Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka taka jakaś ....

Mam 22 lata i jestem brzydka. Kiedyś byłam ładniejsza :(

Polecane posty

Gość brzydka taka jakaś ....

jako dziecko/ nastolatka bylam naprawde śliczna , obcy ludzie sie mną zachwycali ,do tego moja nieśmiałosc = byłam aniołkiem, potem tj. teraz zbrzydłam :O Dbam o siebie ale wyglądam juz inaczej ,jak dorosła kobieta ..straciłam cały swoj urok osobisty :( jestem przeciętna jak miliony innych dziewczyn w tym kraju to smutne

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa
piekna violetka - owszem można sie ,, przeistoczyć" w pewnym stopniu bo cale zycie zmieniaja nam sie rysy twarzy itd ja mialam odwrotnie bo z wiekiem wyładniałam. jako dziecko w wieku 8-15 lat byłam brzydka

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa
bo wtedy byłam gruba , blada zaniedbana. dopiero potem w rok schudłam 15 kg , zadbałam o siebie , rozjasnilam włosy ,opalilam sie ,zaczęłam mmodnie ubierac ,a nie w workowate ciuchy , malować i juz to zdziałało cuda bo ja rysów twarzy może nie mialam brzydkich tylko byłam zaniedbanym dzieckiem

Mi sie wydaje, ze jednak więcej osob z wiekiem ładnieje. jeśli kiedys byłaś taka śliczna jak piszesz, to niemożliwe, abyś teraz była taka brzydka

Gość No cóz to jakim sie jest w
dziecinstwie nie świadczy o tym jak się później wygląda

Gość Kruselka
Dokladnie slyszalam ze jak dziecko jest brzydkie to potem wyladnie i na odwrot. Przyklad syn znajomego jak byl maly to mial sliczna buzie czarne wloski bardzo mie sie podobal.ostatnio go zobaczylam jest w wieku dojrzewania 14 lat i powiem szczerze ze sie przerazilam nos jakis wielki glowa mu sie wydluzyla wyglada strasznie.

http://film.wp.pl/idGallery,9869,idPhoto,313105,galeria.html?ticaid=1e7e0&_ticrsn=3

powyzej macie przykąłd ,ze ie zawsze sie ladnieje