochno
"Zużyta? K**wa, to tylko pokazuje jak traktujecie drugą osobę." A kobiety jak traktuja takich 30 letni prawiczkow? no wez sobie jaj nie rob :O

"skoro facet nigdy nie mial laski to czemu ma brac juz zuzyta ?" a jest coś złego ? bo ja nie widzę..

Gość temini
No i mamy przykład pana wyżej Darker. Znam aż 3 takie osoby po 30 co nikogo nie mają, nie mieli i nie będą mieć. Nie przez to, że są nienormalne ale przez to, że mają straszny charakter. Nic im nie pasuje. Co widać po wpisach wyżej. - jak dziewczyna miała kiedyś kogoś bliskiego, spróbowała być w związku to zaraz "szleje" a potem "łapie jelenia" itp bzdury, - nie ma teraz dziewczyn/facetów które by ewentualnie spełniały wymagania, - choć nic nie przeżyli, niczego nie próbowali zawsze maja zdanie które uważają za samą prawdę i które to wygłaszają jako mądrość narodową, - jak zawsze oni nie mają gdzie i jak kogoś poznać i jak zawsze nie maja powodzenia, - siedzą na necie wypisując bzdury, - czasem przyszywają łatkę tak łatwo, że aż strach, są powierzchowni w ocenach i uparci bronią się obrażając innych, - uważają że to oni żyją najlepiej, są uczciwi, nieskalani i medal za to. Nic im całe życie nie pasuje. Bronia się wypisując jakieś głupoty zamiast przyznać, że są aspołeczni i nie nadają się po prostu do kontaktów z ludźmi. No żeby przez 30 lat nic nie pasowało, zawsze pokrzywdzeni albo zmiana taktyki bo oni nikogo nie szukają. Smutne to ja muszę codziennie z takim pracować i z jednej strony mi go żal a z drugiej szczerze się nie dziwię że nikt z nim być nie chce.

Gość taki jeden nienormalny
nie krytykujcie ich pozwólcie pisać tym oszołomom swoje teorie to jest przezabawne :D ja chętnie jeszcze poczytam o tym zużyciu kobiet i nienormalności mężczyzn :P takie głupoty można tylko tu przeczytać.

Na kafe pisał trzydziestoparoletni prawiczek, nie ma żadnych wydumanych teorii o kobietach. Normalny sympatyczny facet z niego i nikt się nie uprzedzał. Nie chcę wypowiadać się za wszystkie kobiety, bo nie mam prawa, ale dla mnie liczą się poglądy ludzi, a nie ich doświadczenie seksualne. A wielu prawików własnie pod tym kątem postrzega kobiety. I mimo, że dla mnie to jest akurat korzystne, to nie zgadzam się w ogólności z takim podchodzeniem do ludzi.