Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam pomoc jej...//

co na poprawe skóry po ciazy,troche schudlam i strasznie widac cellulit i jest

Polecane posty

skora taka fałdowata :(

Gość LadyZgagaa
ćwiczenia przedewszystkim, krem ujęsrniający wspomoże, ale nie zdziała cudu, no i pamiętaj o odpowiedniej diecie, dużo wody!

Gość calinkaaaa678
chyba ćwiczenia i dobre nawilżanie - polecam kąpiel w parafinie - kupisz w aptece za 3zł. Ale daj sobie czasu...

Gość nic nie rozumiem znowu
masaż pod chłodnym prysznicem gabką z trawy morskiej na poprawę krazenia odpowiednie nawilżanie jazda na rowerze pij min 2 litry wody mineralnej dziennie gimnastyka!

Gość Cymbeline
JEśli chodzi o ćwiczenia, to bieganie, przysiady i wymachy nogami w tył, minimum 4 razy w tygodniu po jakieś 1,5 godziny w różnych kombinacjach. W cellulit trzeba atakować kompleksowo. Wiem co mówię, bo też się z nim męczyłam po porodzie. U mnie była masakra. Dlatego obok ćwiczeń wprowadziłam oczyszczanie. Piłąm ogromne ilości wody, nawet 3 litry dziennie. Rano do dzbanka wlewałam wodę z kranu i wciskałam sok z cytryny więc jakoś szło, od butelkowanej odpychał mnie zapach plastiku. Nie wiem jak u ciebie ale w Warszawie woda jest na tyle w porządku, że nie musisz jej aromatyzować sokami. Ja dodawałam cytrynę bo wspomaga oczyszczanie. Ale niektórzy mówią by pić samą wodę. Z tego co czytałam pomarańczowa skórka to nic innego jak komórki przeładowane toksynami. Stąd te paskudne grudki. Możesz więc sobie dokupić szorstką rękawicę i się masować pod prysznicem. NA to krem. Ja po tygodniu widziałam poprawę. Tylko tak jak mówię, trzeba działąć kompleksowo.

a po jakim czasie znikl ci celulit? ja niestety biegac nie moge ale napewno bede cwiczyla,tz cwicze na hula hop zeby boczki zniknely

Gość a kiedy urodzilas
mnie celuelit znikl po okolo 3 miesiacahc od ciazy

8 miesiecy :/