Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiam popołudniem

Facet 30 lat i więcej bez kobiety nie jest normalny.

Polecane posty

Gość to pewnie był offerma
zgadlem

Gość bo 30latki to juz prochno
"- uważają że to oni żyją najlepiej, są uczciwi, nieskalani i medal za to." Oczywiscie ze uwazam sie za wzor cnot , nie jestem alkoholikiem cpunem nierobem. Jestem kulturalny , mily ale tez z cietym jezykiem. Ale to wszystko nie wazne bo gdy ktos sie dowiaduje ze majac 30 lat nigdy nikogo nie mialem. To od razu przyszywa sie late "nienormalnego" z zaburzeniami bla bla.

Gość taki jeden nienormalny
Normalny sympatyczny facet z niego i nikt się nie uprzedzał. - mała dygresja oferma nie jest normalny :D wpada w szał jeśli ktoś nie podziela jego poglądów i robi się niesympatyczny. wątpię aby w jednym miejscu znalazło się dwóch ponad trzydziestoletnich prawiczków. to statystycznie niemożliwe :D

Gość to pewnie byl offerma
jak nie? byly takie topiki

offerma ma trudny charakter

Nieeee, napisałam, że sympatyczny:P Kiedyś pisywał pod pomarańczą. Nieważne kto, ale po prostu samo prawictwo niewiele znaczy. Zwichrowana psychika to co innego.

Gość zpomarańczy
Jak wszystkie prawiczki. No ale taki już nasz los. 🖐️

" jak dziewczyna miała kiedyś kogoś bliskiego, spróbowała być w związku to zaraz "szleje" a potem "łapie jelenia" itp bzdury," Kogoś? Czy co pół roku nowego? Bo to różnica. "- nie ma teraz dziewczyn/facetów które by ewentualnie spełniały wymagania" Jak nie będzie mi robić wyrzutów, że jestem milczący to już ma plusa. "- choć nic nie przeżyli, niczego nie próbowali..." Próbowało się. I to nie raz. "jak zawsze oni nie mają gdzie i jak kogoś poznać i jak zawsze nie maja powodzenia" Szkoła, studia, praca i nic. "Darker a od kiedy kafe jest wiernym odbiciem realnego świata?" Alergia na książki?

Gość Bodo Kox
Kobieta jak nie jest zakonnica albo nie jest religijna to zwariuje bez seksu

to musiał być oferma pod nieofermowym nikiem :D trzeba było zejśc na politykę i napisać mu że głosowałaś na PO to zachowaniu poznałabyś że to oferma :D on ma tu tyle adoratorek że się biedak musi ukrywać . nie dziwie się nie jedna jak to poprzednicy określają "zużyta" chcialaby mieć na koncie takie trofeum :P po tylu latach postu przekonać faceta do sexu to nie lada wyzwanie.

"trzeba było zejśc na politykę i napisać mu że głosowałaś na PO to zachowaniu poznałabyś że to oferma" Załóż temat, że popierasz PO, nie zdążysz go wysłać a już na nim będzie Offerma wyzywający Cię od komuchów i czerwonych sukinsynów :D

Tutaj w większości wchodzą ludzie bo mają jakiś problem. Wiele osób tutaj odreagowuje, zakłada prowokacje, pisze brednie. To jest zbyt mało wiarygodne źródło informacji by wyciągać daleko idące wnioski. Albo inaczej, w moim otoczeniu takich problemów jest niewiele a nie wydaje mi się bym żyła na innej planecie. A akurat wiem znam mnóstwo dość intymnych informacji. I nie widzę tłumu pojebanych desperatek czy alkoholików skłonnych do przemocy.

Gość erdetfge
wiecie co by bylo jakby offuś stracil prawictwo? toż to by klęska narodowa była :classic_cool::P

Gość temini
Darker żyj sobie jak chcesz, Twoja sprawa. Ale zrozum, że nie jesteś jakimś wyjątkowym egzemplarzem. Tych trzech moich znajomych jest taka sama. Jakbym normalnie ich czytała tu w Twoich wpisach i pana, który uważa, że jest super i nie ma sobie nic do zarzucenia. To jest po prostu nudne, a że ciężko z Wami się gada a już o zmianie zdania zapomnij prawie każda kobieta wybiera innego. Bo po co słuchać teorii na temat swojego życia (w tym seksualnego) od faceta co nawet nie kuma o co chodzi. To nie Ty wyznaczasz wartość kobiety licząc jej partnerów i ile razy ich zmienia co pół roku czy co rok. Twoje zdanie tu nie jest żadną wyrocznią. Pisząc/mówiąc tak tylko pokazujesz jaki jesteś uparty i że Twoje musi być na wierzchu. Studia, praca nic nie pomogły i z wiekiem będzie coraz gorzej. Dorobisz sobie teorię bycia samym jak moi koledzy (przeważnie: świat schodzi na psy a ja jestem przecież taki porządny) i będziesz to klepał jak paciorek wieczorem.

