Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaciaaa

dieta mz

Polecane posty

Gość Hayley
Hej mogę dołączyć? :) Ważę 66-67 kg. Chciałabym schudnąć do 60-62 kg. Rok temu ważyłam 85 kg;/ Leżałam wtedy dwa raz w szpitalu, leczyli mnie sterydami i z 60 przytyłam do 85;/ Jak wróciłam do domu i weszłam na wagę to się przeraziłam. Zawsze dużo ćwiczyłam i byłam wysportowana a po powrocie do domu nie mogłam ćwiczyć. Musiałam odpoczywać i wzmocnić organizm. Minął miesiąc i wtedy mogłam już sobie pozwolić na ćwiczenia. Od razu nie robiłam intensywnych. Powoli dodawałam kolejne ćwiczenia.Wzięłam się za siebie i teraz wszystko mi schodzi.

Gość marianna pe *
Halyey gratuluję:O:O jestes na jakiejś diecie czy tylko ćwiczysz?

Gość Hayley
Nie jestem na diecie. Ćwiczę, jem dużo warzyw i owoców. Mięso i ryby robię w parowarze. Słodyczy nie jem, w ogóle nie używam cukru, nie jem białego pieczywa, nie używam też masła. Od czasu do czasu jem ziemniaki ( bardzo rzadko). Lubię robić warzywa na patelnię. Do tego dodaję pół torebki ryżu i pół piersi z kurczaka. Na kolację jem białko, rano jogurt naturalny + musli lub płatki owsiane. Czasami zamieniam jogurt na mleko. Do każdego posiłku dodaję warzywa. Owoce jem tylko do 12. Do 12 są spalane przez organizm całkowicie. Dużo ćwiczę i powoli wszystko leci. Jem tak samo jak przed pobytem w szpitalu.

Gość marianna pe *
witajcie jak minął wieczór?

Gość marianna pe *
czyżby temat padł?