Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodaqa

Travel Republic. UK. Korzystal ktos?

Polecane posty

Gość kodaqa

Pytanie jak w tytule. Korzystal ktos z uslug Travel Republic? Maja dosc ciekawe oferty, jest mozliwosc zalatwienia transferu. Zawsze z Thomas Cook jezdzilam ale TR ma ciekawsza oferte i sie waham....

Gość amelia2407
Ja korzystalam w zeszlym roku.lecialam na teneryfe.nie mam zastrzezen.zadnych problemow.jedyne co to ze nie mogly jakos dziwnie dojsc mail z potwier. ale przeslali poczta

w zeszlym roku bylam z nimi na Majorce, wszytsko super, hotel ktory zarezerowalam zamkneli, przeniesli nas do duuzo lepszego, nawet lepiej wyszlo :)) zadnych problemow

Gość kodaqa
Dzieki :-) To kupuje w takim razie. Maja szersza oferte niz Thomas Cook.

Gość anna inna......
sa tanski niz Thomas Cook, nie wiem jak z oferta. Moi znajomi korzystali kilka razy i sa zadowoleni.

Gość ja kupowalam kilka
razy na poczatku rtez nie mo9glam dostac maila z potwierdzeniem ale pozniej sie okazlo ze jak sie kupi cos to autoiamtycznie jest tamv zalozone konto-trzeba wejsc i mozna sobie wydrukowac cala rezerwacje. nie mam zadnych zastrzezen, bardzo poelcam. ja raz nawet odwolalam hotel 8 dni przed i mi zwrocili 100% kasy mimo ze na stronie jest napisane ze nie zwracaja tyle bo malo czasu ale okazlao sie ze o ile da sie im wiecej niz 7 dni to zwracaja 100%- choc to bylo jakies 3 lata temu wiec moze sie zmienilo. ale oporcz tego poelcam travelsupermarket.com

Gość gość
Witam , chcialam sie dowiedziec , czy rzez TR można placic polska karta kredytowa? czy korzystal ktos ? Maja pol tansza oferte jan ma booking.com i warto zaoszczedzic 50 Ł

Gość gość
ja moge tylko potwierdzic ze bardzo rzetelna firma. bukowalam z nimi juz kilka razy . zero problemow.