Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona w lodówce

Nie potrafie schudnąć blagam o pomoc

Polecane posty

Gość zadużo jajec jesz
przy normalnej diecie max 2 ,wystarcza 1 jajo no i kubek jogurtu naturalnego jeśli to 500 g to sobie przelicz ile z tego białka węgli organizm wytworzy jeżeli z każdych nadmiarowych 100g wytwarza 52 g :( jogurty mają więcej cukru niż kefiry , zagęstnikiem jest jeszcze skrobia oprócz żelatyny , dlatego ja jem tego typu rzeczy malutko i od czasu do czasu

Gość zadużo jajec jesz
pytanie mam o soki ;) sama robisz czy kupujesz ? bo jeśli kupujesz gotowe nic dziwnego ,że dieta nie działa jak powinna :( gotowe soki są konserwowane cukrem takim jak słodzisz herbatę i to w ilościach....do 5 łyżeczek na 200 ml i dokwaszane kwaskiem cytrynowym albo syntetyczna witC , dlatego jak już to warto świeże soki pić robione samemu, tak samo wody smakowe juz lepiej kupić gazowaną cisowiankę albo muszynę niż o smaku czegoś tam , cukru mają w ciul

Gość zagubiona w lodówce
Soki robię sama i te koktajle. Wkładam pomidorki czy grejpfrut do blendera i po chwili gotowe. Nie pije kupnych. Zjadłam omlet z 2 jaj i faktycznie sobie nim pojadłam. Czyli jogurty zastąpić kefirem lepiej?

Musisz się zdrowo odżywiać, ja schudłam 5 kg na www.idealnafigura.com/slomczynska

Gość zagubiona w lodówce
Prosto się pisze żeby się zdrowo odżywiać ale co to jest to zdrowo? Moze mógłby ktoś mi napisać przykładowy jadłospis na jeden dzień? Co mam zjeść, ile posiłków i jakie ilości jedzenia. I ja na tej podstawie bym już moze stworzyła menu na dalsze dni? Bo nie mam żadnej bazy, nie wiem jak się zabrać do tego i jak powinna wyglądać ta moja dieta. Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś poświeci chwilę na rozpisanie mi takiego przykładowego dnia zdrowej diety która by podziałała.