Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okularnica nr 1

PODDĘBICE - co tu można robić ciekawego?

Polecane posty

Gość Okularnica nr 1

Tak się składa, że jadę w delegację do Poddębic, woj. łódzkie. Co tu można ciekawego robić, gdzie można wieczorem wyjść? Spędzę tu aż 3 miesiące! Był z Was ktoś w tym mieście, ma rozeznanie w temacie? Chcę wiedzieć, na co powinnam być gotowa.

Gość remiza strażacka
zapraszamy serdecznie na potańcówki

Gość lopae
zajrzyj do stadniny koni. można przyruchać jakąś klacz :)

Gość to samo co i w OL...
mojA kochana

Gość uodziankaa
W Borysewie niedaleko Poddębic jest zarąbisty park safari - pojedź tam koniecznie. W samym mieście jest piękny renesansowy dwór Grudzińskiego (wyszukaj sobie w necie). No a tak poza tym... polecam wycieczki do Łodzi, bo to gigantyczna dziura zabita dechami :D

Gość Okularnica nr 1
Dzięki za konkretne informacje. :) Mnie, rodowitą krakowiankę, nieco przeraża perspektywa spędzenia 3 miesięcy w takim małym miasteczku. No, może nie takim zupełnie małym, bo w końcu powiatowym, ale z Krakowem kontrast jednak jest wyraźny.

Gość uodziankaa
Kochana, to przeżyjesz niezły wstrząs, bo poza tym, że pewnie zmiażdży Cię sam fakt, że to ogromna dziura i pustkowie, to zaskoczy Cię pewnie jeszcze poziom chamstwa, wulgarności i wsiurstwa, jakim niestety może poszczycić się całe województwo łódzkie. I piszę to jako rodowita Łodzianka :o Życzę więc powodzenia i trzymam kciuki, abyś nie sfiksowała. Jeśli to możliwe, zapoznaj się z kimś, z kim będziesz mogła spędzać czas bo w innym wypadku ześwirujesz, piszę serio. Tak czy siak - powodzenia :)