Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuuuniekkkhhh

Wstydzę się tego kim byłam w przeszłości...

Polecane posty

Gość Izuuuniekkkhhh

Byłam chora psychicznie, ciągle szukałam współczucia, użalałam się nad sobą i szantażowałam samobójstwem. Dziś wyszłam z depresji i chciałabym zacząć nowe życie, ale ludzie ciągle mają mnie za niezbyt zrównoważoną osobę. Nie wiem już jak mam pokazać, że się zmieniłam - nikt nie czeka mi dać drugiej szansy.

Gość Izuuuniekkkhhh
A mówi się, że przeszłość nie ma znaczenia. Ma, i to jakie.

Gość Izuuuniekkkhhh
nie chce' miało być. Może ktoś pogada?

Gość ljdg
tylko i wyłącznie wyjazd

Gość Izuuuniekkkhhh
Planuję wyjechać, ale dopiero w październiku będzie ku temu okazja. Teraz muszę żyć tutaj, gdzie jestem, co jest bardzo trudne ze względu na łatkę, jaki mi przylepiono.

Gość ljdg
jak wyszłaś z dołka to jesteś silna psychicznie, a nie słaba więc miej ich w dupie traktuj ich z przymrużeniem oka

Dobry wieczór Izuuuniekkkhhh Nie ma się czego wstydzić, a ludzie może z czasem zrozumieją. Powodzenia w nowym życiu.

Gość Izuuuniekkkhhh
Próbuję się zdystansować, ale ciężko mi to przychodzi. Mam dopiero 23 lata i już taki nieciekawy życiorys:( Teraz już jest znacznie lepiej, pokonałam chorobę, ale nadal cierpię katusze z powodu samotności i braku zrozumienia.

Gość Izuuuniekkkhhh
Dziękuję bardzo za ciepłe słowa:)

Gość jesli nie jestes
podszywem? To gratuluje,ze wyszłas z tej depresji co nie jest łatwe i nie zadreczaj sie tym kim byłas nie patrz co teraz ludzie mówia i jak patrza tylko rób swoje i oby z głową i sensem a będzie dobrze.Ludzie potrafia byc bardzo okrutni ale swiat jest piekny i tego sie trzymaj...

Gość ljdg
przestań myśleć o tym bo faktycznie ci czas przeminie jak zaczniesz się uśmiechać wszystko będzie szło do przodu tak jest

Gość Izuuuniekkkhhh
Powiedzcie, kochani, dlaczego ludzie tak łatwo skreślają innych? Dlaczego nie chcą uwierzyć, że ktoś się zmienił i chce coś odbudować? Jesteśmy wciąż oceniani przez pryzmat błędnych zachowań i wyborów, bo ludzie tylko to chcą w nas pamiętać.

Gość jesli nie jestes
a takie pytanie dlaczego tak robiłas?

Gość Izuuuniekkkhhh
Tak, przez ostatni rok walczyłam z tą chorobą, no i dzięki Bogu, udało mi się ją pokonać. Zawdzięczam to przede wszystkim terapii grupowej, która może i była trudnym wyzwaniem, ale postawiła mnie na nogi. Teraz jestem już kimś innym, rozumiem co robiłam źle, więc myślę, że z czasem znajdę swoje miejsce w życiu, ale niestety nadal strasznie przeżywam to, co myślę o mnie ludzie.

Gość ljdg
bo ludzie w Polsce nie są otwarci mi tej cech też brakuje, a wynika to z braku kasy, wychowania, wykształcenia; ludzie są choojami; istnieją pewne okresy z życia wspominane np. studia, bo to jest grupa bezinteresownych osób na takim samym poziomie społecznym

udowodnisz, ze sie zmienilas, jak nie bedziesz oczekiwac, zeby cie akceptowali. sami to zrobia, jak im dasz troche czasu i przekonaja sie, ze naprawde wyzdrowialas.

Gość ljdg
Chuj wam w ryj

Gość Izuuuniekkkhhh
Dlatego, że chciałam zwrócić uwagę na siebie i swoje problemy. Miałam kompleks bycia niewidzialną, niepotrzebną, moje poczucie wartości było tragicznie niskie. Może dlatego podejmowałam tak desperackie próby, bo miałam nadzieję, że rzeczywiście osiągnę zamierzony cel i ktoś poda mi rękę.

