Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurgen - mam ochote

jakiej Narodowosci, gdzie są najchętniejsze kobiety na sex, najfajniejsze pochwy

Polecane posty

Gość Jurgen - mam ochote

witam, jak polki wypadają na tle innych narodowosci? tzn. Czeszki, Bługarki, Węgierki, Niemki, Holenderki, Angielki, Francuski, Chinki, Filipinki, Rosyjki, Murzynki, Turczynki, Hiszpanki, Amerykanki itd. jakie laski przelecieliście? jak z nimi było? łatwe? sztywne? wysportowane? dominujące? jeczące? ładne cipki miały? a i czy to był sex za kase? czy tak zabajerowaliście na dysku? długo musieliście czekać? to była dłuzsza znajomość?

Dlaczego polki skoro Czeszki, Bługarki, Węgierki, Niemki, Holenderki, Angielki, Francuski, Chinki, Filipinki, Rosyjki, Murzynki, Turczynki, Hiszpanki, Amerykanki? :o 🖐️

Gość wuwuwuu
Najchetniejsze są latynoski, pieprza się z każdym i mają fajne dupy, są zadbane, wysportowane. Oczywiście najprawdopodobniej są w związku, nawet małżeńskim ale seks to dla nich sport, tam wszyscy walą co popadnie, brazylijskie seriale są prawdziwe :) Węgierki, bułgarki... Mogą być ładne, ale seks z nimi to nuda, są puszczalskie tak jak polki jak gdzieś wyjadą to czują się spuszczone z łańcucha. Szczęście w tym że nie lecą na kolorowych tylko na europejczykow że wschodu.

Gość no coz..........
Mysle, ze najchetniejsze sa Tajlandki

najlepsze pochwy maja kobiety z republiki poludniowego konga-polecam

tylko z poludniowego bo juz z polnocnej republiki konga maja cipki suche i zagrzybiałe

Gość co za poyebance
:-O

Gość Jurgen - mam ochote
Ja jestem jeszcze młody, miałem 2 polki jako dziewczyny, jedna była ładna szczupła, cipka bułeczka ładnie się ją ruchało, ale sztywna była i nigdy nie miała ochoty druga była bardziej przy ciele, cipka motylek, troche obwisła, nie zbyt dobrze przezywałem, ale za to się ruszała i miała zawsze ochote kiedy chciałem. oprucz tego przeleciałem takie tam prostytutki 3 bługarki normalnej postury, toche hamskie, cipki takie grube bółki, nie zbyt dobrze mi znimi było, moze az tak mocno nie miałem wtedy ochoty. ale ciągneły super. 2 muzynki jedna gruba, strasznie chamska, mogłem tylko od tyłu, przy czym chowała cipke do środka, przy czym była ciasna i sucha, ciezko było się wbić, jak włozyłem to mi zwiodczał. a druga szczupła ładna,w pozycji od przodu wkładałem, cipka płaska ale srasznie luzna, nie zbyd dobrze mi było. a i miałem okazje jeszcze brazylianke przelecieć, była bardzo miła, normalnej postury, cipke miała bułke, od tyłu ją zapinałem, bardzo ładnie sie wypinała cipkę, wchodziłem po same jajka było mi super, jak dla mnie najlepsza jaką miałem, a i była najstarszą miała ok 40 lat

Gość Jurgen - mam ochote
to co dla was to wszystkie sa takie same?

Dla mnie Rosyjki najlepsze. (Dopiero teraz zauważyłam. :o Skąd Ty się wziąłeś? :o 🖐️)

Gość ffuuuufff
Ja miałem najpierw 3 brazylijki. Śliczne z twarzy, szczupłe, a dupy z celulitem, wielkie :O a najlepsze jest to że cipki wygolone a dupa zarosnieta gestymi czarnymi klakami :( a na ulicy dałbym 10/10 no ale nic. Cipki bułeczki, seks ok ale spodziewalbym się lepiej. I te włochy odrzucaly, zwłaszcza że mały blond na glowie. Potem miałem Wegierke, nudna i sztrqsznie chuda, same kości. Potem miałem jakąś starszą Polke, cipa zarosnieta i w ogole nie ładna (30 lat miała i cała obwisla). A teraz mam 22 letnia Polke :) jest najlepiej. Cipka buleczka, ale jak jest podniecona to wychodzi to i owo. Ma jasne włoski i nawet jak się nie ogoli to wygląda słodko. Super się rusza, bije na głowę swoje dretwe poprzedniczki. Nie szukam już innej. Mam 33 lata

Gość Jurgen - mam ochote
ffuuufff dzieki! super opis! a, te włosy to farbowane chyba miała? ja mam dopiero 25lat, myśle ze jeszcze zaliczę pare lasek w swym życiu.

Gość tzipy w poprzek
ponoć żydówki mają tzipy wpoprzek ;)

Co to są Rosyjki? Taki gatunek świń?

Gość Jurgen - mam ochote
;)