lornetka 0 Napisano Maj 22, 2012 Mam pytanie . miałam dzisiaj zabieg zamrażania nadżerki. Jak wyglądają opatrunki ? i po jakim czasie mam sie zgłosić do gin na opatrunek ? Z bólu i myślenia o jak najszybszym powocie do domu zapomnialam sie zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodowa dama Napisano Maj 22, 2012 skoro masz dzis zabieg to sie wszystkiego dowiesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodowa dama Napisano Maj 22, 2012 Wróc:D ginekolog chyba ci powiedzial??????:O a jak nie to trzeba bylo zapytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Maj 22, 2012 miałam podkreślam. Z bołu poprostu chcialam jak najszybciej do domu. myślalałm z moze któraś z was miala taki zabieg i wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Maj 22, 2012 ta moja gin czasami tak mowi ze poprostu az glupio 10 razy mi sie dopytywać >. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Maj 22, 2012 zamykam temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach