Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie...........

Byłam własnie w Biedronce. Ekspedientka śmierdziała !!

Polecane posty

Gość karolinkalalala
Coz, ja biore prysznic 2 razy dziennie, wieczorem i rano, a jak lecialam dzisiaj na pociag to sie spocilam, pomimo dezodorantu i czuje sie nieswiezo. Choc z drugiej strony to wydaje mi sie, ze swiezy pot smierdzi inaczej niz stary.

Gość fdghhgfhg
świezy pot jest praktycznie niewyczuwalny , tzn czuc go ale nie ma smrodu po pewnym czasie jak wszyscy wiedzą bakterie rozkladają go na skorze :O najgorszy jest taki dwudniowy i wiecej albo spocona osoba ktora maskuje smród Rexoną i perfumami 😠 gdy chodzilam do szkoly, wiekszosc dziewczyn wstydziła się brac prysznic ,wolaly spryskiwac ciało podrobą Lajt Blu Dolcze banana

Gość zgadza się, zaschnięty
pot jest najgorszy. Jeżeli ktoś się nie umyje albo włoży przepocone ubranie, to wtedy najgorzej śmierdzi. Co do dezodorantu, to kiedyś kupiłam nivea i po spoceniu śmierdziałam, ze szok. Wszedł w jakąś reakcję z moim potem i efekt był wybuchowy.

Gość Lwkojidhifhtrh
Wiesz moze ma z tym problem, jej sprawa czy sie myje czy lubi smierdziec, ale jesli ma non-stop kontakt z klientami to niech cos z tym zrobi. Ps. Ona sama nie czuje tego smrodu?

Gość Lwkojidhifhtrh
To niech kupi dezodorant w aptece albo idzie do lekarza ;)

Gość rgreerg
ja się kąpie dwa razy dziennie uzywam dezodarantów najdroższycjh ale śmierdzi dalej bo kupupuje blzuki z poliestru które nie oddychaja i dlatego od teraz stawiam na bawełne:)

Gość Moscow friday najt
najlepsze jesty połączenie lnu i bawełny ,czysty len albo jedwab (prawdziwy)- takie ubrania nie smierdzą :)

Gość kalita
no nic fajnego... aż mną przeczepało... ale tak jak pisza wyzej czasem na bluzke ze sztucznego materiału nie ma zadnej rady ja np. tak mam... jak załoze bawełniana to jest ok a jak sztuczny materiał to po całym dniu smierdzę co do antyperspirantu to rexona sie u mnie sprawdza... nie smierdzę

Gość kalita
co do czucia własnego smrodu to wierz mi, sam siebie człowiek czuje!