Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi__89

Łechtaczka - mój kompleks

Polecane posty

Hej. Mam 23 lata. Trafiłam kiedyś na bardzo nieodpowiedniego faceta. Z perspektywy czasu (4 lata) wiem, że bardziej nieodpowiedniego nie dałoby się znaleźć. Był pierwszym facetem, z którym poszłam do łóżka. Pech chciał, że znalazłam w nim chwilowego powiernika mojego małego kompleksu. Wtedy małego, dzisiaj ten problem sprawia, że nie potrafię w pełni skupić się na doznawanej przyjemności płynącej ze zbliżenia. Otóż powiedziałam mu kiedyś, że mam wrażenie, że mam większą łechtaczkę niż inne kobiety, że jest być może troszkę za duża. Stwierdził, że nie mam racji. Podczas najbliższej kłótni wygarnął mi, że mam najbrzydszą łechtaczkę, jaką kiedykolwiek widział. Okropnie te słowa mnie zabolały. Był przecież pierwszym facetem, przed którym się rozebrałam. Od tamtego czasu miałam 3 partnerów. Przed każdym wstydziłam się zdjąć majtki, krępowałam się, gdy zaczynali mnie całować coraz niżej. Pytałam każdego z nich, co sądzą o tym, jak wyglądam na dole. Żaden z nich nie pisnął słowem łechtaczce. Mimo to wciąż się wstydzę. Co robić? Jak się otworzyć, jak przestać myśleć?

Gość ...mastes.
pokaż foto

Gość wkurzona na maxxa
Ja też mam chyba sporą i się tym raczej nie przejmuje. Mój facet przynajmniej wie gdzie całować :P

Gość dddddfff
niech sie inni wypowiedza cipa nie jest najwazniejsza

Gość dfsfdsfsdfsdfsd
Buhahahahaahaha! Boże jakie to śmieszne. Kompleks z powodu łechtaczki. Sikam ze śmiechu. :D :D :D Gdzie to ludzie nie wyszukają sobie problemów.

Gość dfsfdsfsdfsdfsd
Buhahahahaahaha! Boże jakie to śmieszne. Kompleks z powodu łechtaczki. Sikam ze śmiechu. :D :D :D Gdzie to ludzie nie wyszukają sobie problemów.

Gość grau43
A jaki rozmiar jest odpowiedni Twoim zdaniem? Skąd wiesz jaki ma być? Porównujesz z koleżankami z pracy?

Gość lora12
daj spokój każdy ma inne ciało

Gość Meow, meow
Właśnie, kobiety często mówią, że powinna być taka, a jest taka. Jaka jest według nich dobra? Czym one się różnią, bo ja nie widzę różnicy.

Gość wolna251
czym Ty się martwisz:) powiedział Ci tak dlatego że chciał Ci sprawić przykrość a wiedział że jest to Twój czuły punkt! nie ma czegoś takiego jak definicja wielkości łechtaczki:) jestem przekonana że jest z Tobą wszystko OK:)

Gość - to jest chore
ludzie mają naprawdę poważne problemy i sobie jakoś w życiu radzą

Gość Gluias
Nie ma czegos takiego jak brzydka lechtaczka Ten kutas nawet nie wie co to jest :D

Gość Znawca łechtaczek
Mogę ci zagwarantować, że generalnie faceci mają gdzieś łechtaczkę :D.

Gość Ian Pavulon
Ahahahaha, spadłem z krzesła :D:D:D Baby są jednak katastrofalnie głupie :D

Dla mnie im większa łechtaczka - tym bardziej podniecająca, z chęcią possałbym Twoją, skoro twierdzisz że jest duża...

Gość w tym wieku już tylu miałaś?
Nie dość, że masz okropnie powiększoną łechtaczkęt i zamiast się ukrywac z nią, to pokauzjesz ją na prawo i lewo a feeee, obrzydliwe. Też bym się wstydziła.

kompleks z powodu łechtaczki? przecież nie ma nic fajniejszego :D

Gość Iczi
Zabolalo bo uderzyl Cie w najbardziej czule miejsce. Wiedzial jak Cie skrzywdzic.Daj spokoj . To co wydaje Ci sie wada jest Twoja zaleta. Do tej pory Ci nie wypominal dopiero jak chcial skrzywdzic. Pamietaj , to Twoja zaleta, a zle wrazenia wykasuj z pamieci jak z twardego dysku . Wydaj sobie polecenie -kasuj , kasuj

Gość victor 38
hm, ja uwielbiam duże i widoczne łechtaczki... szczególnie kiedy reagują na pieszczoty... nie masz się czym przejmować, a tej facet to kretyn...

Gość terenn
łechtaczka to odpowiednik penisa, tak samo zbudowana tylko nie wykształcona do końca

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Perwarsja, czyż nie lepiej jest jak łechtaczka jest duża? toś w chwili orgazmu też się powiększa. Jak możesz to daj fotkę swojej łechtaczki.