Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avonfanka

Uzależniłam się od Avon

Polecane posty

Gość avonfanka

Co miesiąc zamawiam sobie kosmetyki z avonu, uwielbiam przeglądac nowe katalogi, poznawac nowe zapachy pocierając nadgarstkiem zapach. Wydaje tak do stu zł bo na więcej mnie nie stac ale mam zawsze ochotę wykupic cały katalog i nie mogę się doczekac kolejnego zamówienia!. Wy też lubicie Avon?

Gość tygrysbengalski
szczerze mówiąc niespecjalne, dla mnie Avon to przereklamowany shit

Gość lips90
tez tak mialam i musialam przestac ogladac,bo co miesiac wydawalam 200 zl

Gość avonfanka
dlaczego przereklamowany? jest tam na prawdę dużo fajnych kosmetyków. Avon to stara firma ale dobra

Gość równie nierówna
Ja raczej uczuliłam się ... Cena z kosmosu, jakość mierna :(

Gość avonfanka
no a ja nie mogę przestac, zawsze przy zamówieniu dostaje nowy katalog i nie mogę się oprzec i muszę przejrzec i zawsze coś wybiorę, to mnie uzależniło

Gość tygrysbengalski
wiele rzeczy mnie uczuliło, ceny wysokie nie adekwatne do jakości

Gość .sasanka.
nie ma to jak kosmetyki z niskiej półki ....

Gość avonfanka
równie nierówna, dokładnie cena "z kosmosu" ale jakośc kosmetyków jest lepsza w porównaniu do drogeryjnego szajsu

Gość PAWEŁ S.
kupuj ten szajs na allegro przynajmniej nie przepłacisz

Gość mam tak samo jak Ty...
WSZYSTKO mi sie podoba w katalogach(choćnawet nie potrzebuję pilnie tych rzeczy:o) Zapachy też kuuję z Avonu,chcę je wszystkie wypróbować;) Może oni dodają jakieś środku uzależniające się do kosmetyków:D Katalogi też kocham przeglądać,wąchać pachnące strony,nawet wtedy jak nic nie zamawiam;)W necie mniej lubię oglądać katalogi,nie ma to jak trzymać katalog w rękach:P

Gość czikoloczek
avon sie nie oplaca raczej albo tanie sprawdzone kosmetyki(nivea itp) albo z apteki

Gość równie nierówna
I zakupiony"rewelacyjny" ( !!!!) krem na twarz zużyłam na stopy :(

Gość mam tak samo jak Ty...
ja perfumy z Avonu kupuję tylko na allegro bo sa o WIELE TANSZE niz w katalogu!;)

Gość ehhh a ja kupuję z Avonu
poprzez allegro bo mi tak wygodniej,towar mam prostu do domu.Mam spore klopoty z poruszaniem się,wiec nawet wypad do pobliskiej drogerii czy apteki nie wchodiz a grę :(

Gość avonfanka
a propo kremów do twarzy z avonu to muszę przyznac że są do kitu! kupiłam raz jeden i miałam później wysypkę po nim! masakra dałam siostrze i ją też uczulił, nigdy więcej nie kupię tych kremów

Gość ja też tak kiedyś miałam
Zamawiałam mnóstwo rzeczy, nawet niepotrzebnych. Kolejny katalog= kolejny wielki wydatek. I tak właśnie działa Avon- wszystko wygląda w katalogu pięknie, wszystko chciałoby się mieć, czekanie na kolejne zamówienia, na promocje, nowe produkty, ta ciekawość, niecierpliwość- to wciąga. Gdyby te produkty były w drogerii już bym nie kupiła. Ale wyleczyłam się, nie oglądam w ogóle katalogów, nie interesuję się tym. Teraz kupuję porządne kosmetyki, nie to ejwonowskie dziadostwo. Bo to jest dziadostwo!!! Może wybrałabym kilka fajnych kosmetyków kolorowych- do zliczenia na palcach jednej ręki- ale to wszystko. Avon to badziewie, nic nie ma działania takiego jak opisano w katalogu. Po prostu szajs.

Gość avonfanka
mama na mnie nieraz wrzeszczy że wydaje na to pieniądze, nawet zabiera mi katalogi bo widzi że się uzależniłam od tego

Gość avonek-lider edyta
zapisz się do Avonu, kosmetyki będziesz mieć tańsze więc będziesz mogła sobie pozwolić na zakupienie większej ilości:) czasami są nawet 80% tańsze dla konsultantek niż dla zwykłych klientek w katalogu Napisz do mnie wszystko ci wyjaśnie edy.pod@wp.pl

Gość nie ma czegos takiego jak
szczerze mówiac nie rozumiem jakim sposobem avon zrobi w XXI wieku kariere w Polsce. rozumiem gdybysmy mieli mieszkali gdziesz na magadaskarze, gdyby nie było zadnych marketów, 2 drogeriie typu rossman na cały kraj , perfumerii i dostep do jakichkolwiek kosmetyków byłby utrudniony...a tu zonk! :)kosmetyki z avonu nie charaktereyzuja sie niczym specjalnym, te kremy to badziew podobny jak najtansze kremy z marketów..uczuleniowcy na pewno sie przejada... a zapachy? hmm kilka fajnych mieli, np wspołpraca z christanem lacroix, ale wiekszosc to taka powtórka- robia masowo i wszytko takie podobne...tez nic specjalnego

Gość drfcwefdwsfdws
bo to te katalogi robią wodę z mózgu, są takie śliczne, takie kolorowe itp. a kosmetyki są średnie, mnie się ewentualnie podobają pachnące żele, sama nie kupuję, ale moja teściowa zawsze coś ma :-P kolorówka jest gorzej niż tragiczna!