Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneliuss

czy krzywy penis to problem?

Polecane posty

Gość korneliuss

mój wacek w stanie "bojowym" jest zakrzywiony w dół i nieznacznie choć zauważalnie w bok. rozmiar jest ok, z seksem nie mam problemów i parnerki nie narzekają, wręcz przeciwnie. zastanawiam się tylko, czy nie niektórym dziewczynom moze to przeszkadzac wizualnie w jakis sposób?

Gość seksik007
powiem tak, musisz koniecznie amputowac penisa, bo inaczej nic z tego:)

Gość porannarosaa
jestes pewny ze nie narzekają? ja trzy lata byłam z facetem który miał penisa dosłownie takiego samego jak ty, tzn z taką samą wadą - zakrzywiony w dół i zchodził w bok. Jeżeli kochaliśmy sie w pozycji misjonarskiej to było ok, ale każda inna pozycja była nie mozliwa bo albo jego bolało albo mnie. Pozycja na pieska, sprawiała ze jego penis za bardzo uciskał mi pęcherz i prawie płakałam z bólu. Ale co najeprze nigdy mu nie powiedziałam ze cos jest nie tak i zawsze mówiłam ze jestem zadowolona choć teraz sie smieje z niego ze miał krzywa kape. Także lepiej wybierz sie do urologa...

Gość korneliuss
jestem pewien, ze nie narzekają :) jesli później dzwonią by sie ustawić na ciche spotkanie, nawet gdy kogoś mają, to świadczy więcej niz najlepszy komplement. własnie dzieki temu wyleczyłem sie z kompleksu, który kiedyś miałem. z tego samo powodu nie wybieram sie do urologa. poza tym, a z tak mocno krzywy nie jest. problem bólu miałem tylko z jedna kochanką, gdy wchodziłem za głęboko od tyłu, ale mogło to tez wynikać z tego, ze ona była malutka a mój sprzęt jest solidnego kalibru. zastanawiam sie tylko nad efektem wizualnym, czy widok takiego penisa moze w jakims stopniu odrzucac dziewczynę?

czym sie przejmujesz -moj wacek tez troche krzywy, ale kobiety sa nim zachwycone. dzwoncie czekam nie pozalujecie 605 399 185.

To Ty jesteś problemem dla swojego krzywego penisa, powinien Cię amputować.

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
:D też mam krzywego tylko do góry...