Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weteran losu

jestem samotny

Polecane posty

Gość weteran losu

nie chce mieć dziewczyny, choc mam powodzenie, choruje na zaburzenie psychiczne i ciezko mi normalnie funkcjonować, ciężko znaleźć kobietę z empatia, zawiodłem sie na was

Gość weteran losu
jebnieta a co ci dolega dokładniej??

Gość Marzenkoman
ADHD ?

Gość weteran losu
mam chizofrenie

Gość weteran losu
jebnieta ja znajomych mam ale ich zbywam, czuje ze mnie nie zrozumieją bo maja inne priorytety, lubie tylko ludzi ktorzy sa chorzy psychicznie tak jak ja

Gość Marylin.M.93
Chciałabym się dowiedzieć, na czym polegają Twoje zaburzenia psychiczne? Może są jednak do zaakceptowania...?

20:46 [zgłoś do usunięcia] weteran losu mam chizofrenie to byl podszyw choruje na choroba afektywna dwubiegunowa, nerwice lękowa, zaburzenia adaptacyjne

po prostu nie ma we mnie zycia, jestem w ciaglej depresji, często mam zjawisko podwójnej depresji a wtedy to ze mną zle jest:(

Gość podnoszenie
Mam matkę chorą na CHAD. Sama się boję że na to zachoruję i też jestem cholernie samotna. Ale lepiej sie pogodzić że się będzie całe życie samemu.

Gość podnoszenie
współczuję Ci bo wiem, że takie życie strasznie męczy.

majac CHAD mam straszne wachania nastroju cos okropnego kiedy mam dola, to potrafie robic takie glopoty nie obawiajac sie o zycie podnoszenie a jak twoja mama sobie radzi

Gość podnoszenie
matka w okresie manii jest nie do zniesienia, musi być wtedy hospitalizowana. Ja jestem wykończona jej chorobą psychicznie. Z chorym na CHAD choruje cała rodzina.

Gość podnoszenie
a Ty jak sobie radzisz w okresach manii?

a co robi proszę powiedz więcej chce to porównać z autopsją mojej choroby współczuje ci również bo jako chory wiem jak to meczy osoby postronne, przebywające w tym samym otoczeniu aktualnie ze mna teraz jest lepiej ale to chwilowe, jutro moge byc totalnym desperatem

jak mam zalamania to strasznie zle ze mna, staje sie desperatem, robie wszystko bez obawy straty życia, wszystko mi wtedy obojetne

Gość podnoszenie
w manii jest nad aktywna, nakręcona, nie śpi, dzwoni po rodzinie, dużo mówi a raczej plecie głupoty, wyciąga jakieś zapomniane sprawy...wiele by mówić. A Ty z tego co piszesz masz gorsze stany depresyjne?

Gość podnoszenie
ale jest stale pod kontrolą lekarską. Można tak powiedzieć, bo leki miała dobierane latami, dobrano niby najlepsze a i tak są te okresy kiedy nie działają.

u mnie to bywa tak ze mam normalne stany a potem nagle totalna depresja a potem euforia i znowu stabilizacja

Gość podnoszenie
bierzesz coś? Tzn leki?

mam takie cos ze zamykam sie w sobie i nie zdaje sobie sprawy z realiów swiata, totalna zalamka, ciezko wtedy ze mna rozmawiac, siedze w pokoju i jestem w stanie wstrzymania:(

Gość podnoszenie
wiem, straszne to jest co się dzieje z Twoimi emocjami. Dlatego radzilam Ci pogodzenie się z samotnością.

Gość podnoszenie
izolacja i samotność często idą w parze z zaburzeniami psychicznymi.

Gość podnoszenie
Mi najbarziej jest przykro, że nie mam swojej rodziny w sensie męża, dzieci, normalności, codzienności. Nie narażę nikogo na tą chorobę, to genetyczne zaburzenia.

Gość podnoszenie
Dają Ci nadzieję i co? Uciekają?

kiedy poznam jakams jak mam te normalne stany i kiedy jestem normalny to same wykazuja inicjatywe a jak mam te depresje i mowie szczerze o tej chorobie i jestem taki wyłączony to patrzą na mnie jak na psychola i potem pytają sie czy jestem normalny a ja mowie ze mam zaburzenie psychiczne i potem sie nie odzywaja

Gość podnoszenie
jebnięta ja jestem po trzydziestce i coraz mniej nadziei na normalne życie, wiem, że matka coraz starsza i ja się nią będę opiekować, ale mam straszny żal do losu, że akurat nas to spotkało.

ja mam 21 i te wszystkie młode panienki to niedojrzałe gówniary, nie wiedza co to trud życia, nie wiedza ze życie jest niesprawiedliwe