Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia..24

Którego prawiczka z forum chciałybyście poznać albo przelecieć?

Polecane posty

Pecha masz mój zakochany we mnie fanie, to nie ja. Nabijam posty tylko tym kontem.

carolina_free-Masz kompleksy bo nie jesteś dziewicą? Z tego co wiem, to jesteś sama, więc ktoś sobie na tobie poużywał i zostawił, To cię pewnie wkurwia. Tylko czemu byś nie chciała prawika?

Gość luck of run
Carolina free to pewnie byś chciała żeby prawiczek Cię zdominował i czuła się uległa :) ? Miałaś już prawiczka??

reserved-A po co miał bym dawać nie swoje?

obetnij łeb na 3mm bo trochę chujowo wyglądasz na zero i straszysz ludzi..

Gość do BW!
co byś zrobił gdybyś na ulicy zobaczył dwóch całujących się facetów?

Gość Payne
Carolina, a umówiłabyś się z jakimś prawiczkiem stąd?

reserved-Oto chodzi, jestem brzydki, więc piękny nie bedę. lepiej że ludzie mnie się boją, niż by mieli się śmiać, jak z prawiczków co sa na forum.

do BW!- Nie wiem, nie widziałem tak odważnych ludzi i myślę że nie zobaczę, pedały to boją się że spotkają takich jak ja i dzięki temu jest spokój na ulicach.

co byś zrobił gdybyś na ulicy zobaczył dwóch całujących się facetów? no co ? zabiłby ich na śmierć obu ;)

Gość do BW!
To może inaczej, co byś zrobił gdyby jakiś facet dawał do zrozumienia że mu się podobasz i cmokał na ciebie, puszczał oczko, zalotnie się uśmiechał?

do BW!-Bym sobie pomyślał że zaczepki szuka i dostał by w ryj, a dalej by się zobaczyło jak by zareagował.

Gość zabi kruk
?

Gość do BW!
a gdyby w twojej miejscowości albo jej okolicach zorganizowaliby ogromną paradę równości to próbowałbyś im to przeszkodzić?

Dobra, idę spać. Powiniem jeszcze napisać do jednej laski, bo jej obiecałem, ale mi się nie chce. W sumie bezsensu są takie pisania, jak ludzie dość daleko od siebie mieszkają.:O

do BW!-Sam nie, bo i po co. Zależy od organizacji. Ja nie jestem zwolennikiem tego, aby coś tepić pojędęńczo. Trzeba robić to co lewacy robią, czyli propagandę, w ludziach trzeba wyzwolić pewne żelazne zasady. Dziś każdy mówi że jest tolerancyjny, ale jak by się go spytać czy chciał by mieć za zięcia araba to powie że nie, albo za sąsiada cygana to też powie że nie, a mimo to będzie się upierał że jest nowoczesny, tolerancyjni itp, bo tak mu propaganda lewicowa wmówiła. My mamy robić na odwórt, tą samą propagandę, aby społeczeństwo klaskało jak prawicowcy ruszają do ataku.

prawiczek i dominacja? Nie osłabiaj mnie Orange :classic_cool: nie chciałabym. :) bałabym się :P Czy ja mam kompleksy? Hmm... pewnie jakiś jeden tam by się znalazł, nie jestem bez skazy :D ale kto ich w tych czasach nie ma?

Gość kociczkaaaakkkk
cafe atlantico :)

carolina_free-To czemu z góry przekreślasz prawiczków? lubisz ruchaczy, którzy mieli setki kobiet?

Gość cafe atlantico? kto to jest?
?

mój kompleks polega na tym, że chciałabym być chociaż o 5 cm wyższa :( na ruchacza nawet nie splunę, bo szkoda mi śliny :D po prostu mam takie małe zboczenie, czego prawiczek mi nie da :P

Gość Zuzanna Amelia & 21
carolina_free - ile masz wzrostu ?

Gość luck of run
Carolina to ile masz tych cm, że 5 by Cię cieszyło?? Jesteś już po 30-stce ??

165 cm, jakoś tak, może cm niższa, wiem Zuzia co mi teraz powiesz, ale nic na to nie poradzę, że mam taki kompleks :O ale pomału już się z tym godzę ;) no bo już raczej nie urosnę :D

Gość Zuzanna Amelia & 21
carolina_free - a jakim jesteś wieku ?