Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Ten Turek wygląda jak mój były!

Polecane posty

no słuchajcie gdyby miał - jaśniejszą skórę - nie czarne włosy - i niebieskie oczy to byłby wypisz wymaluj mój ex! :)

Gość ortalionowy dresik z Pragi
nie widziałem cię na wale :(

wiecie nie żałuję, że sie z nim spotkałam bo sie fajnie opaliłam :) ale też nie całowałam sie z nim ani nic...nie wiem nie mogłabym... za chudy jest chyba :(

na jakim wale? czy ja pisałam o wale? :D widać jaki z ciebie warszawiak :O zresztą nikogo nie widziałam, aaa nie, widziAłam! :d jeden koleś podobny do tym razem to znowu ja :classic_cool: w kapeluszu tylko strasznie niski więc to chyba nie on?

Gość ortalionowy dresik z Pragi
nie zrozumieliśmy się 😭 to może jutro się spotkamy?

jutro to ja mam szkołę :( :O haha lula jak ja Cie dawno nie widziałam! gdzieżeś bywała? nie zakochałam się :D poznalałam takich kolesi, wczoraj żałowałam tego, umówiłam sie na dziś, ale było nawet miło :)

a juz chcialam gratulowac :D kazdy Turek, ktorego spoykam jest chudy, nie wiem z czego to wynika - moze maja dobre geny, Turczynek nie widzialam (a moze nie wiedzialam, ze to one)

on jest taki ciapaty hmm troche wyglada jak cygan albo rumun albo włoch raczej nie ma takich rysów i grubej skory arabskiej aaa te rysy ojej ma mały nosek :) jedyne co mi sie nie podoba to owłosienie :( włosy mu wystawały spod koszuli i na nogach też mu Bozia nie poskąpiła 😭

Gość redwatcher
lepiej być z brzydkim polakiem

tak Turczynki budzą zachwyt Polaków, a z kolei Turek mi powiedział że on woli blondynki bo w Turcji nie ma praktycznie blondynek, pytam czy nie mogą sie pofarbowac :D a on że głupio by wyglądały... no ale ja bądź co bądx blondynka nie jestem

no to skoro wyglada jak Wloch to nie tak zle a co do owlosienia, to bedzie przynajmniej mial z czego lysiec

chudość to dobre geny? ja to wole takich średnich, nie lubie chudych bo to biednie wyglada...zresztą ja jestem wychudła więc z chudziutkim chłopakiem obok wygladałabym jak rodzeństwo z obozu koncentracyjnego :( grubasów tez nie lubię aa i jeszcze powiem że jest w miare wysoki ten Turek ;)

nie chudosc, ale fakt, ze trudno jest znalezc otylego Turka chociaz podejrzewam, ze Turczynki sa raczej takich pelniejszych ksztaltow tez nie lubie chudych mezczyzn

Ja też nie lubię się całować... całowanie mogłoby dla mnie nie istnieć :classic_cool: i cześć wam :)

calowanie sie oblesne?! Czkawko ... zastanawiamy sie, gdzie chcemy mieszkac w przyszlosci cale zycie tego na odleglosc ciagnac nie bedziemy

hej hej :D a to nawet z tym idealnym nie lubisz? ja lubiłam z moim exem na początku, a potem mi zbrzydło. :( ale teraz jakoś od ponad pół roku....niee dłużej jeszcze sie nie całowałam z nikim i już nie mam ochoty no chyba że z Australijczykiem :classic_cool: Turek ostatecznie też ujdzie ale boje sie.... na szczęscie ma ładne białe zęby chociaż troche za małe wolę takie łopaty

a no proszę! więc jednak :D czyli zrobiło się poważniej :classic_cool: ale to chyba dobrze, nie? i gdzie chcecie mieszkać?

lubie, ale nie tylko na całowaniu to wszystko polega :):) A co tam słychać? Bo ja aktualnie próbuję się niemieckiego uczyć, ale idzie mi to marnie. Nienawidzę tego języka!

no wlasnie nie wiemy gdzie chcemy tzn ja chetnie bym sie wyprowadzila do Grecji, ale sytuacja tam niepewna poza tym mam jeszcze kilka lat do ukonczenia studiow, wiec troche musimy poczekac chyba, ze sie tutaj przeprowadzi :D

no myślę o nim, bo to jednak zawsze większy prestiż :D poza tym był bardziej buraczany, tj. jaśniejsza skóra, z rumieńcem, włosy nie czarne, odstręczają mnie czarne włosy u faceta :( u kobiet w sumie też no i nim miałam o czym pogadać, a z tym to tak nie bardzo :( :O

w Polsce też nieciekawie :O :( skizto byłam pewna, że znasz niemiecki albo chociaz lubisz :D nie wiem skąd we mnie tkwi jakiś mit ślązaków mówiących po niemiecku :D a mówisz gwarą? :classic_cool:

nie mamy :D ale miał przyjechac do Polski! 😠 bedac na Litwie 😠 moze zmienił plany albo znalazł dziewczyne 😭 nie widuje go na skypie...

Znam dobrze gwarę, ale nie używam. Jakoś tak w kontaktach z ludźmi wydaje mi się to mega wieśniackie. A co do niemieckiego to powinnam umieć bardzo dobrze, ale jestem na takim etapie z językiem angielskim, że gdy mówię nawet po polsku to w myślach na angielski przekładam i jak mam mówić po niemiecku to już zupełnie jedno wielkie gówno w głowie mam. No i nauczycielka mnie zraziła bardzo...

a w Niemczech? tam oboje bylibyście obcy na obcej ziemi, ja to jakbym miała byc z obcokrajowcem to wolałabym na neutralnym gruncie, tutaj raczej nie :D