Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Ten Turek wygląda jak mój były!

Polecane posty

germanistka sadystka? ja też miałam wiedźmy od tego języka :D nawet nie wiem jak mogłam zapałać miłością do niemieckiego ;D nie no żart...co najwyżej sympatią :classic_cool: mówienie gwarą wiesniackie? no coś Ty :D ja uwielbiam słuchać jak ktoś albo zaciąga albo spłaszcza, no wszystkie wersje polskiego są zajebiste ;D

Ta jasne...poznajesz chłopaka a on do Ciebie gwarą nakurvia. STRASZNE!!! Gwarą to można sobie w swoim zaciszu, na żarty pogadać. :P Już prawie koniec roku, ach. Normalnie aż dziw że dożyłam. I tak sobie myślę czy zmienić szkołę :classic_cool: To by już była moja 5 w przeciągu okresu gim-LO :O MASAKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość Pani Czkafka
skizto, lubisz wodzionkę? :classic_cool:

pogodę to teraz my też mamy fajną :D ej wiecie już troche jestem zazdrosna :O jakieś Poleczki komentują mu fotki :O :O

Gość Pani Czkafka
mmmm wodzionka, suchy chlyb i wody szklonka :classic_cool:

no niby tak ale tutaj domu z palmami sobie nie wybuduje poza tym ile tych ladnych dni mamy w roku?

no wolałabym gwarą niz po angielsku :D gdybym sie dowiedziała, że jest conajmniej 20 lasek którym sie on podoba to bym sie nim poważniej zajęła :classic_cool: czy to puste? :D

nie mogłabym być z kolesiem który nie budziłby powszechnego zachwytu, szacunku itp. :( :O jestem jakaś nienormalna... a potem sie wkurzam że mi ktoś kogoś odbija i takie tam :classic_cool:

Gość Pani Czkafka
brazyliczyków nie interesują odpady z europy wschodniej a hindusi maja swoje piękne kobiety :D

tak tak :D jakoś mogłam mieć brazylijczyka na pstryknięcie palcem ale mi sie nie podobał, oni nie są jacyś fajni więc bez zachwytów, a odpady z europy wschodniej? fajnie masz, swoją matkę też byś tak nazwał? :O

Gość Pani Czkafka
sama pisałaś że jesteś paszczurem :D

jestem paszczurem i co w związku z tym? nie wiesz, że paszczury dobierają się z ładnymi ? :classic_cool: eh mineło pare godzin, oglądam jego fotki i nijak mi sie nie podoba :( ah Exe :( 😭 ale może chociaz ex bedzie zazdrosny :classic_cool: