Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiam popołudniem

Facet 30 lat i więcej bez kobiety nie jest normalny.

Polecane posty

Gość Ja, kobieta
"frustracja zżera cię jak i jego pasowalibyście do siebie. " weź się już nie ośmieszaj pajacu, nawet z dopłatą bym go nie wzięła, skoro mogę mieć jego przeciwieństwo

Gość taki jeden nienormalny
ja tam mam odmienne zdanie jedna bywa zabawna a druga pomocna. dla takiego frustrata i religijnego oszołoma to zdecydowanie za ciekawe "egzemplarze". lepsza byłaby jakaś moherowa 60 latka koniecznie dziewica z która chodziłby sobie na demonstracje 10 każdego miesiąca :D

weź się już nie ośmieszaj pajacu, nawet z dopłatą bym go nie wzięła, skoro mogę mieć jego przeciwieństwo - nie dość że frustratka to jeszcze materialistka :D

Gość o czym wy tu plotkujecie
kto jest zaciekawym egzemplarzem i dla kogo ?

Gość Ja, kobieta
taki jeden nienormalny - mozesz mi wyjaśnić po czym stwierdzasz mój materializm?

po tym że przyszła ci do głowy dopłata :D ktoś inny by pomyślał że nie bo nie a ty nie "nawet za dopłatą" :D czyli utożsamiasz bycie z kimś kto ci nie odpowiada z korzyściami i albo za dopłata tak albo za dopłatą też nie :D

Gość zobaczycie jak zrzuci 30 kg
ofik odchudza sie wiec jak schudnie 30 kg moze znajdzie panne :classic_cool:

Gość Ja, kobieta
"ja tam mam odmienne zdanie jedna bywa zabawna a druga pomocna. dla takiego frustrata i religijnego oszołoma to zdecydowanie za ciekawe "egzemplarze". lepsza byłaby jakaś moherowa 60 latka koniecznie dziewica z która chodziłby sobie na demonstracje 10 każdego miesiąca " szczerze mówiąc, ja na jego miejscu bym brała którąś z tych dwóch z tego co mi wiadomo dziewice i tez równie przegrane jak on, wiec dobraliby sie bo nie oszukujmy się on w realu nigdy, przenigdy nie znajdzie żadnej kobiety, skoro do teraz sobie nie znalazł

Gość see you in the next life
W tym wieku każdy normalny facet jest już w związku albo ukrywa się przed światem przed monitorem komputera.

Gość Ja, kobieta
"po tym że przyszła ci do głowy dopłata ktoś inny by pomyślał że nie bo nie a ty nie "nawet za dopłatą" czyli utożsamiasz bycie z kimś kto ci nie odpowiada z korzyściami i albo za dopłata tak albo za dopłatą też nie " tak sie mowi , to popularny zwrot, ale pewnie, interpretuj sobie pod siebie

widzę że darkery i inni wariaci sobie poszli więc i ja idę. temat przestał być zabawny poszukam innego :P to ci pa 🖐️ kobieto

zwrot bardzo popularny ale nie każdemu przychodzi do głowy w kontekście związku :D

Gość Ja, kobieta
" to ci pa " powiedz mi coś czego nie wiem nawet cipa jesli ma okazje to powinna spróbować , wprawdzie te dziewczyny nie były najwyzszych lotów, ale jednak byly, ponadto miały cnote i sa od niego mlodsze o pare lat, wiec nie wiem nad czym on sie zastanawial

:D:D:D brak mi słów :D jednak jesteś głupia. to nie było o ofermie :D . napisałem że idę więc pa. taka gra słów świadomie napisałem dwa wyrazy bo to są DWA wyrazy a nie zdanie tyczące się ofermy ale widzę że tylko on ci w głowie :D przypisy: pa- cześć ci - ciebie tobie itd.

Gość Ja, kobieta
taki jeden nienormalny - aha :D to nastepnym razem daj jakaś legendę do tych swoich skrótów rodem z f23

męczy mnie tłumaczenie bo przyzwyczaiłem się że ludzie łapią co mam na myśli :D jak nie łapią to ich strata bo z nimi nie dyskutuję :P to jeszcze raz się pożegnam :D do widzenia osobo o niku "Ja, kobieta" 🖐️

Gość Noel Alma
Znowu jakaś psychiczna chce zabłysnąć prowokacją

Gość Ja, kobieta
"jak nie łapią to ich strata bo z nimi nie dyskutuję" żebym to ja w życiu miała same takie "straty" to bym była baaaardzo szczęśliwa

Gość z nich beda jeszcze ludzie
to se poplotkowali o prawikach

rzekłbym że obrobiliśmy im nieźle dupy pod ich nieobecność :D legenda - bez kontekstu erotycznego to zdanie wyżej.

Gość ze zapytam o skrot z rozmow
jakie wnioski wyciagnelista ?

jeśli o mnie chodzi to żadnych każdy pozostał przy swojej tezie. z wniosków innych zapamiętałem że kobiety to interesowne dupodajki i prawiczki nimi gardzą :D do tego że 30 latki są zużyte.

ciekawy temat darker ma duzo racjii ALE nie wiem po co mu 20 latka? ze spokojem by mógł poderwac taką 25 latke , zenic sie nie musi a tez wycieruchem tez moze nie byc . jedno jest pewne aby kazdy prawik miał w miare normalne zycie musi zaliczyc minimum dwie laski inaczej bedzie niedosyt i nienawisc do kobiet

Gość ile nadwagi ma ofik
? 30kg ?

Gość Egoisteeee
Jestem dobrze po 30 stce i nie mam kobiety.