Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariadna Thalia

Szukam na forum normalnego faceta? Jest tu jakis?

Polecane posty

Gość szczeruś
kwiaty i piwo :D super zestawienie :D

Gość szczeruś
Jasne dziołchu, mosz łody mnie po krzince jednego i drugiygo :D

Gość szczeruś
dziołcho* :D

Gość szczeruś
a niy mom na moi masynie tego łonego ale w doma mom :D

Gość szczeruś
A kaj mosz swojego karlusa?? :D

samotny romantyku chuda jestem nie mam nadawgi wiesz to nie pisz ze gruba jestem skoro mnie nie widzisz ok Szczerusiu kochany pisz cos do mnie zrozumialnej co kochany jakby co faceci jestem teraz na gg dostępna

romantyk jestem szczupła i delikatna a ile mam wazyc niby przy wroscie 173 cm co 45 kg to bym juz nie zyła mam odpowiednia wage do wzrostu i nie mam mięsni wiesz obrazasz mnie tu

witajcie! No tak o co z kościołem chodzi? W zasadzie to nic wielkiego. Jestem po troszku zwolennikiem wszelakich szalonych inicjatyw! Jak i popieram ruch utworzenia takowej jak stworzenie pierwszego w polsce Kościoła Latającego Potwora Spaghetti. Daje mi to swego rodzaju oaze spokoju. Choć traktuje rozmowy o Lps dość poważnie. Cóż jako tolerancyjny kraj mamy wolność do wyboru religii a ta jest nadwyraz ciekawa. To co mam w opisie to pierwsze jakby przykazanie pastafarianina (wyznawcy). Jest zabawne i na przekór wielu innym podobnym. Cóż jeśli kogoś to zaciekawi to poczytalność co to i o co w tym chodzi. Jeśli nie to nic się nie stanie. Na każde pytanie z chęcią odpowiem, o ile będę w stanie rzecz jasna;) Nikogo nie namawiam i tego wymagamy od innych ^^ Dziś znów nocną zmiana warty więc rady gra!

Lo jeja ilez mnie tu nie bylo ho ho. Cos tu ciekawego sie dxieje? I powiedz na cholere Ci tu internetowa znajomosc. Szybciej chyba pojdzie Ci w 4 oczka - wiesz co bierzesz a nie kot w worku. czyz nie?

Gość szczeruś
no skoro chopa ni mosz ,to rychtyk można by się koło Ciebie zakręcić :D

romantych mam szczupłe nogi jakbym nie miała to bym nie chodziła w spodniach rurkach no nie dupy grubej nie mam a ty szczeruś jak tam wolny jestes wyskoczymy na piwo kochany

Gość szczeruś
A pewnie ,żem wolny ,a i trunkiem w miłym towarzystwie nie pogardzę :D

Gość szczeruś
Dlategoś samotny boś jawny romantyk ,a coś takiego mężczyźnie nie uchodzi :D

romantyk a moze pocieszymy się nawzajjem co? a ty szczeruś kiedy piwo? jakby co ja jestem wolna i czekam na propozycje znacie moje gg

Gość normalny do bólu
Jak to w filmie było z tego co pamiętam: jak dziewczyna ładna to 3 róże i 1 piwo jak brzydka to 3 piwa i 1 róża

Gość szczeruś
Jak to mówią : nie ma brzydkich kobiet tylko wódy czasami brak :D

ja jestem nie taka brzydka bez przesady tylko nie mam faceta nie wiem gdzie szukac wiec probuje tu szczerus wez mnie pociesz co

Gość szczeruś
jeszcze żech tukej jest ale zarozki wybywom i możno na gg się pojawię jak w chałupie byda :D

Wybacz ja w pracy mialem chwile przerwy to zajrzalem. Nie rozumiem tylko w czym masz problem. Poznac nowych ludzi? Dyskoteka z psiapsiola spacery po parku czy jakis koncert. Tam na bank kogos poznac. Bo z internetu to jak kot w worku i potrzeba wiele miesiecy aby kogos poznac.

Moj problem jest taki ze nie moge znalezc faceta no? Probuje i zaden nie w moim guscie jest szczerus popiszesz pozniej ze mna na gg tak prosze cie ładnie ja was tu kocham normalnie

Gość szczeruś
No ze mną mogłabyś pokochać się nienormalnie ;)