Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia..24

Którego prawiczka z forum chciałybyście poznać albo przelecieć?

Polecane posty

Zuzia, jednak stare nawyki wywiadowcze Ci zostały :).

Gość Davies
To nie ona

Gość Zuzanna Amelia & 21
Rokkk - Cześć , jak Ci się żyje w małżeństwie ?

Gość carolina_free nikt! :D
nikt nie chce jakiegoś karakana :O facet ma być wysoki!

Gość carolina_free nikt! :D
taki 185-195cm to jest wypas ;)

Gość luck of run
185cm to właśnie idealnie ja!!! Nie żebym się chwalił czy coś ;) tak po prostu mi się w oczy rzuciło. A i lubię dominować :)

hm... kiedyś gdzieś to napisałam ;) - nie lubię tego, że jesteś ode mnie o wiele wyższy - 'zaufaj mi, jest w tym zaleta' :classic_cool: - jaka? - 'Kiedy Cię przytulam możesz słuchać mojego serca, które bije Tylko dla Ciebie.' :P Hm... Lubisz dominować? :P A jesteś prawiczkiem?

Gość luck of run
No właśnie nie jestem pomimo tego, że to topic o prawiczkach. :) Najpierw posłuchasz mojego serca a chwilę później będziesz na klęczkach mówiła do mikrofonu jak bardzo mnie lubisz :) Może być??

Gość luck of run
Tej relacji??? tzn.. Mowy do mikrofonu w pozycjach w których kobieta jest zdominowana i uległa doświadczyłem. Ale wtedy ufaliśmy sobie i nas to kręciło a poza łóżkiem też świetnie się dogadywaliśmy. Skąd jesteś??

nie chciałam mówić tego głośno chodziło mi o relację Pan - suka ostry seks to jeszcze nie wszystko :) jestem z Breslau :classic_cool:

Gość luck of run
upsssss BDSM to już troszkę nie moje klimaty. Lubię ale tak umiarkowanie dominować. No a w takiej relacji nie byłem i nie wiem czy chciałbym być.

stracilem czas przegladajac 4 strony w nadzieji ze ktos mnie wymienil chociaz wiem ze to nie mozliwe

w porządku, nitz się nie stało :P czyli taka dominacja w wersji light? ;) a czy byś chciał? Tego nie wiem, ale wiem jedno, to wciąga, jak narkotyk

Gość agol31
carolina_free - nie wstyd ci tak pisac na kafe ? nie zebym sie czepial ale dziwna jestes troche, i tyle

Gość agol31
opowiadasz na forum uczuciowym o swych potrzbach jak jakas.... hmm moze idz juz na erotyczny tam jest najlepsze miejsce dla ciebie , 🖐️

Gość do carolina
Po prostu mylisz często działy.

dobrze, spać już dzieci idziemy i w ogóle nie chrapiemy :) Postaram się już nie trollować o swoich pierdołach na tut. forume ;)

Gość do carolina free
Tu nie chodzi o ,,trolling :D tylko widać ze brak ci chłopa :O co wygląda z boku trochę żenująco, szukaj lepiej na erotyczny jak ci mówią skoro masz takie zachcianki.

carolina_free-Nie przejmuj sie nimi. Ja tylko nie rozumiem, czemu uważasz że prawik nie może lubieć sado. Sam bym takiego czegoś spróbował :P

carolina_free-Widać że w tym Wrocławiu to fajne laski są, w końcu miasto po Niemieckie ;) Już druga laska z Wrocławia, co jest "ciekawa".