Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikoloczek

nie lubie ludzi przesadnie oryginalnych, a wy??

Polecane posty

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
To i tak dobrze, że nie miał kości w nosie:)

A teraz przyznaj się co robiłaś w Ikei?

Gość aby istnieć, trzeba coś robić
moglam napisac 10, 30, 50, 100 cm padlo na 30;P akurat nie to bylo najwazniejsze..:)

He...A uwuoiur...masz oryginalny nick:) Moje google nie znalazły takiego hasła...to drugi przypadek jaki odkryłem na kafieteriii;) No ok...30, 18...co za róznica:P

Gość uwuoiur
ale zapomnialam dodac ze te jedno ucho miał zgnite!!!!! to byl masakryczny widok, nie zartuję!

Gość manio ciekawski=
Śmieszy mnie gdy jakiś osobnik, najczęściej nie mający więcej niż lat dwadzieścia i kilka, twierdzi z przekonaniem, że nosi makijaż, dziwaczny strój, fryzurę, bo wyraża tym swoją oryginalność. Tymczasem gada bzdury, niczym nie różniące się do reszty jego otoczenia. Jest absolutnie przeciętny jako osoba. Cała ta oryginalność sprowadza się wówczas do krzyku poprzez zewnętrzność, patrzcie jaki to jestem niezwykły, gdy wnętrze banalne, zwykłe, odlane według wzorców z kultury masowej i to wcale nie z jakichś nisz, tylko wprost z głównych kanałów, gdzie pokazują takich właśnie oryginalnych, którzy nie mogą chyba znieść swej przeciętności, więc jedyne co mogą zrobić, to głupio się ubrać. Pokażcie mi osobę ciekawą poprzez osobowość, intelekt, nie przebierańców z ego wielkości galaktyki.

czyli manio ciekawski...krótko rzecz ujmując i streszczając twój jakze monotonny i inteligentny wywód podzielasz nasze zdanie?:)

Gość kjioooopki
ja nic do nikogo nie mam ale jak widze kogos w dredach to mnie obrzydzenie bierzy bo dredy kojarza mi sie z brudna glowa, nie lubie jak ktos ma dziwne tatuaze w dziwnych dla mnie miejscach np. widzialm laske ktora miala gwiazdki ktore zaczynaly sie gdzies na gregoslupie wychodzily na szyjhe , na glowe(glowa za uchem byla wygolona ) i te gwiazdki gdzies na

ale ale zgnite miał to z kolczykiem? A ten kolczy wisiał czy co?

Gość manio ciekawski=
Nigeryjska Takich pseudo, których nie znajdziesz w googlach, to ja mogę wymyślić od groma. Wcale to nie jest takie trudne, jeśli kto ma skłonność do wymyślania dziwacznych zbitek liter i słów.

Co nie zmienia faktu manio, że mało kto to robi więc jest to nick oryginalny:)

Gość manio ciekawski=
Jeśli jest ono w pełni zgodne z moim, które wyraziłem w tak nudny i monotonny ale jakże inteligentny sposób, to oczywiście w całej pełni i rozciągłości :D

A przez to łatwy do zapamietania i "trudny" do wyśledzenia

Gość kjioooopki
tych gwiazdek mila duzo ale to nic bo jakby zapuscila wlosy, nosila rozpuszczone to nie widac, ale ona ma tez kolorowy tatuaz na dekolcie, okropne a laska mloda nie ma 20 lat i jak pomysle ze kiedys bedzie ona chcial pracowac w jakiejs firmie to kto ja ztrudni , chyba ze bedzie chodzic tylko w golfie

o kurva!!!

...skąd masz moje zdjęcie?!?!:D

kjopki to jest on...chyba...

Jak on sie goli??? To mnie zastanawia...

aby istnieć, trzeba coś robić...zrezygnowała z dyskusji kiedy okazało się, że latam tylko na 18 cm:)...ehhhh

Gość manio ciekawski=
Ten osobnik, z tego zdjęcia :O Ale pamiętajmy, że nie wypada go krytykować, bo trzeba być tolerancyjnym czyli musi nam się podobać wszystko, co jest kolorowe i wyraża pragnienie wolności :D

A za co chciałbyś go skrytykować? Nie krępuj się

Gość aby istnieć, trzeba coś robić
nastepnym razem zamiast "30 cm, ", napisze "nieco wyżej" jesli to az tak znaczacy szczegol :D tez jestem osobnikiem wymyslajacym zbitki dziwnych ciagow liter i slow:D:D takie namuzowywanie. a ten wyraz akurat bialoszewski wymyslil.

Gość manio ciekawski=
:D Z to, że - wygląda niechlujnie - kiczowato. Za to, że sprawia nieodparte wrażenie kolorowej wydmuszki. W środku pustka i przeciętność, więc na zewnątrz, jedyny dostępny tej osobie sposób by oderwać się od tejże strasznej przeciętności z którą, tenże osobnik, nie potrafi się pogodzić, więc ją zamazuje dosłownie i w przenośni. Oczywiście nie znam go, więc mogę się mylić, ale stosuję tu już, dość uprawnioną generalizację, ze względu na fakt, że poznało się tego typu osoby, czy to bezpośrednio, czy przez media. Są one najczęściej przeciętne. Wręcz w oczy bije, że gdyby nie zwracająca uwagę powierzchowność, to tej osoby się nie zauważy.

"szczegół"...:(😭... manio. Ale w tym momencie oceniasz jego wygląd...czyli notabene zachowujesz sie w sposób, który tak Cię odrzuca.

ten nie lubie takich podziurawionych freak'ow, az przykro na to patrzec ta ich pseudo indywidualnosc :D :D Piekni przez to nie jestescie, tylko sie oszpecacie. Kazdy powinien wygladac najlepiej jak potrafi i nosic rzeczy, ktore komplementuja jego urode.

ten nie lubie takich podziurawionych freak'ow, az przykro na to patrzec ta ich pseudo indywidualnosc :D :D Piekni przez to nie jestescie, tylko sie oszpecacie. Kazdy powinien wygladac najlepiej jak potrafi i nosic rzeczy, ktore komplementuja jego urode.

masz na mysli jakieś bluzeczki z napisem np. "jestem fajną dupą"

Gość manio ciekawski=
Ależ nie! Oceniam jego wygląd jako emanację tego co w środku, czyli przeciętności i wymuszonego przez ambicję bycia "kimś", naśladownictwa ludzi autentycznie oryginalnych (bo tacy się zdarzają, szczególnie w kręgach artystycznych). Wcale nie uważam, żeby nie uwzględniać wyglądu w ocenie osoby. Owszem to może być mylące kryterium, więc trzeba uważać i być gotowym na rewizję poglądu, ale nie sposób oderwać wyglądu od cech osobowych, tym bardziej, gdy ten wygląd jest tak drastycznie odmienny.

22:00 [zgłoś do usunięcia]aby istnieć, trzeba coś robić nastepnym razem zamiast "30 cm, ", napisze "nieco wyżej" jesli to az tak znaczacy szczegol tez jestem osobnikiem wymyslajacym zbitki dziwnych ciagow liter i slow takie namuzowywanie. a ten wyraz akurat bialoszewski wymyslil. ____________ Ale który wyraz? namuzowywanie czy uwuoiur?