Gość Ja, kobieta
"on ma tu tyle adoratorek że się biedak musi ukrywać . nie dziwie się nie jedna jak to poprzednicy określają "zużyta" chcialaby mieć na koncie takie trofeum po tylu latach postu przekonać faceta do sexu to nie lada wyzwanie. " Rzeczywiście świetne "trofeum" 40 letni niski, gruby i łysy prawiczek którego żadna nie chciała. Ja wolę normalnych facetów, którzy wiedzą co to związek, a nie zahukanych dziwaków z damskiego forum

Załóż temat, że popierasz PO, nie zdążysz go wysłać a już na nim będzie Offerma wyzywający Cię od komuchów i czerwonych sukinsynów - gadałem z nim dwa razy ale byłem grzeczny więc nerwy mu puszczały dopiero po kilkudziesięciu postach jak argumentów brakowało. na początku dyskusji bywa sympatyczny i zabawny :D gdyby panował nad sobą i nie był takim frustratem to i wszystko by było inaczej. tak ta frustracja napędza jego agresję. takie poglądy jak te w tym temacie prowadzą później do takich zachowań. nie znajduje taki niezużytej kobiety i się wkurwia :D czeka was los ofermy jak nadal będziecie się tych swoich teorii o czystości i zużyciu trzymać.

Gość erdetfge
offerma czasem pisze z pomaranczowego nika. wiekszosc to podszywy ale czasami to on

Rzeczywiście świetne "trofeum" 40 letni niski, gruby i łysy prawiczek którego żadna nie chciała. Ja wolę normalnych facetów, którzy wiedzą co to związek, a nie zahukanych dziwaków z damskiego forum - odrzucił twoje zaloty :D ? to trofeum kobiety są z natury zazdrosna i lubią się dowartościowywać. nieważne czy niski czy brzydki ważne że innym mówił nie a tobie powie tak :D

Gość Ja, kobieta
"to trofeum kobiety są z natury zazdrosna i lubią się dowartościowywać. nieważne czy niski czy brzydki ważne że innym mówił nie a tobie powie tak " ty chyba nie rozumiesz, to inne go całe życie odrzucały, a nie on je. nieudacznikiem nie ma co się dowartościowywać, taki to nic. Co innego ktoś co coś sobą reprezentuje i może mieć mnóstwo kobiet, ale wybiera ciebie, to potrafi połechtać kobiece ego.

gdybyś miała rację a nie ja to nie biegałyby za nim a miały z niego niezły ubaw. sam widziałem jak go prześladują a jestem tu okazjonalnie więc widzisz jest jak jest. kobieta może być z facetem bo się koleżankom podoba. facet jest z tym kto się jemu podoba.

