Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie...........

Byłam własnie w Biedronce. Ekspedientka śmierdziała !!

Polecane posty

Stałam i czekalam w kolejce do kasy , czulam juz z 3 metrow odór potu , moja kolej... dziewczyna okolo 25 lat , mokra pod pachami, wielkie dwie plamy , jebało jak od faceta :O To taki problem kupic najtanszy antyperspirant za kilka zł ?

Gość ertyeryrereet
Problemem dla młodych Polek jest prysznic raz na 24h :D A mówią, że to Polacy są brudasami :D

Gość Łorwq
Jest gorąco, w Biedronce karzą zapier.. aż tylko i się dziewczyna spociła. Pewnie rzeczywiście jakaś mało zadbana i biedniejsza - bo takie osoby idą do biedronki zazwyczaj pracować... Ale kto wie czy nie użyła jakiegoś taniego antyperspirantu tylko może nic nie dał? BO NAJTAŃSZY I DO D...

Gość zuzia fruzia
moze to nie pot tylko smrod z pieluchy?

Gość kurzafix
jak słyszę nazwa Biedronka to mnie się scyzoryk otwiera w kieszeni, chamstwo personelu, wulgarność i syf i spadaj kliencie na drzewo

tak tak...tylko ze to nie jest pierwszy raz, ze 2 razy już ją widzialam w tym sklepie i zawsze śmierdzi

Gość ertyeryrereet
Po tych wszystkich aferach pracownik biedronki zarabia na dzień dobry 1800 zł, po 3 miechach podwyżka wiec biedni nie są :D

Gość analiza liza
anty prespirant za kilka zl gówno pomoże :D gdyby to był taki genialny kosmetyk który likwiduje pot to by tysiąc zł kosztował :D

A może ma problem z poceniem się? To się zdarza i u mężczyzn, i u kobiet - i zwykłe antyperspiranty nie pomagają często.

mi sie otwiera jak wiecznie słyszę prośby o drobne.. co one kurwa robią z tymi monetami?? po to ide do sklepu, daję kasę żeby otrzymać resztę do chuja pana a nie szukac po portfelu groszy

Gość dalidaa
wiodcznie lubisz upajac sie ludzkimi aromatami skoro wciaz tam wracasz, jak ci sie nie podoba to zmien sklep :D

Gość a ty myslisz ze najtańszy
dezodorant działa ?

Gość jadzia2012
o prosze, nikt sie nie poci tylko te kasjerki w biedronce po podstawowce. kasjerki w tesco pewnie pieknie pachna. z pewnoscia panie na kasie maja co 5 min przerwe zeby sie odswiezyc. trzeba bylo jej zwrocic uwage a nie zamknelas pysk a teraz wylewasz tu te swoje bolesci

Gość ddd000d000
w biedronce klima? chyba w magazynie :O w starych biedronkach jest bida z nędzą , syf i malaria , brudne podłogi ,duszno ,smierdzi , pudła pod nogami :O Podobny syf jest w Real'ach i Auchan 🖐️

Gość kurzafix
pan ochroniarz w Biedronce w obecności kierowniczki powiedział do mnie , masz szczęście, że masz mały nos bo gdybym jebnął to miałbyś plamę

Gość dalidaa
jest klima jak pojdziesz na mrozonki :)

Gość *liliann
Ja byłam ostatnio w Biedronce i tam jakaś klientka dała kasjerce worek z groszami. I zamiast otworzyć inne kasy to trzeba było czekać aż tamo przeliczą. Ale swoją drogą to współczuję im tej pracy. Wiecznie poganiane są.

Gość niebieskilatawiec,.,
Nie ma nic ohydniejszego jak smród potu,naprawdę :( To tak jak smród moczu :(Moja koleżanka tak się pociła ,teraz używa jakiegoś betablokera bo nic nie czuć:) No nie dało się koło niej wysiedzieć.Fakt że brała prysznic w upalne dni raz na dzień,czyli wieczorem -porażka :(

Gość eryyhetyttye
Jadziu, ale jeśli człowiek jest czysty to może się nawet spocić jak świnia, a i tak nie będzie śmierdział :D Przez jakiś czas :classic_cool:

Gość llylylyllyll
Cała Polska kupuje w Lidlu !! Czysto i miła obsługa

Ostatnio przyłapałam też ekspedientkę jak wykładając serki dla dzieci ,wycigała magnesy na lodówkę ,zwróciłam jej uwagę że to nie fair i kradzież .Usłyszałam żebym nie przesadzała :(

Gość głuuupiiia idioootko
A nie pomyslałś, że po rpostu "ma z tym problem", jesteś aż tak głupia, że nawet w swojej cyfrowej telewizji w durnej stacji typu TLC nie widziałaś, że sa ludzie, którzy choćby brali prysznic 5 razy dziennie iuzywali takuie superanckiego perspirantu ja ty (superanckiego do czasu raka piersi) to nic im nie pomaga? Nie słyszałs, że sa ludzie, którzy nawet wstrzykuja sobie botoks w miejscach najbardziej potliwych? A i tam mało to daje. Bardzo jestes ograniczona myślowo i zapewne nie przepracowałas ani dnia... I nie znasz dnia ani godziny kiedy sama wylądyjesz na kasie...tak, tak, teraz sobie możesz mówić, że nigdy...

W Lidlu ??????? Niemiecki właściciel,który zamiast oddawać towar przeznaczony do wycofania(połamane czekolady,ciastka,zgnieciona kawa)oddaje je do utylizacji .Żałosne :(Drogie rzeczy nie zawsze warte swojej ceny .

Gość kurzafix
niech wszyscy się dowiedzą, kto jest sponsorem reprezentacji piłki nożnej na ME 2012, mam nadzieję, że polska drużyna nie będzie się wstydzić za Biedronkę

Gość śmieszne naprawde o
Połowa z was spędza całe zycie na Kafe i Facebooku , kiedy wy chodzicie do tych sklepow ? Obrońcy Auchanów ,Reali i Biedronek :D 😴🖐️

Gość śmieszne naprawde o
Biedronka Stonka :D

Gość Lolowa123
Moze ja to podnieca. Albo mysli ze jak zarabia sredia krajowa to moze smierdziec.

Gość piotruś prawiczek???
o.O bogate te lachony w Biedronce, chyba poszukam tam swojego paszczura :classic_cool:

Gość bajki//
Ludzie nie zakładają świeżych ubrań i to jest problem. Pot schnie, znowu wsiąka i schnie i stąd ten fetor ! Co z tego, że weźmie prysznic jak założy wczorajsze przepocone ubranie ?

A w jaki sposob zwrocic uwage smierdzacemu klientowi.ktory na teksty typu; smierdzi jakby ktos wdepnal w gowno itp udaje ze to sie nie tyczy jego, Pracuje w w malych delikatesach.mam wlasnie na popoludniu do pracy i na sama mysl o tym odorze bijacym na 3-4 metry odechciewa mi sie tam isc.