Większość z nas nie zastanawia się głębiej nad drugim człowiekiem, powierzchowne ocenianie, albo przez pryzmat zachowań, dopisywanie teorii.

Gość hasta la vistaaaa bejbe
Jeśli wstydzisz się swojej przeszłości, to oznacza tylko jedno - że poszłaś do przodu, że jesteś teraz mądrzejszą, lepszą osobą (zatem przeszłość wypada niekorzystnie w zestawieniu z teraźniejszością). 🌻

Gość Izuuuniekkkhhh
Wiecie powiem wam , ze śniło mi sie że mam szukać wiersza TESTAMENT MÓJ Juliusza SŁowackiego. I wiecie dlatego nie ma Słowackiego. Bo jest ograny przez służbę liturgiczną wierszem TESTAMENT MÓJ. I calość wygląda tak, ze ta niemiecka część tej rodziny królewskiej kiedyś będzie w USA bez znaczenia - i oni będą od Jane Austin, która tam będzie, ale tyle ile. A ci Polacy do rent w Polsce. Do rent. Rodowody na państwo wam sie rozlecą. Jadwiga Śląska będzie Niemką, wyniesie się. W sumie? Zostanie wam Kolbe i papież. Chociaż ten papież, ale to wam zostanie jak dziś i tyle. Krzyżaki pójdą na północ - wyniosą się - stamtąd być może też, ale zawsze z garami bo nie zniosą , że Kolbe będzie wyżej od nich i tyle. W końcu mieli rodowody i tak wszystko pójdzie. Ale to już nie moja historia. Ja tylko będę miała z tego Andegaweńską bo mnie Mengele w głowę gwałcił i tak jestem w Polsce i będę miała na zawsze starościnę z roku - kucharkę. To wszystko. Reszta bez znaczenia. No i ojciec w USA - jeśli będę musiała!!! się nim interesować. No babcia jeszcze z Niemiec - tam tyle ile. Też przyjdzie i pójdzie. Po figury - powie, że po rośliny. Tez. Oni tam byli w tych Niemczech PRAWIE idealni OMC - te Ottony całe ale nie pociągnęli i się skończylo marnie. A o co poszło to nie powiem. Ja sie muszę wiecie trzymać matki Kevina z Australii bo ...też miałam rzymski rodowod. PODOBNO??? i tyle. Mam zaliczona tylko matmę i tak lecę, ale jakiś rzymski miałam i tyle to warte. Ta jego matka będzie dyrektorką teatru laleczek i będzie wystawiała rzymskie przedstawienia - nie tylko ale takie ta Octawia cała wiecie - żona Nerona - to zwłaszcza - jak Rzym wypalał. Takie tam będą rzeczy. I tyle. No to z nią tam muszę trzymać i tyle. Takie coś. Kasa i tyle

Gość jesli nie jestes
2.05.2012] 00:57 [zgłoś do usunięcia] jesli nie jestes a takie pytanie dlaczego tak robiłas? i nadal ponawiam pytanie....co takiego robiłaś złego,ze aż tak sie dołujesz kobieto...

Gość Izuuuniekkkhhha
Z tą otwartością to prawda. Ludzie w naszym kraju mają tendencję do zamykania się w swoich hermetycznych gronach, ci spoza nich są outsiderami, którzy muszą sobie radzić sami. Ja właśnie takim odludkiem byłam z powodu fobii społecznej, jaką nabyłam w szkole, a potem na studiach. ps. podszywy się ujawniły, jak miło;p

Gość Izuuuniekkkhhha
Tylko to, co wyżej wspomniałam. Użalałam się nad sobą, histeryzowałam, dwa razy groziłam próbami samobójczymi. Chciałam, żeby ktoś mnie uratował.

Gość Izuuuniekkkhhha
No, myślę, że zmieniłam się na lepsze. Jestem bardziej asertywna, niezależna, zaradna, znalazłam sobie pasje, które pogłębiam. Cieszy mnie ten postęp.

Gość Izuuuniekkkhhha
Dobranoc :)

Gość dfgjk,.,lk,
hahaha izuniekh to owca Owco, ty byłaś i jesteś psychiczna, wcale cię nie wyleczyli!