Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nskxcnzsnzsd

Boję się powiedzieć pracodawcom, że rezygnuję z pracy :/

Polecane posty

Gość nskxcnzsnzsd

tzn nie boję się samej rozmowy ale tego, ze bede u nich pracować jeszcze 2 miesiace i nie wiem czego się mam spodziwać w ciagu tych 2 miesiacy

Czemu 2 miesiące przed chcesz powiedzieć?

Gość lopae
pójdziesz za to do więzienia...

Gość nskxcnzsnzsd
bo chce im dac czas na znalezienie zastepstwa za mnie. pracuje jako niania ich dziedzi.

Masz 2tygodniowy okres wypowiedzenia. W 2 tygodnie coś na pewno znajdą :P Zresztą, dobrze im zrobi jak się dzieckiem trochę pozajmują.

Gość czyli jak zwykle na kafeteri
możesz się spodziewać wszystkiego hahah - żartuje - zwiążą cię i zamknął w piwnicy, żebyś nie odchodziła ??? daj spokój - w razie niesmacznych zagrywek wystąp o skrócenie okresu wypowiedzenia albo idź na chorobowe i już :)

Gość gad z gadzinowa
sa wobec Ciebie ok? wyplata na czas? masz umowe,platny urlop? czy termin 2 mies nie jest za dlugi?

Gość czyli jak zwykle na kafeteri
aaaa niania ?? kobieto to nie jest stanowisko ministra - a ja bym z nianią nie zadzierała w końcu zostajesz z ich dziećmi - a tak wogóle to możesz w razie czego odejść w każdej chwili więc o co kaman ??

Gość gad z gadzinowa
wejdz na niania.pl tam sa podobne tematy

Gość gad z gadzinowa
w kazdej chwili? jesli jest umowa to niekoniecznie.jesli nie ma a rodzice sa ok wobec niej to tez bylo by niefajne. zastanawia mnie czego sie boisz?ze Ci nie wyplaca?

Gość nskxcnzsnzsd
nie chodzi o kasę, oni mogą zamienić moje ostatnie 2 miesiace tutaj w bardzo niefajna przygode.

Gość powiem i ja.....
ale przecież jeśli zrobi się nie fajnie zawsze możesz odejść na następny dzień i nic Ci nie zrobią byle zapłacili za te dni które przepracowałaś no chyba że podpisałaś z nimi jakąś umowę w której jest napisane że okres wypowiedzenia trwa dwa miesiące ....jeśli nie to oni powinni się cieszyć że dajesz im aż tyle czasu na znalezienie innej niani

Gość efefef
jak się obawiasz to coś nie gra; jeżeli to tylko twoja wyobraźnia to powiedz ze smutkiem i będą wdzięczni nawet że powiedziałaś

Gość nskxcnzsnzsd
Okres wypowiedzenia to 2 tyg tyle ze umowa jest na pol roku, a ja chce zrezygnować po niecałych 5.

Im wcześniej im powiesz tym lepiej. Jak będziesz czekała to co odpowiedz na pytanie "Czemu nie powiedziała nam Pani wcześniej?". Szacunek do pracodawcy to właśnie uprzedzanie najwcześniej jak to możliwe. Wtedy oni rozstaną się z szacunkiem z Tobą.

Gość nskxcnzsnzsd
ale czuje sie i tak niefajnie nietrzymajac sie umowy. skoro ma byc na 6 miesiecy to na 6 i tyle.