Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszpetniejszy czlowiek

Jestem tak potwornie brzydki ze jak sie czasami zobacze gdzies

Polecane posty

np w jakims odbiciu szyby to dosłownie zbiera mnie na odruchy wymiotne. Wiecie jak mi jest potwornie smutno? Co gorsza tylko u kogos podobnie obrzydliwego jak ja mialbym jakiekolwiek szanse :( rozumiem nieatrakcyjne dziewczyny ktorym marzy sie przystojniak nie rozumiem jednak jak one potrafia przeklnac niesmak i zwiazac sie z kims obrzydliwym przciez zycie intymne nie istnieje, czulosc nie istnieje, istnieje tylko i wylacznie przyjazn poparta fizyczna antypatia kiedy w 3 liceum bylem na wycieczce szkolnej pewna piekna, intelignetna, mila, sympatyczna dziewczyna z jakiegos powodu pozowlila sie przytulic (byla troszke pijana) porozmawawiac i potrzymac za reke wiecie ze ja to wydarzenie wspominam jako najlepsze co mnie w zyciu spotkao? do dzisiaj pamietam jak pachniala i jaki czulem sie spelniony i szczesliwy tylko dlatego ze moglem ja przytulic :( minelo juz 4 lata od tamtego czasu nawet takie truchlo jakim jestem szkoda wieszac bo pozniej beda musieli mnie inni sciagac i sie brzydzic dlaczego nie moze zdarzyc sie tak ze przystojniak i piekna dziewczyna zamiast stworzyc pare jedno zwiaze sie z nieatrakcyjna dziewczyna a drugie z kims tak obrzydliwym jak ja?

Gość papierowa
a skad jestes?

stolica :(

Gość papierowa
bo tam sa idioci i malo inteligentni ludzie

sa tu tacy sami ludzie jak wszedzie indziej jeszcze gdbym byl przecietny to moglbym pracowac nad charakterem inteligencja i postawa moglbym sie skupic na karierze i w przypadku poznania jakiejs kobiety starac sie o nia jak nikt inny na tym swiecie ale ja nie mam takiej mozliwosci nawet bo przecietny przy mnie to model :(

Gość papierowa
opisz jak wygladasz

Gość lips90
jesteś trochę załosny wiesz..;weż sie za siebie a nie narzekasz,jak ja np:bylam gruba to schudlam 10 kg i git

wystarczy na nick spojrzec nie mam zadnej zalety fizcznej jestem niski mam bardzo rzadkie czarne wlosy ktore strasznie szybko sie przetluszczaja i przez to ze sa rzadkie widac przeswity do czaszki (nosze wlosy na 3-4 centymetry twarz mam okropna czegos tak obrzydliwego na prawde ciezko znalezc wsrod ludzi, trafilo na mnie :( ksztalt glowy, nos, usta, zemby, policzki, uszy i oczy (nawet brwi) sa do wyrzucenia no i jestem niski mam 169 centymetrow wzrostu kochankiem tez bym dobry nie byl bo mam bardzo malego penisa :( czy to nie jest niepelnosprawnosc? przeciez ktos taki nie moze w spoleczenstwie funkcjonowac juz nie mowiac o cierpieniu psychicznym ktore powoduje to jakim czlowiekiem jestem :(

przepraszam za błędy i brak interpunkcji

nawet poprawnie zęby nie umiem napisać

Gość dorotkapsotka
zapewniam cię że z każdego paszteta można zrobić coś przeciętnego. co do zębów wystarczy parę wizyt u dentysty. włosy myj codziennie skoro się tak tłuszcza,obetnij żeby nie było widać jakie są tłuste. kup fajne ciuchy,użyj dobrych perfum. zapewne tobie się nie chce nic ze sobą zrobić. ile masz lat? i jak stoisz z kasą ?

tak zartujcie sobie ze mnie ktos wkleil zdjecie przystojnego mezczyzny i sobie drwi ze mnie przeciez pisze ze ja nie jeste nawet przecietny :(

jak on jest przecietny to mnie mozna smialo juz potworem okrzyknac bo do tego do zdjecia mi brakuje wiecej niz do potworow z horrorow :(

nie mam pryszczy a nawet jakbym mial to juz i tak brzydszy nie bede co by sie nie pogorszylo to tak bede na tym samym poziomie nawet twarz moglbym miec oblana kwasem a i tak w niczym by mi to sytuacji nie pogorszylo :(

oj chlopie nie smuc sie ja tez wiele nieprzyjemnosci mialem ale jakos sie musze trzymac nie mam wyjscia ty tez musisz

Gość Koleś123
na początek zlikwiduj w domu lustra,potem dowiedz się czegoś o operacjach plastycznych.WALCZ ku rwa mać !!!

nie mam zadnych fotek wiec darujcie sobie takie zarty i jak sie mam nie smucic? lepiej nie miec nog i dostawac rentę zeby nie musiec wychodzic z mieszkania i patrzec na to co sie traci a co nigdy nie bedzie nasze bez sensu takie zycie ale wlasciwie o czym ja pisze? jakie zycie? przeciez tu nie ma mowy o normalnym zyciu :(

operacje plastyczne w moim przypadku to lata podrozowania i operowania sie moze i do konca zycia a i wiesz ile to kosztuje? mam cale zycie zbierac i pracoawc na cos co i tak niczego nie zmieni? operacja plastyczna jest dobra kiedy ktos ma jedna czy dwie rzeczy niestetyczne a ja mam cala twarz i polowe ciala obrzydliwa a nie niestetyczna tu nie ma co walczyc

Zapytam wprost, dobrze? Czy jest szansa, że gdybym był wspaniałym człowiekiem, gdybym miał cudowny charakter, gdybym miał poukładane w głowie, był mądry, bystry, ambitny i miał bardzo duże szansę na to, że w przyszłości dałbym kobiecie komfort życia, oparcie we mnie, byłbym w stosunku do niej niezwykle czuły i opiekuńczy, byłbym oddany, dawałbym jej ciągle do zrozumienia jak bardzo mi zależy, to mógłbym zainteresować sobą jakąś dziewczynę o ładnej buzi, zadbanych włosach i szczupłej sylwetce, miłej, uczciwej, oddanej i sympatycznej, która mogłaby mnie pokochać tak naprawdę czując w stosunku do mnie pociąg seksualny, nie będzie czuć do mnie odrazy i obrzydzenia (nie traktuje nikogo przedmiotowo, po prostu jak brak jest pociągu, to we wczesnym etapie będzie brakowało tak ważnego życia intymnego, przytulania, czułości i tych wszystkich rzeczy) ????

Jeżeli będą ją wiecznie brzydził to przecież mnie zdradzi :(