"Tych trzech moich znajomych jest taka sama. Jakbym normalnie ich czytała tu w Twoich wpisach i pana, który uważa, że jest super i nie ma sobie nic do zarzucenia" Akurat ja sobie mam wiele do zarzucenia. Zamienił bym się na swoje życie z każdym w miarę normalniejszym. Ja naprawdę nie prowadzę jakiejś własnej krucjaty. "To jest po prostu nudne" Co? Nasze wypowiedzi w tym temacie? Całe szczęście, że nikim innym o tym nie rozmawiamy. Nie musisz czytać w każdym razie. "a że ciężko z Wami się gada a już o zmianie zdania zapomnij prawie każda kobieta wybiera innego." Ze mną się ciężko rozmawia bo jestem dość zamknięty w sobie a panny mają ponabijane w głowy, że facet to czarujący powinien być, pewny siebie itp, itd. Nie bardzo wiem o czym miałbym zmienić zdanie. Nie przypominam sobie aby moje zdanie interesowało którakolwiek. "Bo po co słuchać teorii na temat swojego życia (w tym seksualnego) od faceta co nawet nie kuma o co chodzi." Chodzi o to, ze się gość nie podoba. Tylko tyle. "To nie Ty wyznaczasz wartość kobiety licząc jej partnerów i ile razy ich zmienia co pół roku czy co rok." Mnie nie interesuje co ile kto zmienia sobie partnera tylko czy mogę temu komuś zaufać. "Twoje zdanie tu nie jest żadną wyrocznią. ' Masło jest maślane. "Pisząc/mówiąc tak tylko pokazujesz jaki jesteś uparty i że Twoje musi być na wierzchu. " Ojej... to nici z randki na forum? :D "Studia, praca nic nie pomogły i z wiekiem będzie coraz gorzej." Jeśli będę się tym zadręczał to będzie dla mnie gorzej. Akurat wasze zdanie o mnie mało mnie interesuje bo zaskoczenia nie będzie. Dziewczyna którą kocham ma mnie w dupie a ja od 4 lat myślę o niej codziennie. Rano w ciągu dnia, wieczorem, przed zaśnięciem. Nawet nie wiesz jak to destabilizuje obowiązki. "Dorobisz sobie teorię bycia samym jak moi koledzy" Teoria? Proszę bardzo: Nie podobam się. Jestem nieatrakcyjny. Koniec teorii.

Gość Ja, kobieta
"gdybyś miała rację a nie ja to nie biegałyby za nim a miały z niego niezły ubaw" Skąd wiesz, że nie mają? może jaja sobie robią, w końcu to 40 letni prawiczek, ale uwierz, że poza forum żadna normalna kobieta by się z takim nie chciała związać. poza tym widać, ze też jesteś prawiczkiem więc o naturze kobiet znasz sie tak jak świnia na gwiazdach. i skoro tak zachwalasz jakiegos oferme to może sam się w nim podkochujesz? bo kobiety jak widać ani trochę nie są nim zainteresowane

jesli wartoscia faceta jest ilosc zwiazkow z kobietami to jestes niezle jebnieta :D

:D dzięki że mnie rozbawiłaś :D dla ciebie mogę być nawet gejem lubującym się w ofermach. jestem świnią i nie znam się na gwiazdach reszta psychoanalizy o kand dupy. potwierdza to moje przypuszczenia że odrzucił twoje zaloty :D . ja się w nikim nie podkochuję ale widziałem jak go namawiały na spotkanie i to z cała pewnością nie były żarty. nikt się nie poniża dla żartu.

bo kobiety sobie nie wyobrazaja zycia bez faceta w przeciwienstwie do takiego offermy ktory twierdzi ze bez baby jest mu dobrze

Gość Ja, kobieta
"ja się w nikim nie podkoch*ję ale widziałem jak go namawiały na spotkanie i to z cała pewnością nie były żarty. nikt się nie poniża dla żartu." nie wiem ja tego nie widziałam, może pokażesz linka gdzie to niby był tak oblegany? i nie nie odrzucił mnie, bo mam jego i jego cnotę w głębokim poważaniu, zresztą nie muszę się sprzeczać z jakimś debilem, już mi twój jeden post wystarczy, że dla kobiet facet może być niski gruby i być prawiczkiem, a dla nich to i tak zajebiste trofeum którym można się pochwalić przed koleżankami, takiego steku bzdur to zapewne nie ma nawet w bravo girl

Gość DO taki jeden nienormalny
zjeby żeleczek i mp-30 to nie są normalne kobiety tylko desperatki które tu szukały jakiegoś przegrańca, jedna znalazła a drugiej tylko pogłębiła się depresja 🖐️

Gość jak nie zarty to co ?
{ ale widziałem jak go namawiały na spotkanie i to z cała pewnością nie były żarty. nikt się nie poniża dla żartu.} gdzie kto kiedy namawial ?

nie będę szukał żadnych linków jestem tu dla zabawy a nie w celu prowadzenia wykopalisk. frustracja zżera cię jak i jego pasowalibyście do siebie. moja teoria jest to moja i nie musi ci się podobać mam to tam gdzie oferma ma swoje adoratorki. tak ogólnie to wyluzuj kobieto bo chyba jakieś napięcie przedmiesiączkowe masz. tak się podniecasz tym co ludzie wypisują.